Justin Case Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Jebote,skroz mi je krivo sto nisam isao.Tada nisam ni znao mnogo o Root-u.Da se hoce vratiti carevi,bas bi fino bilo. Jeste slusali pevac-ev projekat The Big Boss?Takodje dobri radovi.... Quote
Џрк Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Ja gledah. Strava koncert. Jos u ono susno vreme... Quote
kuruz Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Слушајте Equirhodont, још један бенд Big Boss-a. Quote
RNA Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Jebote,skroz mi je krivo sto nisam isao.Tada nisam ni znao mnogo o Root-u.Da se hoce vratiti carevi,bas bi fino bilo. Ја нисам знао ништа о њима тада, отишао сам на препоруку, а и није било скупо. Мислим да је карта била 300 динара. Quote
Justin Case Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Ko je svirao s njima?? The Stone ako se ne varam? Quote
RNA Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Чини ми се да јесте, у ствари 100% сам сигуран. Имао сам у 2. броју зина рекламу за тај концерт. Quote
Џрк Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Da. Secam se kad je Blacky raspirivao onu vatru i onih kalendarcica sa pentagramom Cini mi se da je bio 25.januar jer znam da je u februaru bio Soulfly u Hali sportova. Quote
RNA Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Ја сам мислио да ће оне облоге на плафону клуба Дома омладине да се запале. Quote
Grobodan Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Nije los ovaj novi Root, samo malo previse papazjanican za moj ukus, ima svih stilova kojim su se bavili u proslosti. Moze se slusati ovo... Quote
Angelystor Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Слушајте Equirhodont, још један бенд Big Boss-a. Ovo me smorilo zeshce. Ali zato novi album mi je do jaja Ni ja nisam fan papazjanija, ali ovo je bash dobra!!! Znachi samo Root moze ovake psihodelije da pravi i onda na vrh toga puno do jaja riffova+BBov vokal..a winning mixture, dodushe osim "Hell" albuma nijedan drugi, pa ni ovaj mi nije neshto extra extra, ali ovo jeste odlichno izdanje, vredno pomena. "Sonata of the Chosen Ones" na paljevinoskali dostize 10 Quote
Hell on Earth Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 (edited) Ko bi rekao da je onaj Big Boss '52 godiste.. Svaka mu cast, matora drtina Zjeveni je ubica. Edited December 10, 2007 by Hell on Earth Quote
Angelystor Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Koje bre? Haha, koji car! Bole ga kurac, zapocheo metal karijeru sas 35 godina : ) Quote
Josif Visarionovič Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 To su mu najjace godine Quote
Justin Case Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 na prvo slusanje,novi album je razocaravajuci... Quote
Гласник смрти Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 (edited) Јел има неко линк за Blackie-јев бенд Entrails? Имају само један албум (Serpent Seed) и не могу нигде да га нађем. Иначе, Equirhodont ме је одушевио, оба албума разваљују, поготово други, доста су ми боље легли од задњег Root-а, који ми је можда и најслабији у њиховој каријери. И јел има можда линк за неки албум групе Amon/Amon Goeth (бенд оригиналног певача Root-а, Dr. Fe-а)? Edited December 15, 2007 by Гласник смрти Quote
deda Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 imao sam priliku da gledam taj root pre par godina i umr'o sam od smeha...znaci, to je isto kao kada bi luisa proglasili satanistom i dali mu par baklji da mlatara na nastupu...cak sam i intervju radio sa tim matorim, sta da vam kazem sem da sam pomislio da je lik izasao iz ludnice pre dva dana...kao, mi smo satanisti, mi verujemo u to...ma mars matori u kurac! SMESNO! Quote
kuruz Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 (edited) Јел има неко линк за Blackie-јев бенд Entrails? Имају само један албум (Serpent Seed) и не могу нигде да га нађем. Иначе, Equirhodont ме је одушевио, оба албума разваљују, поготово други, доста су ми боље легли од задњег Root-а, који ми је можда и најслабији у њиховој каријери. И јел има можда линк за неки албум групе Amon/Amon Goeth (бенд оригиналног певача Root-а, Dr. Fe-а)? Имам ја Serpent Saint, али не знам ниједан линк. Ако га не нађеш до краја фебруара донећу ти га од куће, овде сам док не прође испитни рок. О Equirhodont - у сам давно отворио тему, не сећам се да је ико писао било шта. Много добар бенд, ја сам се стванро одушевио. Тај Амон нисам слушао. Edited January 11, 2008 by Куруз Quote
Justin Case Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 video sam Big Bossa neki dan,bio je special guest na koncertu Behemotha,svirali su neku stvar koju nisam prepoznao.Car je matori metalac... Quote
Talvi Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Ova I Hate reizdanja jebu kevu, nadam se da ce ovo konacno pomoci da Root dobije paznju koju zasluzuje a koju nikad nije dobio... Quote
HADES Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Koga zanima, Big Boss je objavio treeći solo album (link: http://rapidshare.com/files/196762215/2009...Ballads_BnR.rar ). Ovog puta skroz u doom fazonu (kao što i naziv albuma govori), spore pesme, puno akustičnih gitara, podseća malo na noviji Root u nekim delovima. Sve u svemu, odličan album! Quote
Grobodan Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Ova I Hate reizdanja jebu kevu, nadam se da ce ovo konacno pomoci da Root dobije paznju koju zasluzuje a koju nikad nije dobio... Jesi dobio promose ili originale? Quote
Grobodan Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Isto pizda im materina Peaceville ftw Quote
Recommended Posts