Grobodan Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 http://stliar.rusfolder.net/files/45428509 Stiže novi album, i iako je očigledno da i dalje ne mogu da se oporave od odlaska Blackieja čini mi se da je ovo najbolji Root album od Madness of the Graves. Zanimljivo da se vratiše na Kargeras, ja sam uvek smatrao taj album totalno oddball momentom u diskografiji (moraću se vratiti na njega opet). Zanimljiva atmosfera, čekam i tekstove da poslušam album uz njih. Album je neujednačen kvalitetom kao i svi skorašnji Root albumi ali ima dobrih momenata da se čuje: Life of Demon, Osculum In fame, poslednja... A iako kvalitet nije ujednačen atmosfera jeste pa je album lepo poslušati. Quote
Grobodan Posted March 23, 2022 Report Posted March 23, 2022 Big Boss napustio bend zbog zdravstvenih problema. Ne znam hoce li nastavljati ali po meni bez njega i Blekija nema vise ni nekog smisla. Quote
HellAwaits Posted May 30, 2022 Report Posted May 30, 2022 On 3/23/2022 at 5:57 PM, Grobodan said: Big Boss napustio bend zbog zdravstvenih problema. Ne znam hoce li nastavljati ali po meni bez njega i Blekija nema vise ni nekog smisla. E, jbg! Mada, čiča gazi 71. godinu, nije čudno. Imaš li izvor za ovu vest? Na njihovom sajtu ni reči o tome. Slažem se, sve posle Blekija kilavo, mada ovaj zadnji nije loš. Quote
HellAwaits Posted May 31, 2022 Report Posted May 31, 2022 Aha, zato nisam našao. Ne posećujem strašna mesta. 1 Quote
HellAwaits Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 (edited) Danas videh na Root stranici na Metal Archives piše split-up, a FB strana puca od reizdanja i jubileja. :) Doduše, ova fotka ne obećava, ali opis i lokacija ulivaju nadu. \m/ Lepša vest je da Igor i Aleš furaju novi bend na koji sam maltene zaboravio - Ravenoir. Dva albuma u istoj godini. Evo drugog. https://ravenoirband.bandcamp.com/album/in-the-womb-of-sin Edited November 24, 2022 by HellAwaits Quote
HellAwaits Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 Aaaaa, nisam primetio fotke od 3. oktobra! Pa oni snimaju, iako je Bos u kolicima! All hail Root! Quote
Grobodan Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 Snimice jos jedan album i to je to a od nastupa vise nema nista. Quote
HellAwaits Posted November 25, 2022 Report Posted November 25, 2022 Razumljivo. Valter očigledno nije dobrog zdravlja. Kakav god da bude, rado ću ga kupiti. Volem... Quote
HellAwaits Posted December 4, 2022 Report Posted December 4, 2022 Dok čekamo nove snimke, evo jedan jebački iz 2001. god. Najbolja postava, IMHO. https://www.youtube.com/watch?v=9ng-_b7T-uY&t=447 Quote
Demon Seed Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 Kad smo kod tog perioda, pustih The Book, štoe dobar dark metal Pravi je metalni Luis, taj Big Boss. Quote
Demon Seed Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 (edited) Bolji. Al nema pojedinačna pesma da je bolja od The Mob Rules naslovne. Al' ne piše na njemu Black Sabbath, jbg. Što volim ozbiljno da odgovorim na sprdnju od pitanja... Inače mi oduvek grupisani u glavi The Book i Black Seal sa Fall i Godless od Avenger, da l' što su Česi i oni i što mi je to naletelo zajedno na nekom cdu pre 15ak godina, ali mislim da ipak nije samo taj trip nego nekako i produkcijski i po ovim nekim češkim melodijama imaju dosta zajedničkog u zvuku, iako je Avenger žešći. Dobra ta bohemijska boemska melanholija. Godinama pričam kako ću da se navratim na Avenger da obrnem opet i uvek ostane na priči jbg Potcenjen bend sa moje strane... Uf baš sam dobro postupio što sam pustio ovaj album, zaboravio sam bio da postoji, sigurno ga 10 god nisam čuo. Ovaki ću ja jedan da snimim jednog dana kad sve pošaljem u kurac... Edited December 5, 2022 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 Dobro je da si tu da razotkriješ velove laži višedecenijske da je Mob Rules loš album, hevi metal je tebe čekao! Quote
Recommended Posts