Black desire Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Novi album je tolko cudan, kao da slusam Type O Negative... Ima fenomenalnu baladu The Strange Beauty of Fright Heavy pesmice, punkish pesmice, blackish pesmice, ima svasta, super je.... Quote
StarbreakeR Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Izvoli, nacices link na ovoj stranici, treba samo da skines programce koje se zove Megaupload...i moras da koristis internet Explorer : http://metalmusicforever.blogspot.com/sear...el/Epic%20Metal Quote
Josif Visarionovič Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Hell Symphony je slican kako black seal ali malo siroviji i muzika je definisana,malo vise vuce na black... Mada Black Seal je jedan od najboljih metal albuma koje sam cuo... Quote
kuruz Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Имам ја неки њихов DVD, нисам га гледао сто година. Quote
Black desire Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Uuu....odlican je novi album, nekako je najheavy dosad, i one punkish blackish pesme su super.... Quote
DragonHeart Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Oni su mnogo mijenjali pravce tokom svoje karijere. Progresivci su oni, hehe. Quote
Black desire Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Pa recimo, Black Seal im je naj prog album, ostali su vise heavy/doom.... Quote
DragonHeart Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 To se mora nabaviti, a onih par semplova koje si mi pustao su mi se dopali. Quote
Black desire Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Ma bend je strava....prosto mora da se slusa....probaj prvo Black Seal...taj ce ti se sigurno mnogo dopasti... Ali meni je The Book i dalje....savrsenstvo savrsenstva... Quote
DragonHeart Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 OK. Koliko vec sjutra cu se baciti u potragu za tim naslovima. Quote
Josif Visarionovič Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Madness of the graves me nije bas odusevio,nije lose ali ni priblizno black seal-u Quote
kuruz Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Убедљиво најбољи албум. Тhe Last Gate, In the Heart of Darkness, Madness of the Graves, Talking Bones... Quote
kasapin Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 ma samo demo snimci i zjeveni... PISEN PRO SATANA!!! meni je sve ostalo... novi album je sranje... trebali su da se raspadnu... Quote
Јарослав Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Zjeveni je toliko zlo da to nije normalono! Uraditi tako neshto u zemlji u kojoj je u to vreme josh bio komunizam. Mislim stvarno!!!! Ostatak i ne vredi spominjati iako je The Book solidan album, ali nishta posebno. Quote
Justin Case Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Mislim da sam pisao vec na ovom topicu,ne da mi se gledati,uglavnom da,stari uradci su super.Moj omiljeni album je ipak The Temple In The Underworld,ovo novo tako tako,ima dobrih pesama : Mystical Words of the wise,Corebeau,Remember me i to,vecina i jeste sa The Book-a.Black Seal nije lose takodje. Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 ma samo demo snimci i zjeveni... PISEN PRO SATANA!!! meni je sve ostalo... novi album je sranje... trebali su da se raspadnu... Ц ц ц, какав нихилистички став. Quote
Goxy Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 obrada pesme pisen pro satana od nargaroth-a je jedina obrada za koju mogu da kazem da je bolja od originala Quote
Justin Case Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Meni i nije bas bolja,ali ima gomila primera gde mi jeste bolja obrada. Quote
rhapsoad Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 imam samo Book i svidja mi se bas su nekako istripovani i pevljivi Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Како није, албум је проклето ремек дело. Јесте да нема везе са блек металом, већ је више неки дум. Quote
Justin Case Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Da,to je definitivno sada neki doom. Jel gledao ko Root kada su bili pre par godina u Beogradu?Ja nisam nazalost. Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Ја јесма и био је један од најбољих концерата којима сам присуствовао. Сви примерци "The Book" албума су се разграбили док они нису изашли на бину. Quote
Recommended Posts