Lou Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 A sa druge strane, Big Boss je osnovao češki ogranak COS, Anton LaVej mu je idol i tako to. Inače, album je dosadnjikav. Prva pesma čak zvuči kao "Aghartha", poprilično, mada ne bih da optužujem odmah. Ovo ostalo mi deluje kao gomila rifova, pesme se završe pre nego što išta postignu, nema mnogo toga zanimljivog. To je taj njihov zvuk, ali... Quote
Grobodan Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Kakvi su gosti, čuju li se ili eto samo se zna da su tu? Evo skidam ga. Album. Quote
Lou Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Gosti se ne primećuju posebno, zaboravio sam i da ih ima. Sad kad gledam spisak, možda Runeova solaža. Nergal ništa posebno, samo se u pesmi čuje da su nasnimavani glasovi radi efekta "hora", da tako kažem, da pojačaju deonicu. Quote
Talvi Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Nađoh: http://cover-paradise.to/res/exe/GetElement.php?ID=1290361 Quote
Lou Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) To ti je za Black Seal. Aa, ti tražio zbog ovog o popovima, mislio sam da je za novi album. Znam za to od ranije. Edited November 4, 2011 by Lou Quote
Goxy Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) ovaj album me podsetio zasto nisam ni ranije gotivio ovaj bend root. Edited November 4, 2011 by Goxy Quote
BLAGOJE Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 mene je skroz kul album,mozda malo preglasni vokali jer ima dosta tih tipiziranih rijeci koje se ponavljaju,ali ono kul voznja sveukupno. Quote
Grobodan Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Hahah kakav kult od videa jbt, black metal. http://www.youtube.com/watch?v=ZP918MhVRTY Quote
Talvi Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Ako se ne varam, voršipovala se ona kanta iz tog spota ovuda svojevremeno. Quote
BLAGOJE Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 ajde ne pravi se lud,ti si jedini covjek kojeg znam da je imao aferu sa kontejnerom Quote
Јарослав Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 А, то Мало сам попио, па не капирам одмах Quote
Grobodan Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Crne plombe su tako crni metal. Quote
Grobodan Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Nije mi nešto novi album ali ovo je već nešto: Quote
Talvi Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 To valjda snimljeno kad su Root bili predgrupa Kralju na nekoliko koncerata po Češkoj i Slovačkoj ili tako nešto, pizdarija. Inače, meni skroz fin ovaj novi. Quote
Demon Seed Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Ovi iz Root me podsecaju na onog starijeg lika sto fura neki old school black metal fazon, ne mogu da se setim kako im se zvase bend, mislim da je cak bio i ovde na forumu Quote
Demon Seed Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 (edited) Ne, ne, onaj lik sa kovrdzavom kosom (duga al ne nesto mnogo), koznim kaputom, nosi i neku ogrlicu oko vrata, pentagram cini mi se, znam da je bio i na Krisiunu u NS, trebalo bi da je iz Novog Sada, i da je bio tu kad je bio Keep of Kalessin, secam se da se slikao sa njima. Ne mogu da se setim kako mu se zove bend, ali koliko sam ukapirao, sviraju neki old school black, Bathory i to. Edited November 23, 2011 by Demon Seed Quote
Uroš S. Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Poslusao sam jednu pesmu, od njih, mislim da se zove "666", i nisu nista posebno. Kopija Venoma. Quote
Recommended Posts