Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ajd da otvorim jos jednu temu,bas sam veceras nesto raspolozen da se prisecam starih klasika koji su pomalo zaboravljeni. Svi znamo i volimo Agent steel,jel?E,posle njihovog raspada '87,Juan Garcia nije sedeo skrstenih ruku nego je oformio ovaj bend,nije bas naslednik AS stila,dosta je agresivnije,ali dobro nevertheless. Album po kome ce ostati zapamceni je definitivno Annihilation of civilization,posle njega izlazi The Underworld,koji nije ponovio kvalitet prvenca. Bend se raspao 1995,nema pomena o okupljanju,logicno,jer AS je ziv i zdrav. Quote
RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ekipa blesavih Meksikanaca, gde je svirao i basista Mel Sancez iz Abattoir. Za vreme kad su izasli ti albumi, dobro su se oni drzali. Zao mi je samo sto muzicki nisu vise vukli an Agent Steel, ali sta da se radi. The Vault #7 (kad god izadje) - intervju sa Robom Alanizom. Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 odlican bend zaista kako i ne bi kad je Juan upitanju Quote
RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Nisam navikao da jedan bend u kom Huan svira bude kao i vecina drugih Bay area bendova. Drugi album ima jednu od najboljih obrada pesme 'He's A Woman, She's A Man' od Scorpionsa, prava spidacina, mada mi se i Helloween verzija svidja. Quote
StarbreakeR Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ja i dalje nisam nabavio ovo, iako sam odavno jurio...jos dok nisam imao pojma da je Huan umesan...nego sam video omote i usro se ziv koliko je dobro...al eto jos uvek nikako da najdem... Quote
RNA Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Pa, Ed Repka radio, sta si ocekivao. Malo mi je samo bezveze da su mu noviji radovi skroz slicni ovim dvama Evil Dead omotima. Tu posebno mislim na omot za Toxic Holocaust "Hell On Earth". Quote
Grobodan Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 Sto ti je to bezveze?meni se to bas svidja,nosi duh starih vremena,i njegov licni pecat.odlepljujem na repkine omote,zaista.totalni thrash,ide uz muziku totalno. Quote
RNA Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Duh starih vremena je u redu, ali postaju malo jednolicni. Pre svega mislim na poslednjih nekoliko radova, ukljucujuci i pomenuti Toxic Holocaust, gde se pojavljuju rusevine grada. Na tu temu mi je mnogo bolja ide koju je radio za "Thrash Or Be Thrashed" kompilaciju. Quote
Grobodan Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 sta gi znam,gledaj na to kao na edija motiv koji mora biti tu nisam video tu kompilaciju,mozes da bacis ovde sliku? Quote
Angelystor Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Sto ovaj grave otvara dobre teme ovih dana sunce mu..svaka chast anyway Anyway..Anihilacija civilizacije je IMHO obavezno thrash shtivo, jedan od onih 'top' albuma iz 80tih koji ima riffove i pesme koji se ne smeju zaboraviti. BTW onaj spoken intro za album sam oduvek znao napamet..doduse nisam znao odakle je..i kada sam prvi put gledao Evil dead (d movie, i to sa devojkom), kada je dosla ta scena, pocheo sam zajedno sa onim zombijem da 'recitujem'..i mislim da se Maja na par trenutaka lepo uplasila dok joj nisam objasnio Quote
RNA Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 sta gi znam,gledaj na to kao na edija motiv koji mora biti tu Da, ali ovde su u pitanju i razliciti bendovi, tako da ta teorija ne pije vodu. Quote
RNA Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 (edited) Evo linka za ostale Edove radove. PRITISNI OVDI Tu je i ta thrash kompilacija. Samo, ovo je samo polovina, treba je videti celu. Edited November 25, 2006 by RNA Quote
Angelystor Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Too f much slichan cover kao Toxic H-Hell On Earth..a opet i kao Delirious-Made For The Violent Age Quote
Mega_Deda Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Mene podseca na Peace sells od megadetha Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Do jajan je omot skroz. Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Mene podseca na Peace sells od megadetha I mene...to su te boje...al je ovaj bolji Quote
Angelystor Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 E da i Peace Sells..mnogo slicne covere bre pravi Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Zapravo, podseca vas na sve te prethodne omote zbog zgrada koje se ruse. To mu je izgleda specijalnost. Mozda i upotreba crvenih i ljubicastih nijansi, ali sama tematika ovogo omota, ovo uklanjanje leseva sa pristevima, je odlicna. Quote
Angelystor Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Upravo zgrade Tj. pozadina je skoro potpuno ista na svim spomenutim coverima..a takodje je prepoznatljiv po nacinu koriscenju boja. Quote
RNA Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Tematika omota za Suicide Watch je malo drugacija, kao i zivedba. jedino su boje slicne. Meni se iskreno najvise svidjaju crvena na omtu za "Peace Sells...", plava i zelena na "Rust In Peace", zelena na singlu za "No More Mr. Niceguy" i zelena na "Annihilation Of Civilization". Quote
dr.lecter Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Sta da kazem? Pogledaj mi avatar Dje god da se Garsija pojavio ispalo je genijalno Quote
RNA Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Ziva istina, cak i spisak izdanja na World War III Records. Quote
М Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Mnogo dobar bend, imam oba albuma i onaj neki lajv. Generalno dobra krlja. U secanju mi je on a He's A Woman/She's A Man pesma koja ima fenomenalan refren. The Underground mi je bolji od ovog drugog, pa i od ovog lajva. Dobar im je logo. Chisto da vratim temu u zivot. Quote
Grobodan Posted February 17, 2007 Author Report Posted February 17, 2007 ta he's a woman she's a man je obrada scorpionsa,inace. Quote
М Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Choveche, threshe bash nalaze dobre stvari koje ce da obrade i vrashki ih dobro obrade, nema sta. Quote
Recommended Posts