HUMAN Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 Fino albumče, dosta catchy i zabavnih momenata, što se od ED-a i očekuje, a maltene sam odustao od preslušavanja nakon onog prvog ''singla'' Malo mi čudnjikava produkcija u nekim momentima, i vokal mi previše glasan u odnosu na muziku (ovo najviše dolazi do izražaja kad je višeglasje u pitanju) Šta znam, meni kad se pomene najbolji comeback (thrash) album prvo mi na pamet padaju Heathen i Onslaught, a ovaj album teško da ima baš tog kapaciteta, ipak je ED i onomad bio taj neki second-tier thrash bend, ali bitno da se nisu obrukali ovim novim, nikako, OnlyForFanz Quote
Angelystor Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 Rekoh jedan od boljih, niko nije pomenuo "najbolji". Bili su second-tier, slažem se, i u tom maniru i nastavili, što mi je za bend ovog kalibra sasvim dovoljno, a u poređenju sa zilijardu drugih kambekova u thrashu, to je rezultat iznad proseka. Quote
HUMAN Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 Ma ok, sve se slažemo.. možda sam i više one bendove pomenuo zbog Hirax reference, mada nisam neki fan tog benda.. ED u svom domenu super posao odradio Quote
Angelystor Posted August 5, 2023 Report Posted August 5, 2023 Video sinoć Evildead u Hagu. Igor srednjoškolac srećan, a i meni bilo fino. Bendovi na festivalskoj turneji vazda kratko sviraju i van festivala, pa smo morali sa ispod sat svirke da se zadovoljimo, ali super su uživo. Drži se bubnjar dobro, i još me iznenadi brat sa Ghost Reveries majicom, ne nešto što bih očekivao na Evildead 'certu. Lista pola novo pola staro, dobro se drže nove pesme iskreno uz stare 'klasike'. Navodno ide i novi album uskoro. Inače, nikad konfuzniji početak i kraj koncerta. Pab je inače, ljudi moraju kroz publiku da se penju na binu. Popeli se, ogrnuli instrumente i samo krenuli, bez neke promene svetla, svi mislili da tonska. Kraj 'certa, mi se deremo za još, oni nešto kao oće neće, tonac pušta Cepeline pa gasi dvaput, sve jako glupo izgledalo. Ali samoj svirci nemam zamerki. 1 Quote
Grobodan Posted May 31 Author Report Posted May 31 I evo da kažemo i ovde, novi album je izašao, prethodni mi je kao što su gospoda ovuda navodila bio sasvim okej što je u odnosu na očekivanja meni više nego dosta. Ovaj novi s druge strane nešto skroz zbunjen i kilav, pevača kao da su random nalepili preko muzike. Quote
Recommended Posts