Jump to content

Recommended Posts

Posted
Intervju u sledecem Butcherianu :meshuggah:

Ti to hoces da me nateras da napokon kupim neki broj? :)

Zezam se, taj kupujem svakako (ako uspem da ga nadjem u svom selu)

Posted

Album sam nabavio pre 3-4 dana .

Na prvo prslusavanje - odlican !

Kada su se utisci malo sredili - Najbolji album koji sam cuo u zadnje 2-3 godine , jedino sto moze da se poredi sa njim je - The Human equation i electric castle . Od mojih 5 najboljih albuma svih vremena 3 pripadaju Ayreonu ( prva 3 mesta ) , a jedan Star One-u . Covek je legenda !

Posted

Ambeon je takodje fenomenalan , jedino bas i nisam neki ljubitelj Stream-a . Marcela jeste fenomenalna pevacica i Arjen je uradio odlican posao , ali opet mi taj stil ne lezi ... Nisam ljubitelj naucne fantastike , ali posle svakog preslusavanja Ayreon/Star one albuma , imam neverovatnu zelju da gledam Star Trek ;)

Posted

Meni je Stream bio ok sve dok nisam odgledala dvd, tu mi je doslo da placem kada sam cula sakacenje Ayreon pesama.

Da nije bilo Arjena i Damiana tu popljuvala bih to zestoko, ali jbg njih dvojicu obozavam tako da sam izdrzala do kraja da odgledam, ali nikad vise necu to pustati :no:

Ambeon je odlican! Astrid ima prelep glas, poslusaj i njen album Beautifull red :da:

Posted
Ti to hoces da me nateras da napokon kupim neki broj? :)

Zezam se, taj kupujem svakako (ako uspem da ga nadjem u svom selu)

:meshuggah:

Samo, ali samo ako ga ne uspes pronaci u "tvom selu", poslacu ti ga na PP ili mejl recimo ;)

Nije rekao nista preterano novo, ali lepo je ispalo, sve je tu sto treba da bude, a zaista ostaje sada pitanje kako ce dalje Ayreon rad da izgleda, jer kao sto smo i nagadjali, ovaj album je poslednji Ayreon kakvog ga poznajemo, rece Arjen "krug je zatvoren".

Idem formatirati Windows sada, cujemo se kroz koju sedmicu :)

Posted
Samo, ali samo ako ga ne uspes pronaci u "tvom selu", poslacu ti ga na PP ili mejl recimo ;)

Ma neka potrudicu se da ga pronadjem negde :lol:

Nije rekao nista preterano novo, ali lepo je ispalo, sve je tu sto treba da bude, a zaista ostaje sada pitanje kako ce dalje Ayreon rad da izgleda, jer kao sto smo i nagadjali, ovaj album je poslednji Ayreon kakvog ga poznajemo, rece Arjen "krug je zatvoren".

Heh, slutila sam ja to, mislim da sam ti i rekla jednom prilikom da je to sigurno kraj, jbg takvu recenicu je tesko pogresno protumaciti. Povezao je sve prethodne albume kroz pricu u ovom i to je to, mada uradice on nesto novo, sigurna sam da nece prestati da stvara :meshuggah:

Idem formatirati Windows sada, cujemo se kroz koju sedmicu :)

Nemoj bre, nedostajace ti taj divni plavi ekran :wub:

Posted

a ha!!!

Jel sam lepo rekao na pocetku kad je procureo album da ce ovo biti zadnji ovakav Ayreon i da ce sada morati nesto radikalno da menja :)

:likuje:

salim se, ali ozbiljno ovo je remek delo i drago mi je sto ce da stane...

Najbolje je imati mere, a ne izdavati nastavke samo zbog kinte i sl.

Ako neko ne razume, zamislite kako bi bio dobar Matrix da je ostao samo na prvom delu!!!

Znaci Arjen sada krece u nesto novo, uf kako ce to biti zanimljivo

Posted
Preslusaj lep je album :da:

http://rapidshare.com/files/53469552/Astrid_Van_Der_Veen_-_Beautiful_Red.rar

:lol: Pa zar i ovde ca code-usjes linkove ? To ti ostalo u navici sa warez sajtova :lol:

Sad mi je trenutno ispitni rok , a ovde nemam ADSL , pa mogu skinuti tek kad odem kuci na izbore .

Mada koliko se secam ona ima i svoj bend theEndorphins ( www.theendorphins.com )

Ali an ayreon forumu se sire neke glasine da je ona bolesna i trenutno na lecenju ( borderline syndrom - psihicki poremecaj ) , nemam pojma da li je tacno .

Posted

Pitanje pre sveka za Lakija i azala (ako vide :D ) bash me zanima, kako vam se dopada zadnji Ayreon, pre svega mislim u odnosu na ranije albume i druge Lukasenove projekte ???

Znam da se mnogi ipak nece sloziti, a neki verovatno i hoce, meni je ovaj album nadmasio i Migratora i THE i Elektricni zamak :D :D :D

• 2 weeks later...
Posted

Ayreon6.jpg

Hihihi! :rockdevil: Fenomenalno izgledaju! Naročito Aneke sa pink satićem! :rolleyes:

Još slika na:

http://www.insideout.de/catalog/product_info.php?products_id=594&osCsid=5cb9f3821354122e5f6fbfe766935724

Posted

Metal shop Mordor je zastupnik Nuclear Blasta kod nas. Beograđani, zna li neko, ima li Ayreona tamo? Nešto se mislim da kupim ono izdanje sa DVD-om...

Posted

Ima Ayrerona, bar mi se cini da sam video... Ne znam da li se mozda rasprodalo, jer sumnjam da imaju bas mnogo primeraka.

@ Telcontar - nema sta da se prica preterano o poslednjem albumu... Ovo je kao best of cele karijere, elementi sa svakog albuma se cuju, sve je doterano do perfekcije... to sam i Arjenu rekao, ultimativni Ayreon album, i tacka na dosadasnju pricu. Videcemo sta ce i kako dalje biti...

Posted

Predlozih mu simfonijski orkestar, kaze da je razmisljao o tome dosta, cak i pricao sa nekim svojim prijateljem koji je upucen u te stvari, ali ovaj mu rekao da orkestar dnevno kosta desetine hiljada eur, pa je rekao da bi morao prvo malo razmisliti :)