Ayreonaut Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) Ajd ga skini ti, majke ti! Pošto ja ne mogu ni da priđem tom disku. Krije ga kao zmija noge! Proverava svakog registrovanog! Probali ProgessiveR i ja da vučemo, ne da! EDIT: Evo ga i ovde: http://www.kpnemo.ru/music/2008/04/29/Ayre..._DVD_2008/#full Edited May 8, 2008 by Ayreonaut Quote
ProgressiveR Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 E najbolje da ga danas nađem kad nam ističe nalog ... puu! Quote
Spastic Ink Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ajd ga skini ti, majke ti! Pošto ja ne mogu ni da priđem tom disku. Krije ga kao zmija noge! Proverava svakog registrovanog! Probali ProgessiveR i ja da vučemo, ne da! EDIT: Evo ga i ovde: http://www.kpnemo.ru/music/2008/04/29/Ayre..._DVD_2008/#full Bih ja skidao,ali nemam rapidshare vec 2 meseca.Treba se registrovati na taj no name,pa onda uci u taj hardstuff i poslati pm moderatoru da te pusti unutra..Nasao sam toliko toga tamo a nemam jbn. rapidshare.Legacy,Castle ruleZ !!! Na taj vas link me ne pusta da se registrujem. Quote
Ayreonaut Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Brate mili! Ako si se registrovao i imaš linkove, pošalji mi ih! Skinuću disk i poslaću ti ga poštom i po nekome već na Legacy ili Castle! (Gledam ka ProgressiveR-u... ) Quote
Tanya Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Evo ja imam opet pristup hardstuff-u dam ti ja linkove al da mi rezes? Quote
Ayreonaut Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Evo ja imam opet pristup hardstuff-u dam ti ja linkove al da mi rezes? Tanya, za mene je to čist dobitak! Ne žalim diskove! Poslaću ti ih poštom ili po Zoranu, kad krene na Legacy, ili Castle, šta je već prvo. Ionako sam proveo ceo mesec maltene ništa ne skidajući sa Rapida. Hoću oba DVDa: 01011001 i Human Equation. Gimme gimme gimme!!! Quote
Spastic Ink Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Brate mili! Ako si se registrovao i imaš linkove, pošalji mi ih! Skinuću disk i poslaću ti ga poštom i po nekome već na Legacy ili Castle! (Gledam ka ProgressiveR-u... ) Ukoliko ti Tanja nije ostavila linkove evo ja cu AYREON To ne znaci da joj ne trebas narezati disk Pozdrav drugar ! Quote
Tanya Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Haha, Bane ako mi ne reze rezacete mi ili ti ili Zoran tako da ja ne brinem Puca mi net, zato nisam stigla da mu posaljem linkove Jel ima jos neko ko koristi adsl problema ovih dana sa vezom? Quote
ProgressiveR Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ma opušteno .. šaljemo vam DVD-ijeve, ne brini te se! Ali nama danas ističe nalog! Hhahahahhahahah! Kakav ironija! Uplaćujemo sutra Eeeee....pa ja skinuo sa torenta već više od pola! Ajde dajte nam link za HUman! Quote
Ayreonaut Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Vučemo torrent do kraja. Dakle, konačan dogovor: Tanya ili Spastic Inc neka donesu Human Equation na Legacy, a ProgressiveR će poneti 01011001. Može? Quote
Elldamar Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ma mogu ja da vam srezhem DVD za Legacy,ako vas ne mrzi da chekate Btw,ovaj ludak pocheo rad na novom albumu Quote
Ayreonaut Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ma mogu ja da vam srezhem DVD za Legacy,ako vas ne mrzi da chekate Btw,ovaj ludak pocheo rad na novom albumu Već ugovoreno! Fala! E, jeste ludak! On kao da ništa žensko nije dohvatio otkako se razveo! Creativity induced by apstinency! Quote
DBrave Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 gde vidite to da radi na novom albumu?? dajte link da procitam Quote
Ayreonaut Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 gde vidite to da radi na novom albumu?? dajte link da procitam Ja sam mu poverovao na reč. Arjen je rekao u jednom intervjuu, ranije: "There is however one thing I know for sure and that is that the next album will NOT be a new Ayreon album. Maybe I will finally make my first real solo album, filled with country and western songs, ha ha…", pa reko' možda se čovek prebacio u druge vode... Quote
ProgressiveR Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Novi album .. pa ja još uvek ovaj svakodnevno vrtim ... on je ludak! Ajde da mu nađemo neku cicu iz Serbije da ga malo obuzda Quote
lithium Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 hahahahahah xD bedak shto necje biti ayreon :/ ali jedva chekam da vidim/chujem shta god da je :DD Quote
Minita Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Novi album .. pa ja još uvek ovaj svakodnevno vrtim ... on je ludak! Ajde da mu nađemo neku cicu iz Serbije da ga malo obuzda Ovaj...nisam baš u toku, kakav, bre, album sad? Quote
Minita Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Hahaha, genijalno...ja mu poslala prije par dana mejl, nešto u vezi nekog fejk profila Ambeon-a, lik mi odgovorio nakon pola sata, i još pita kako sam, šta radim, itd... :) Quote
Elldamar Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Pa da...cool je Arjen skroz Ne secjam se tachno odakle mi ovo,ali to je on rekao pre par dana negde... Pitacju ga uskoro...trebalo bi neki intervju da padne za koji dan... Quote
DragonHeart Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Novi album ne vjerujem da ce izaci prije 2010., zato tisina Quote
ProgressiveR Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Jebem vam lebac! sinoć smo Ayreonaut & me odgledali DVD za 01011001 .... nemam reči, kakav DVD! Neverovatno je! Quote
Tanya Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Hahaha, genijalno...ja mu poslala prije par dana mejl, nešto u vezi nekog fejk profila Ambeon-a, lik mi odgovorio nakon pola sata, i još pita kako sam, šta radim, itd... :) Aham, trudi se da odgovara uvek svim fanovima, divim mu se kako nalazi vremena za to. Meni je ja mislim poceo da pise tako sto je hvalio macke macke, i on je mackoljubac Jebem vam lebac! sinoć smo Ayreonaut & me odgledali DVD za 01011001 .... nemam reči, kakav DVD! Neverovatno je! Hehe, jedva cekam da mi stigne to Ja sam tebi srezala Human equation i Star one, sutra saljem... Quote
DragonHeart Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Bolje da je veliku ljubav ukazao zeni, pa se mozda ne bi razveo, a ne mackama i konjima Quote
Recommended Posts