AstralliS Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Kaži mu "Meni reko Neal Morse da mi daš autogram!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Kaži mu "Meni reko Neal Morse da mi daš autogram!" EEE! Aj nekako da mi nabavi nesto od Neal Morse-a Uradicu bilo sta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Uradicu bilo sta.. Važi? Eno, Neal u Nešvilu, ladi jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Jao, kako bih voleo da ga upoznam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Voleo bih da pricash s njim o hrishcanstvu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 O mnogo cemu. On je primio Svetlost u svoje srce i iskren je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Taj lik je tu negde oko 2003 puko. Cim je napustio Spocks Beard, lik se promenio, meni se njegov nacin sada razmisljanja ich nedopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 (edited) Ja volim Spocks Beard ali volim i ovo sto sad radi. Njegova muzika sada je mnogo emotivna i meni sluzi kao lek za dushu, verovao ili ne. Jednostavno, osecam tu iskrenost i ljubav koja izvire iz svake note, iz svake reci. Pustim njegove pesme, ili jos bolje, pustim dvd pa gledam i to je tako jako.. volim ga. Evo sad sam opet gledao Sola Scriptura dvd, i malo plakao, pravo ciscenje. Edited February 1, 2009 by Váfuðr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Ha-ha-ha ... ovo zvuči tako iskreno .. gej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Oćeš da kažeš da je Federer gej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) Eto, stigoste i do Federera. Spam je cudo. Ja! Ja! Aleksandar, ne zaboravi! Vazi, vazi, necu zaboraviti. E a zna li neko gde on zivi? Mis'im, znam gde je rodjen (cak sam jedno vreme razmenjivala mejlove sa jednom devojkom iz Hilversuma - puka slucajnost ), al' ne znam gde trenutno zivi. Gde tog coveka mogu na'vatati? Edited February 2, 2009 by NatashaNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Mozes da ga pitas na Myspace-u, a mozda i pise gde zivi, zaboravio sam vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Ne pise, gledala sam. Bas sam se odma' setila spejsa, al' ne pise tamo. E pa da, mogu ga pitati, posto znam da je on dusa i odgovara svima. Da l' ce mi odgovoriti na to pitanje, ne znam bas, al' probacu, pa cu videti sta ce mi napisati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Ne pise, gledala sam. Bas sam se odma' setila spejsa, al' ne pise tamo. E pa da, mogu ga pitati, posto znam da je on dusa i odgovara svima. Da l' ce mi odgovoriti na to pitanje, ne znam bas, al' probacu, pa cu videti sta ce mi napisati. Odgovorice ti, sto posto. Meni verovatno ne bi, kad me vidi ovako cupavog, ali nema razloga da ne odogovori tebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Ma da, hoce, dobar je on. Zamisli to, treba ljudima odgovoriti na razna pitanja i podpitanja... Al' dobro, covek ne ide na turneje, tako da bi trebalo da ima vremena za to. Bas sam citala na sajtu Ayreona kako izgleda njegov radni dan - taj covek 2-3 puta na dan sedne i odgovara na mailove. Kad/ako dobijem odgovor, onda se planira kako da ga na'vatam tamo. Kaži mu "Meni reko Neal Morse da mi daš autogram!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Mislim, jeste on meni odgovarao ovako, povodom muzike i drugih muzicara, kao i svakome, ali da ga pitam gde zivi, malo teze I lepo je to sto odvaja vreme za odgovore. Zapravo, secam se da je meni pisao cak i kad nista ne pitam Nesto sam pohvalio njegovu muziku, napisao komentar i on mi posle posalje poruku u fazonu ''ej hvala'' i lupi neke svoje fazone Ja se odusevio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Pa zato ti i kazem, to je pitanje na koje mozda ne odgovara ljudima kad/ako ga pitaju, al' nvm. Pohvalila sam mu muziku, a i bas sam ga fino priupitala za to zbog cega sam mu slala mail, tako da... Mozda posalje nesto u stilu 'hvala', a mozda cak i odgovori na postavljeno pitanje. Videcemo. Javicu ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) Ja sam ga pitao: "What do you thing, what is the key of your success?" i on je odgovorio "F m", neshto u tom fazonu ! Edited February 2, 2009 by Moody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Haha, koji car. Sta bi to trebalo da znaci (jedna stvar mi je u glavi, al' ne verujem da je to to)? Kako si ti to shvatio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Evo čika Neal mi napiso nešto malo. It's always a blessing to be praised by your peers. I'm glad you enjoy Lifeline...it was fun to make. - Neal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Haha, koji car. Sta bi to trebalo da znaci (jedna stvar mi je u glavi, al' ne verujem da je to to)? Kako si ti to shvatio? Ma na F mol je mislio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Evo čika Neal mi napiso nešto malo. GDE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Pa u mejlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Pa u mejlu. Neka, ne mrzim te zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Ha-ha-ha ... ovo zvuči tako iskreno .. gej! Oćeš da kažeš da je Federer gej? wtf? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts