ProgressiveR Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Jbt, ne mogu da verujem da može da postoji pesma kakva je "Dawn Of Million Souls" koja me ovoliko oduševljava i posle 7-8 godina intenzivnog slušanja ... svaki put kad je čujem kao da je prvi put. Neverovatno! Quote
Stormlord Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Zasto mislis da se to odnosilo na tebe direktno? Odnosilo se na sve nas kojima se ovo nesvidja. Sto se tice pesama verovatno medju top 3 mi je Isis and Osiris, pogotovo kad Russell peva na Star One. Quote
Sale B.C. Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Jbt, ne mogu da verujem da može da postoji pesma kakva je "Dawn Of Million Souls" koja me ovoliko oduševljava i posle 7-8 godina intenzivnog slušanja ... svaki put kad je čujem kao da je prvi put. Neverovatno! činjenica Quote
KinSlayer Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 A gde sam ja to spominjao?! Zasto mislis da se to odnosilo na tebe direktno? Odnosilo se na sve nas kojima se ovo nesvidja. Sta reci osim - lol! Ah, Dawn Of Million Souls... Mozda omiljena mi pesma od Arjena... Quote
lucassen&co Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Aug 18, 2009 Guilt Machine - third audio preview added Quote
ProgressiveR Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Presulušao i totalno se razočarao ... al' to je samo moj ukus i moje mišljenje i ne bi bilo interesantno da se sada povede raspravka da li je to dobro ili ne Meni ovo treće zvuči više gej nego Pet Shop Boys. Nadam se da je to samo loš momenat na albumu Quote
lucassen&co Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Nadam se i ja da je los momenat..Ako nista drugo i Ambeon je mekan, pa je dosao Star One, mozda sledi Star One 2 ..Bez Jaspera naravno .. Quote
Stormlord Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Is, Star One 2 bi legao ko kec na destku da nekazem nesto bRezobrazno Quote
Apeiron Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Sta, semplovi vam se toliko nisu svideli, da ste odustali od albuma? Guilt Machine - 2009 - On this Perfect Day http://depositfiles.com/files/2lzyi8n1j Quote
lucassen&co Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Hvala puno za album! Posluzice dok mi ne stigne cd.. Daleko od toga da smo odustali, ne bih ga naručivao da mi se ne sviđa.. Nadam se da će album kao celina ipak biti bolji..Videćemo posle par slušanja Quote
ProgressiveR Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Opaaaaaaaaaa! POjavio se album za dl! Extra! E pa sad ćemo da vidimo šta je to zapravo Inače, stavio sam wallpaper Guilt Machine Quote
lucassen&co Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Damn! He did it again! Jadne sad moje komsije ... Quote
ProgressiveR Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Uuuuuu, al sam se smrio! Jbt, ne mogu da poverujem a nisam uspoe da odslušam ceo Arjenov album! Ne znam ... pičkasto, razvučeno, brljavo. Sad će neko da se nađe pametan i da mi kaže da poredim ovo sa Ayreon-om, ali nije tako ... govorim o samom delu, izolovano. Ne znam, probaću da ovo pustim još koji put iz pijeteta prema Arjenu, ali da ovo nije njegovo delo, bilo bi Shift+Del Quote
lucassen&co Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Uuuuuu, al sam se smrio! Jbt, ne mogu da poverujem a nisam uspoe da odslušam ceo Arjenov album! Ne znam ... pičkasto, razvučeno, brljavo. Sad će neko da se nađe pametan i da mi kaže da poredim ovo sa Ayreon-om, ali nije tako ... govorim o samom delu, izolovano. Ne znam, probaću da ovo pustim još koji put iz pijeteta prema Arjenu, ali da ovo nije njegovo delo, bilo bi Shift+Del Pazi, skroz poštujem tvoje mišljenje i nemoj ovo da shvatiš kao atak ili slično..Meni se dosta sviđa, pa me samo interesuje da li je fora u mekoći ili sličnom, pošto ja Arjenovu muziku ne svrstavam u neku žestoku prog metalčinu (čast Star One projektu). Nailazim ovde na komentare "pičkasto" i tako to, a znam da slušaš i Porcupine čija je muzika u većini slučajeva sto puta mekša od ove:bigblue:... Quote
ProgressiveR Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 "Žestoko" ne mora biti tvrdo ... "žestoko" može biti i duboko, puno slojeva i punoće koja te grune u pleksus i nabije ti knedlu u grlo. Ovaj album to nije, ovo je mlako, bezlično, sa tu i tamo po kojim loopom ili sekvencom iz opusa Ayreona, a uz sve to Jasper koji ne shvata da ne mora stalno biti u 17.oktavi da bi zvučao dobro. Prema mom mišljenju, ovo Lucasenu nije trebalo And, btw, nisam neki fan Porcupin uopšte, mada slušam npr Simply Red i Sting, ali kao što rekoh, nije distorzija gitare ono što daje mudnost ... to dolazi iznutra Voleo bih da jako puno grešim u vezi GM, ali nažalost, mislim da ovaj album više neću pustiti Quote
Prisoner of Dreams Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Досадан и слаб овај Guilt Machine. Quote
Stormlord Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) I sad ja trebam da kazem "I told you so!!!!" ali necu jer mi je ustvari zao sto sam bio upravu. Ipak je to Arjen! Edited August 26, 2009 by Stormlord Quote
Toksa Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Preslušavam tek drugi put, ali vidim da ovaj album ima svojih momenata. Nije mi jasno zašto ste ga tako prebrzo otpisali. Quote
Stormlord Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Ja ga slusam vec 24 sata i NISTA! Quote
AwakeN Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Tesko da ce ikad opet da izda album kao The Human Equation.... Quote
Recommended Posts