Guest HEFEST Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 010001010101 je jednostavno predobar album, meni i najbolji barem što se Ayreona tiče. Naravno svako ima svoj ukus i mi tu ništa ne možemo, pogotovo ako je ukus loš... Haha komentar!!! 2 Quote
Zdodnovani Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Meni najbolji The Human Equation Pored 010001010101 još jedno remek djelo... Quote
Andrija Smith Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Meni najbolji The Human Equation Takodje. Onaj album je jebeno savršenstvo, nema nijednu lošu pjesmu, ma nijednu lošu notu odsviranu. Quote
Andrija Smith Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Ja sam na tom albumu oduševljen pjevanjem Marcele Bovio. Dje on nju iskopa, svaka mu čas'. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 010001010101 je jednostavno predobar album, meni i najbolji barem što se Ayreona tiče. Naravno svako ima svoj ukus i mi tu ništa ne možemo, pogotovo ako je ukus loš... Toliko je dobar da sam ga u stanju potpune iritiranosti izbrisao iz compa, jednom za svagda. Da mi je neko rekao kako cu nakon nabavljanja svih onih origimalnih re-issue izdanja, digi-bookova i DVD-ja, i dopisivanja sa Covekom, doziveti da ne mogu ni uz najveci napor da slusam njegove pesme... Ali, sta ces, kad imam los ukus... 1 Quote
Guest HEFEST Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Toliko je dobar da sam ga u stanju potpune iritiranosti izbrisao iz compa, jednom za svagda. Da mi je neko rekao kako cu nakon nabavljanja svih onih origimalnih re-issue izdanja, digi-bookova i DVD-ja, i dopisivanja sa Covekom, doziveti da ne mogu ni uz najveci napor da slusam njegove pesme... Ali, sta ces, kad imam los ukus... Ja takodje imam los ukus. Veoma brzo je radilo Shift+Delete. Toliko ocekujes album omiljenog ti umetnika, a on usere motku i pri tom se ni ne obrise guz papirom. 2 Quote
Zdodnovani Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Momci, momci de malo stanite na loptu i razmislite o čemu pričate. Pazi ovako, vas dvojica ste jedini koji ste popljuvali Lucassena do sada što je naravno normalno. Ne znam šta da vam kažem, dosadio vam čovjek i prestali ste slušati nema problema, kraj priče ali ne možete tvrditi da je smeće kad nije! Sakupio čovjek ekstra muzičare, odradio albumčine to mu se mora priznati i sada vama od se odjednom digao kurac i pljujete jer vam se ne sviđa neki njegov album, a toliko ga ljudi obožava i cijeni, a to valjda nešto govori o njegovom kvalitetu. Ne sporim da je na momente smor, priznajem da je tako ali ono što Lucassen radi je umjetnost... Quote
Guest HEFEST Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Nismo mi nikog popljuvali. Citas li ti napisano? Mi smo popljuvali zadnji album. To da je on svetska mega faca i jedan od najjacih likova metala nije ni na sekund dovedeno u pitanje, ali i pored svega toga ne mogu reci da on i kada prdne napravi most beautiful sound. Ovaj album je nista drugo do prdez u poredjenju sa bilo kojim drugim albumom Ayreona. U poredjenju sa Porcupine Tree je vrh, ali to ne znaci da je dobar. Quote
Andrija Smith Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Nismo mi nikog popljuvali. Citas li ti napisano? Mi smo popljuvali zadnji album. To da je on svetska mega faca i jedan od najjacih likova metala nije ni na sekund dovedeno u pitanje, ali i pored svega toga ne mogu reci da on i kada prdne napravi most beautiful sound. Ovaj album je nista drugo do prdez u poredjenju sa bilo kojim drugim albumom Ayreona. U poredjenju sa Porcupine Tree je vrh, ali to ne znaci da je dobar. Pokušavam nešto pametno da napišem al' ne mogu. Ti si kralj. Quote
Tanya Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IvvPI6Mh-xw 3 1 Quote
Andrija Smith Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Fak jea. Nije ga bilo dugo vremena na FB, znao sam da zahuktava Star One. Masu mi se svidja cover, samo ne znam da li namjerno podsjeća na spomenik holokaustu. Quote
AstralliS Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Po svemu sudeći, album će biti verovatno najbolji metal album godine, imo. Quote
DBrave Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 po cemu sudeci ? jel ima jos neki info osim ovog previewa koji traje 30sec ? Quote
AstralliS Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Po onome što sam mogao da čujem, a čuo sam više od 30sec. Quote
lucassen&co Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 (edited) http://www.youtube.com/user/ArjenALucassen#p/u/0/QiYeabPrQgc Opet Dream Team!!! Edited August 20, 2010 by lucassen&co 2 Quote
AwakeN Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 U jebem ti sve.........Russel na albumu???????aaaaaaaaaa....... Quote
Novaliis Posted August 21, 2010 Report Posted August 21, 2010 Russell Allen fuck yea. Nego, Arjen dosta oslabio (ili se meni cini) ali i dalje je super faca. Jedva cekam. Quote
lucassen&co Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 (edited) http://www.youtube.com/user/ArjenALucassen#p/a/u/0/71lNhl2bJlw Edited August 30, 2010 by lucassen&co Quote
KinSlayer Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Kolko taj covek radi! Svaka mu cast! Quote
Red Viper Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Koliko se cekalo na novi Star One! Quote
Recommended Posts