Grobodan Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Već ima i 320kbps verzija, ko voli: http://mediaboom.org/mp3/299494-star-one-victims-of-the-modern-age-hq-2010.html 3 Quote
Stefan34 Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Tooo ljudi nisam znao da je vec leakovalo Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Svaka cast Grobe, 10 pluseva od mene.. Quote
lucassen&co Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Već ima i 320kbps verzija, ko voli: http://mediaboom.org/mp3/299494-star-one-victims-of-the-modern-age-hq-2010.html Care . Quote
ErliK Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Verujem da se čekanje isplatilo. Elem... puče mi sistem na pola prvog pokušaja skidanj... bem ti baksuza Quote
lucassen&co Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Kakva je ovo albumčina, zanemeo sam. 1 Quote
DBrave Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 u jedva cekam da preslusam, drago mi je sto ima odusevljenih. Iskreno malo sam se pribojavao kako ce ispasti posle onog Guilt Machine promasaja. 1 Quote
Novaliis Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Ja cu preslusavati album ceo dan, bas mi se svidja, ma razbija. Pravo je osvezenje. Quote
Zoll Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Na prvo slušanje - odličan album! Vrteće se ovo narednih dana! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Jos od Human Equation (i svakog narednog projekta) sam govorio da cekam Star Two. Naravno, bio sam ubedjen da ga necu docekati, kad eto... Ista ekipa, rekoh super. A onda na prvo slusanje... Nije ni do kolena onom prvom. Videcemo kakav ce biti utisak nakon stotog slusanja... Quote
mikki270 Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 polako ce rasti, stici ce i do kurca hehehe 1 Quote
Novaliis Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Evo posle nekog vremena preslusavanja, cini mi se da je prvi album ipak bolji.. ali nista tu jos nije sigurno do kraja. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 polako ce rasti, stici ce i do kurca hehehe Al' činjenica je da su takvi standardi postavljeni onim prvim albumom, da bi i to bio fantastičan uspeh! Sećam se trenutka kad sam prvi put pustio Lift-off i Set Your Controls, bio sam oduševljen. I kako je koja pesma prolazila, to ushićenje je raslo. Pa sam nabavio izdanje sa bonusima. Spaced Out mi je fenomenalna. Pa je izašao DVD sa koncertnim snimkom... Sve bolje od boljeg... A kod ovog se dešava nešto neverovatno. Što ga više slušam, sve manje mi se sviđa. Neverovatno... Odoh da pustim Space Metal i uživam! 1 Quote
truliandedzombileš! Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 Po meni Arjen nikad nije totalno omašio, a i sada je daaaleko od toga. Odličan album... Quote
ErliK Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 Imo, album postaje bolji što se više sluša. Quote
Apeiron Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 Dobar je album, nema govora. Bolji od prvog tesko da ce biti, a i sto napisa neko, visoki standardi su postavljeni tada, jos i onaj live DVD, tesko da se to moze dostici. Ali atmosfera je tu, ima lepih pesama, sve deluje na mestu. Quote
Zoll Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Dobar je album, nema govora. Bolji od prvog tesko da ce biti, a i sto napisa neko, visoki standardi su postavljeni tada, jos i onaj live DVD, tesko da se to moze dostici. Ali atmosfera je tu, ima lepih pesama, sve deluje na mestu. Što bi ova današnja omladina rekla: +1! Quote
Tanya Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Odlican album. Desetka bez razmisljanja. Ocekivala sam mnogo, Arjen je dao i vise Za one koje je zaintrigirao dosta cvrsci zvuk gitare na ovom albumu 2 Quote
lucassen&co Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 (edited) ^Sjajan klip . Jedva čekam da mi ovo stigne. Edited October 26, 2010 by lucassen&co Quote
Andrija Smith Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Auuuuuu kako izgleda!!! Ja obožavam digibook izdanja, ovo ću odma da poručim. Odakle si poručio? Quote
Jovan Cvijic Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 my two cents: Reklo bi se da ovaj album više nalikuje "standardnim" Ayreon albumima nego li Star Kec projektu. Dakako, prvi StarOne je mnogo hitičniji, efektivniji i lakši za varenje. Ovaj novi pak više podseća na Guilt Machine, recimo, i standardni Ayreon. Sporiji i mračniji. Što ne znači da je loš, naravno. Od mene 4-. Zasad, nakon 5-6 slušanja Quote
lucassen&co Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 (edited) Auuuuuu kako izgleda!!! Ja obožavam digibook izdanja, ovo ću odma da poručim. Odakle si poručio? Sa InsideOut Shop - a. Samo, nisam direktno, već preko rodbine u inostranstvu. Ako skontaš kako se sa tog sajta poručuje u Srbiju, javi please. Edited October 26, 2010 by lucassen&co Quote
Zoll Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Za one koje je zaintrigirao dosta cvrsci zvuk gitare na ovom albumu Hehe, genijalno, hvala za link! Inače, danas mi nešto mnogo leži ovaj album, već 2x sam ga obrnuo (nije bilo vremena za više jbg), a sad će i treći... Odličan je album stvarno! I dalje ne bih da ga poredim sa prvim, ali ovako zasebno je zaista odličan! Quote
Grogi Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Sviđa mi se. Odlične teme, malo mi fali Ayreon dubioza (lakših delova sa različitim instrumentima) ali zato ima pravih old school delova i trash deonica koje se uklapaju fenomenalno. Sve pohvale! Za sad mi "Earth this was" prednjači ali videćemo, ima kandidata Malo mi "24 hours" zvuči kao početna pesma sa Guild machine, smorljiva al dobro, sigurno će nekom biti ok. Slušaće se ovo...pozdrav svima. 1 1 Quote
Recommended Posts