Chicken Little 420 Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 http://getmetal.org/progressive-metal/19103-arjen-anthony-lucassen-lost-in-the-new-real-2012.html Quote
ShinigamY Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 http://www.metalchesh.com/new-albums-2012/4269-arjen-anthony-lucassen-lost-n-the-new-real-2012.html Evo jos jedan izvor, ako gore pukne koji link Quote
Guest HEFEST Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Preslusah jedan i po put. Za sada mi je nekako dosta cudno. Ima dobrih moenata svakako. Moracu jos ovo da obradjujem. Quote
truliandedzombileš! Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Rekao bih najambiciozniji arjenov album još od The Human Equation, gotovo over the top vatromet detalja. Što je, s obzirom na dosta konklretniji i razbijački prošli Star One, odlično. Takođe, album je veoma mračan, bar za njegove standarde. Quote
Grogi Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Na prvo slušanje super album, s vremenom može biti samo bolji. Pribojavao sam se Arjenovog pevanja ali se sve lepo uklopilo. Svaka čast! Quote
Control Freak Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Odlican album. Daleko iznad mojih ocekivanja Zadnja stvar na 2 disku mi je tako spocks beardicna, samo da nema onog pevanja Quote
Tanya Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Arjen nema neki kvalitetan glas, ali ume dobro da otpeva mnogo toga. Ne zaboravite da je on pevao skoro sve Ayreon pesme, pa ih onda slao pevacima sa kojima je hteo da saradjuje da ih oni otpevaju na svoj nacin. A produkciju uradi genijalno svaki put, tako da se glas odlicno uklopi sa muzikom koja ga prati, pa dobijemo taj divan osecaj da nam se svaka dlacica na telu najezi kad krenu njegove pesme. Quote
LotusEater-- Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 potpuno zaboravih na ovaj album. po meni odlican, sve je na mestu, produkcija, vokal, naracije, obrade takodje zanimljive itd... da ne duzim, jos jedno sjajno izdanje, Arjen jednostavno ne moze da omane. Quote
ShinigamY Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 Generalno Ajren radi muziku za svoju dusu, i ima vremena da se bavi produkcijom, snimanjem, konceptom, i to uvek ispadne do jaja Quote
Runner Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 Album bez mane, album bez lose pjesme, e tako se to radi majstore! Zadnja stvar na 2 disku mi je tako spocks beardicna, samo da nema onog pevanja Ako mislis na "I'm the Slime", to je Zappina stvar, ali do sada si to vec i saznao sigurno. Quote
Control Freak Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Znam da je Zapa, samo sto Zapina ne podseca na SB, ali ova Arjenova mi bas ima taj Spocks vajb dok je pevanje ostalo ko kod Zape. Quote
Vitamin K Experience Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Ne znam kako mi je ovo promaklo do danas. Odlično mi je legao album, dugo nisam slušao ništa od njega i baš dobrim albumom sam prekinuo tu tišinu. Evo jedna stvar sa albuma. Hevi metal Pink Floyd. http://www.youtube.com/watch?v=Buxvryo1Bto Quote
ShinigamY Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Najbolja obrada koju sam ikada cuo U to svrstavam sve moguce obrade... Slusam ovaj album svakodnevno... Quote
Runner Posted August 13, 2012 Report Posted August 13, 2012 Tek sad vidim spot za "Pink Beatles in Purple Zeppelin" Quote
LotusEater-- Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 ulepsa mi dan. ovo se cekalo samo tako! Quote
Nightfall Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 Aaaaaaa! Ko ce sad docekati da ovo cudo izadje. Quote
The Wicker Man Posted October 10, 2012 Report Posted October 10, 2012 koooji TRAILER je... uvek je znao kako da "pobedi" !! Quote
ShinigamY Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Neki Hrvatski bloger uradio interview sa Arjenom, nisu losa pitanja, ima dosta informacija http://vision-rock-metal.com/arjen-lucassen-ayreon-ambeon-star-one-interview-part-1 1 Quote
Guest HEFEST Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Odavno nisam cuo nesto njegovo, a da mi se svidja. Postao je dosadan. Nadam se povratku na lepu muziku. Quote
Guest HEFEST Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Pa ocigledno je da mu je Stiven Hoking inspiracija. Edited March 27, 2013 by HEFEST Quote
Recommended Posts