Tanya Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Iju koja će to boleština od albuma biti Nadam se samo da neće biti oproštajni, nešto mnogo jake likove ubacuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ne boj se, jer mu nije prvi put da okuplja vrhunsku ekipu pjevaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Pa nije, ali znaš i sam da je poprilično prsao u poslednje vreme, a mogu misliti koliko košta snimiti album sa svim ovim legendama Ma nije oproštajni, da je tako najavio bi on to već Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Šta kažete za 8mi vokal? Arjen je ludak neviđeni! Kako to dobro zvuči... Još text o 2085 god... Sva sam se naježila jutros kad sam slušala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Znaci i Jonas radi na novom Ayreonu...Arjen je luuuuuuuuud (u najpozitivnijem mogucem smislu)!Joj ja ne smem ni da pomislim kakav ce ovo album biti!Ili ce biti najbolji ikada snimljen ili sranje tesko, izmedju nema...videcemo! (mada verujem da ce biti ipak ovo prvo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Da jbt...Jonas ladno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Šta kažete za deveti vokal? Nisam ljubitelj ženskih vokala, ali Anneke je već dokazala da može odlično da doprinese Arjenovim albumima. Arjen je na ovom semplu nenormalno dobro uklopio njene odlično otpevane deonice Svaka čast Biće ovo opak album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 Slazem se, ovo mirise na nesto veliko!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ma neće biti ništa posebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Šta kažete za deveti vokal? Nisam ljubitelj ženskih vokala, ali Anneke je već dokazala da može odlično da doprinese Arjenovim albumima. Arjen je na ovom semplu nenormalno dobro uklopio njene odlično otpevane deonice Svaka čast Biće ovo opak album Secam se kad sam radio intervju sa njim, i pitao ga da li planira Anneke opet da zove da mu gostuje, posto mi je u Budimpesti rekla da bi radila sa njim ako bi je ponovo zvao, a on car odgovorio: "ne zajebavaj! To je rekla? Wow, nazvacu je cim stignem". I ispostovao je, svaka mu se dala Anneke je naj zenski vokal moguci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Znači tebi da zahvalimo za njeno gostovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Znači tebi da zahvalimo za njeno gostovanje. Haha, voleo bih da je to zbog mene, ali kapiram da je i on sam svestan njenih kvaliteta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Lepo .... znači da je album praktično gotov (čim ih je Lucassen sve objavio) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 A ostalo je jos 6 vokala...znaci strasno!A osecam da je najveca iznenadjenja ostavio za kraj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Mogao bi Lotke.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 Da bre...nekako je mnogo zapostavljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Secam se kad sam radio intervju sa njim, i pitao ga da li planira Anneke opet da zove da mu gostuje, posto mi je u Budimpesti rekla da bi radila sa njim ako bi je ponovo zvao, a on car odgovorio: "ne zajebavaj! To je rekla? Wow, nazvacu je cim stignem". I ispostovao je, svaka mu se dala Anneke je naj zenski vokal moguci. Eh kad bi samo znao koliko sam puta pročitala taj intervju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) Album ce biti kao svaki prethodni,Arjen ne moze da ide na-doLje,moze samo da napreduje,tako to radi multi-instrumentalisti ,ali covjek ima ubjedljivo najjache slike na majspejsu haha evo jedne....kako dobrocudna faca Edited September 1, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Klošar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 a Lik je,samo Rozi dzenpercic....pa dobro da mu oprostim ovaj put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ma covek je car neopevani!Inace moj omiljeni metal(a samim tim i inace) muzicar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Et SixStepsOnTheMoon: Zamalo da ubodeš moju omiljenu sliku Ipak mi je ova najbolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Htio sam tu,ali ona mi je nekako obicnija,on onako u Roze,sa svojim ljubimcem...aaa kakav opusteni Lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) Ova je najjaca :) !Super kosulja, ima covek stila ! Edited September 1, 2007 by Kamaitachi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Najviše me je oduševio kada mi je na spejsu prvo prokomentarisao avatar (fotografija mog mačeta) pa tek onda odgovorio na postavljena pitanja. Baš voli mačkiće Apsolutno ga obožavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts