Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma verovatno idu u studio kod onih emotion sto svim metalcima snimaju spotove za jeftino. green screen varijante. bili kamelot i jos brdo metalaca kod njih

Posted

Manje vise je tako :) Evo sada malo vise info-a. Novi album The Gentle Storm je sabijanje samo tako. Radjen je za Anneke, tj oko njenog glasa, nema Synth, bazirano je sve na pravim instrumentima, violinama, simfonijskim orkestrima i tako to. Pesma za koju su snimali spot je sabila samo tako. Konceptualan je album naravno, 17 vek u Holandiji, pirati, Indija, svasta nesto, da ne spoilerujem previse :) Arjen je bio takva mica da mi je doneo njegov iPod da preslusam pesme, hteo je da cuje moje, a posle i Hristinine i Ninine utiske o pesmama, tako da kontam da smo jedni od prvih osoba na svetu koje su cule kako sve to zvuci ^_^ Album ima i akusticnu verziju, koja isto tako apsolutno sabija.

Sto se tice samog Arjena (necu previse da pisem o Anneke, vecina ljudi zna kakva je ona, a Arjen je exkluziva), covek je mica apsolutno kakav se predstavlja da jeste na netu. Znaci, mirna osoba, uskladjena, otvorenog uma, nacitan, moze pricati o kojoj god temi. Prvi put je izasao iz Holandije za 7 godina (rekao da ne racunamo prog awards u Londonu koji mrzi nenormalno, ne voli ni masu ljudi a ni te nagrade, licemerno je sve to po njemu), kad odjednom eto ga u Srbiji. Odusevljen je Srbijom, prvo sto je primetio je da ljudi imaju prirodni osmeh i pozitivnu energiju, nisu fake, bukvalno se tako izrazio. Pricao nam je o njegovim susretima sa svojim omiljenim muzicarima, Dio, David Bowie, Gilmor i ostali, i mogu reci da se malo razocarao u PF ekipu koju prati od kada su nastali kao bend. Ali konta da je to show biz. Apsolutno pozitivan lik, maximalno se potrudio oko nas i zahvalio sto smo dosli i iznenadili ga, nemam reci. Lik je bio u samom vrhu moje liste ljudi za upoznati nekada u zivotu, iskreno se nisam nadao ad cu ga ikada u zivotu videti u blizini, a kamoli upoznati i blejati sa njim. Dao nam je neke secret info koje ne smemo da delimo, ali objavice on to kad tad :) Eto tako, sada jedva cekam septembar sledece godine da idem da gledam Theater Equation show u Rotterdamu. Pricali smo i o tome sa njim, posto nas troje osim Hristine idemo tamo sledece godine da odgledam The Human Equation u pozoristu.

Sto se tice Anneke, potvrdila je sve ono sto sam cuo o njoj, da je apsolutna dusa od devojke, onako je sva hrrrnjjj, kao plisana igracka koju ne bi da ispustis iz ruke :haha: Stvarno je mica.

Eto, ako imate neko pitanje, slobodno pitajte, meni ne pada na pamet vise o cemu da pricam :)

Evo fotki:

10363826_10205023853655065_1804206375459189986_n.jpg?oh=f8f4a777343bd49576a5190024439b8e&oe=551D57CE

1551513_10205023855575113_5850061583941403789_n.jpg?oh=a9f36f798547188d28041397e1f1d75b&oe=54DA1364

• Upvote 4
Posted

Nadam se da ce raspored dozvoliti da idemo zajedno I u Holandiju I jos jednom zablejimo sa covekom :-)

Petar je ovo lepo sumirao, Milan I ja prvo nismo hteli da poslusamo pesmu ali posle Perine gestikulacije I odusevljenja poklekla sam I evo drugi dan mi stvar ne izlazi iz glave... Milan je bio u pravu pa ce biti slatkih muka dok ne izadje album...

Iskreno ja od soka se vise ni ne secam sta smo sve pricali sa covekom :haha:

Ali onaj deo kada je radio intervju sa Diom "face to face or face to kneecap" me je slatko nasmejao... Pod utiskom jos uvek :da:

Posted

Treba ići u Peštu! Gledao sam svašta ali njega uloviti live...pogotovo što ga slušam 15ak godina. 600km od NS i nazad, nije strašno. Video sam da su ulaznice za koncerte u Holandiji 15e.

Posted

Cenim da bih kidnuo sa posla ranije, oko 13h + 4h vožnje i to je to. Sofija mi daleko, 500km * 2. Videćemo, nije blizu ali se treba pripremiti na vreme. Ne verujem da će u HU biti gužva, max 100 ljudi.

• Upvote 1
Posted (edited)

Jos jedan info kada sam pricala sa Arjenom o prog rock muzici 60-70ih pomenuli smo u razgovoru i bend Klaatu, Arjen planira da uradi cover njiove pesme Little Neutrino... ko je zainteresovan neka poslusa ;)

http://www.youtube.com/watch?v=yk0Is8-gGSQ

Inace verujem kada bi se nasao neko odavde da organizuje cert bilo bi barem 100 ljudi... Ipak je Arjen ime zbog koga ce doci svako ko iole postuje rok/metal...

Uostalom ljudi sudeci po pesmi koju smo culi album bi trebao da bude savrsen :da:

Edited by Face Of Melinda
Posted

Cenim da bih kidnuo sa posla ranije, oko 13h + 4h vožnje i to je to. Sofija mi daleko, 500km * 2. Videćemo, nije blizu ali se treba pripremiti na vreme. Ne verujem da će u HU biti gužva, max 100 ljudi.

isto. malo ranije sa posla, pa voznja koncert. prespavamo voznja nazad i posao :D