Tanya Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 Nadala sam se da neću doživeti još neki Arjenov album koji mi se ne dopada, ali eto, moralo se desiti. Meni lično dosad najslabili album pod Ayreon krilom. Tekstovi plitki, vokali neuverljivi, muzika kao da je na brzinu sklepana, mnooogo recikliranih melodija. Sve u svemu baš slabo. Trebao je uraditi kao Guilt machine i Stream of passion, kao poseban bend. Ovako mi je baš nekako tužno. Naterala se dva puta da preslušam i više nisam imala želju da mu se vratim. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Pretpostavio sam kakva će biti pesma i pre nego što sam preslušao. Ali da ne osuđujem prerano... Nezgodno što jedan lik sve smišlja u više svojih projekata, počelo sve da liči jedno na drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 Super je, malo razvodnjeno za moj ukus, samo eto ne kapiram koja je razlika sada izmedju Star One i Ayreon kada bukvalno isto zvuci, samo je spustio stim na gitari za fazon pola stepena u odnosu na Ayreon i to je to. Btw, Martin mi je ovde legao nenormalno dobro, nadam se da ima jos pesama sa njim, bas se uklopio u vibe bolje nego Khan imho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 20 minutes ago, ShinigamY said: ne kapiram koja je razlika sada izmedju Star One i Ayreon kada bukvalno isto zvuci isto sam hteo da pitam. malo je dosadnjikava pesma i naravno predugacka. kul je sto Vai svira, ali ne moras bas da ga pustis da 3-4 minuta solira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 Nadam se da je ovo jedina ovako dugacka bez potrebe, bukvalno Vaia mogli da odseku, tj ceo taj solo deo / sekcija zvuci kao da je ubacena izmedju dve sekcije i ostavljeno Vaiu da svira, samo da bi ga imao na albumu ... I realno, Star One je trebao biti mudni groove downtuned metal sa sci fi klavijaturama, a ovo sada imamo i horove i opet kojekakve zajebancije iz Ayreona. Btw, bice dve verzije, tj dva CD-a. Jedan CD lead vokal je Khan na svim pesmama, a drugi CD su iste pesme, samo je Tony Martin lead vokal. U ovom singlu je iskombinovao oba ... Al realno, fali Rusell, fali Dan Swano, fale metal vokalcine, nadam se da ce Martin tu da pokida, imam visoka ocekivanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 17, 2021 Report Share Posted November 17, 2021 Prethodna pesma razduzivanje itd, a ova konkretno in your face power metal pocetak 2000, i Romeo opere izmedju, evo nemam zamerku :) Sve mi po meri. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 17, 2021 Report Share Posted November 17, 2021 pere ova riba, dobro sto je nju zvao a ne sve iste zene nezne milion puta, popisala se po Khanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Kartu kupujem 100%, jos da smislim kako cemo zena i ja sa detetom tamo. Vreme je za treci Ayreon koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Zakaži smeštaj unapred, Tilburg dosta tesan sa time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Ma da, znam, bio vec 2 puta, i jednom u Rotterdamu, srecom imamo i rodjaku u Eindhovenu kod koje mozemo eventualno da prenocimo, tako da nije nam frka sto se tice toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Odoše karte za prva 4 koncerta za 5 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Nakačio sam se 10 sekundi nakon što krenula prodaja na ticketmaster link, bilo u redu 7k ljudi ispred mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Ja sam izgleda imao sreće jer sam uspeo za minut da uzmem jednu za petak i jednu za subotu; vidim da neki ni nakon 45 minuta nisu uspeli da uzmu kartu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 (edited) Nisam uspeo da nabodem kartu na zalost, cekali i zena i ja u queue odmah iste sekunde kad je krenulo, ja sam za subotu bio u queue tipa 6k neki, a zena petak 5k i nista, ni jednu kartu nismo naboli ... Ali iskustvom sa prethodna 3 puta Ayreon koncerata, bice tih karata u prodaji po FB grupama masovno :) Ljudi kupe pa otkazuju pola godine pre koncerta zbog neplaniranih izmena itd, tako da ne brinem da cu nabaviti 3 karte u sledecih godinu dana. Edited October 28, 2022 by ShinigamY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Krenula već na ticketswapu menjaža, već 18 karata juče prodato Samo trebaju brzi prsti za ovakve evente na tswapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Nista ako ne moze da se pomazi ovaj njegov mali beli ker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 (edited) lyrics video za pesmu od pre 20 godina, very cool Arjen doduse u top 5 ayreon pesama svih vremena verovatno Edited November 18, 2022 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 Ma to zbog remixa / remastera celog albuma, koji ruku na srce jeste bolji. Neka ga, dok god ne naplacuje taj lyrics video ne smeta mi. Mada lik malo preteruje sa gazilion fan paketa i bundlova, osladila se lovica od hardcore fanova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 (edited) Da dodam da mi je žao što prošlogodišnji Star One nije zvučao ovako. Edited February 17, 2023 by Runner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 20, 2023 Report Share Posted February 20, 2023 Ja bih dodao da meni vise nije jasno zasto osnovan jos jedan bend koji zvuci isto kao Ayreon, samo sa cringe lyrics i tematikom. Ranije je imalo smisla, Ayreon za folk prog rock / metal fazon, Star One za space tematiku, Ambeon itd, a sad bukvalno svi projekti zvuce isto, i jos dodaje na to jos bendova i projekata, koji opet zvuce isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 20, 2023 Report Share Posted February 20, 2023 prvi pomisao mi je bio da ovo zvuci identicno kao Ayreon, jedino je logo retro, sve ostalo je tipicno za Ayreon. I da, zvuci malo kao Star One. Ja rekao sad ce neki 60/70s exploration, kad ono full metal gitare nidje veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts