BodyRemover Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 i kad ga ne bi snimili ti bi reko je jeben. skino sam ga nocas, veceras necu u grad pa cu da ga slusam malo . Quote
Branislav Stankovic Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 JEBOTE!!! THE NEW BLACK JE SAVRSHEN!!! Quote
azal Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 Wrong Side jos jedan highlight...narocito onaj batman deo u sredini. kidane bre kidanje. Quote
Vitamin K Experience Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Osećam kako mi zvuk masira jaja kada odvrnem malo jače. Dobar album. Quote
Branislav Stankovic Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Wrong side sa feonmenalnim arp refrenom u duhu DTB albuma...jebote... Antiproduct sa onim duvachima...to je to!!! far beyond metal konachno u studiskoj verziji! yeah! Polyphony + The New Black - nema dalje od toga...fuck! Quote
azal Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 bane ajde kupi neki modul od hiljadu evra da imas ovakve violine. Quote
Branislav Stankovic Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Samo treba da uzmemo neki dobar plug-in sa Cubase...imam ja gomilu, pregledacjemo zvukove... E da...ALMOST AGAIN - VRH!!! Quote
Vitamin K Experience Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 ' date='3. 6. 2006, 15:30'] Polyphony + The New Black - nema dalje od toga...fuck! Kolosalno. Ne znam koliko to vrtim na repeat. Quote
[MechanicalAnimaL] Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 upravo sam skinuo album. odoh offline Quote
Angelystor Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Nashao sam lek kako da se skinem sa novog Keep Of Kalessina..novi SYLa... Dakle josh jedan od onih albuma koje jedva cele preslusham iz prvih 5 puta jer svaku pesmu moram barem toliko puta da ponovim...izvrstan album, ima tu i Zenastih pesama i metalshitstormova..a ovaj Hoglan je zivotinja unikatna. Quote
Angele Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Zenastih pesama to je drazh.... za nadrazhivanje... Quote
azal Posted June 5, 2006 Author Report Posted June 5, 2006 "you suck" je template za "how to play metal in less than 3 minutes." ne znam sta tu moze bilo kome da se ne svidja. Kidanje. we are the losers of all that we know, fuck us all! "Monument" je jedina stvar koja je so-so...album je preteran. Quote
azal Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 ne spavajte na ovo sranje pederi. bacite govnjave post rock i doom core klonove u recycle bin i pustite SYL homosi jedni. Quote
Vitamin K Experience Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 bacite govnjave post rock i doom core klonove u recycle bin i pustite SYL homosi jedni. Mislim da svako sada ima obavezu da iznese dokaze ove vrste: Quote
Thulе Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 jel ovaj album produkcijski završen? primetio sam neka čudna utišavanja every now and then Quote
azal Posted June 9, 2006 Author Report Posted June 9, 2006 ahhh to rade od aliena. kad ima neki nabod deo ubace neki sempl basa koji je u nekoj subfrekvenciji pa ti se ucini na momenat da ti se zvucnik raspada. dobra je fora skroz. ima u shitstormu takvih fora. Quote
Angele Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 chula sam da su RAZVALILI danas na download-u.... ehhhhhhhhhh Quote
Out Of Time Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 bolje da je pola ovih pesama stavio na tdtb... slushash alien a onda pustish ovo i onako mi... sam za sebe album je coolchina ali alien mi generalno bash bash bolji... nekako ko da nije pravio stajku nego je svrshio poesmu za synchestru a vec posle 3 minuta krenuo da spravlja ovaj album... da ga jebem, super je album al bolje da su sachekali josh malo i napravaili neki jebeno jebeni explozija album bez trunke cleana... to ja hocEm... neke pesme na ovom kao jebu bez potrebe... Quote
Supergalactic Lover Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 dobar je novi, dobar! wrong side je da ti srce zaigra! devine, blago majci koja te rodila, i zemlji koja te imala! (ovo sam oduvek hteo da kazem za nekoga, a cuo sam od neke babe na tv-u, koja je isto rekla za sloba sa sve onim patriotskim stavom-ruka na srce...- i suzom u krajicku oka) Quote
Grobodan Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ko je riba koja peva na Fucker? Inace,album kida...Na par slusanja cini se bolji od Aliena. Quote
Recommended Posts