gavrosaurus Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Even your girlfriend fuckin' sucks! Quote
Angelystor Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Hell yeah she fucking sucks!!! New black album godine. Quote
kuruz Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Preslushao sam ga pazhljivije nego proshli put,i mislim da ovo ne mozhe ni da prismrdi Armada-i,kakav bre album godine... Quote
Vresište Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) Jel` ima neko Heavy as a really heavy thing za narezivanje? Nek javi na pp (ako treba che timpla)...(uzgred treba mi u omot mislim da je Devinova bulja na naslovnici-u pitanju je poklon).. Edited October 6, 2006 by matatrtaDgrejt Quote
Angelystor Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Bolje od Armada-e?Nemoguce. Jednog dana u decembru cu sesti i videti sta je sve izaslo ove godine i onda reci..to je za mene album godine.. Danas sam dobio josh jednog favorita..Jon Oliva's Pain.. a inache New Black mi je jachi od Armade jbg..ne kotira se kod mene black toliko visoko.. Quote
kuruz Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 E imam i ja Jon Oliva's i to jedno nedelju dana,al' nisam stigao josh da preslusham. Quote
Angelystor Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Mene zezao net pa sam ga zbog toga, ai zbog slot-problema, skidao zadnjih nedelju dana Al vredelo je! Da se vratimo na Lada...jel cuo neko onu C#:whatever pesmu? Quote
Жвакић Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Juce nabavih "Shity" i odslusao sam ga. Nije lose i za sad mi nesto ne odskace od "Vanzemaljca" i "Novog crnog". Tu su mi negde sva 3. No dobro, to je utisak posle prvog slusanja. Videcemo sta ce biti posle. Quote
Жвакић Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 I da, zamalo da zaboravim. Da li je neko cuo mozda Ocean Machine? To me bas zanima kako zvuci. Quote
Vlaja Buraz Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 За Лазара: http://www.youtube.com/watch?v=wLbNsl80Eak Љубав се зове именом твојим. Quote
azal Posted November 14, 2006 Author Report Posted November 14, 2006 ocean machine je do jaja. prvo sam cuo to i city nazad u dan. preporucujem. inace devy dobio sina i napravice duzu pauzu sa SYL-om. Quote
Vlaja Buraz Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 С обзиром да се Лазар не може мјеродавно схватити на СЈЛ/Деви тему, само да кажем да је Оушн Машин вјероватно нешто најбоље што је икад направио. Quote
Out Of Time Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 (edited) najbolje shto je napravio je verovatno to dete... Edited November 14, 2006 by Out Of Time Quote
Vitamin K Experience Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 nazad u dan ...kada je piletina stvarno imala ukus piletine i kada smo 20km po snegu peške išli do škole. Quote
kuruz Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Kupih The New Black limited digi sa dve bonus pesme (The Lo ng Pig i Zodiac (obrada Melvinsa), vrlo lepo izgleda. Quote
kuruz Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ma znam ga napamet, slusham ga vec sto godina, al' sam hteo da imam original. Quote
gavrosaurus Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Eight months ago he and his wife had their first child, Reyner Liam Johnstan Townsend, and his arrival has accelerated Devin's decision to back away from the limelight, but is not the sole reason for it. He said these are feelings he's had for some time, and is just so tired of touring and doing interviews and being the focus of things. He also said he's tired of STRAPPING YOUNG LAD. The last tour was a real struggle for him to muster any enthusiasm, mostly because SYL was initially created to vent all his frustrations, which no longer exist. He's not the angry early-twenties nutter anymore. He's a mellow mid-thirties nutter, and doesn't feel the need to be screaming at everyone. "So, STRAPPING YOUNG LAD is over for good. So is the DEVIN TOWNSEND BAND. Devin's music will be made solo from now on, and he will continue to produce other people's music, but will not tour. Quote
darthmoog Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
Vitamin K Experience Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 ...EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ali u neku ruku je i DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Anоnymous Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Meh, Devy je bipolaran...sumnjam da je ovo kraj. Quote
darthmoog Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 da devin je bi... i ja sam isto pomislio isto kada sam procitao...i jes u neku ruku i da...ali vishe zelim SYL nego sve njegovve solo-e zajedno... Quote
Recommended Posts