gavrosaurus Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Нисам приметио ама баш никакву разлику, да будем искрен (и иначе ми оваква издања нису сасвим јасна) иако нисам слушао сад оно - на 100% пажње али бих сигурно приметио нешто. Немам појма, имао сам рип са оригинала на аудио ЦД-у од почетка тако да ми ово није ништа специјално гласније, чистије и те форе... Има вероватно неке разлике али је то минимално. Quote
azal Posted October 7, 2007 Author Report Posted October 7, 2007 meni je super, a ono...mnogo sam osetljiv i malo se plasio jer mi je ovo omiljeni metal album ikad snimljen. buko i ludacka atmosfera je jos uvek tu, samo se sve ostrije cuje. odlican remaster. a centipede sam imao kao bonus na no sleep til bedtime. odlicna stvar, mnogo jebacki riff. Quote
VoivodBG Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Od skora slusam SYL,sa Devinovim solo radovima sam se poodavno upoznao i vecina mi se dopada,za SYL sam mislio da ce mi biti onako mada posle 20 preslusavanja Heavy as a really heavy thing-a i City,mucho mi se dopada,i ostalima cu morati da dam dosta paznje Quote
darthmoog Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 ^ gay Dobar je remaster...ima razlike..bar sam primetio jednu u OMFG..bubnjevi mi zvuce drugacije.. Quote
darthmoog Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Stavio joj ruku na sporet u ime sotone! Quote
Azizam Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Zašto mene to dete podseća na onog dečaka iz Pet Sematary? sick Quote
Jason Blood Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Blargh osrednji lyrics... muzika ih izvlachi. Odslushao sam sve albume koje imaju, da bi im pruzhio postenu shansu, but no cigar. Quote
gavrosaurus Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Вероватно се ради о неком другом бенду. Грешка у постовању. Quote
azal Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Вероватно се ради о неком другом бенду. Грешка у постовању. . Quote
Out Of Time Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 evo ga ovaj losh bend sa svojim spotom na headbangers-u i pishe da se zovu enslaved, a da se njihova pesma love zove isa... sve je kul sve moze Quote
Jason Blood Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 @Ravanelli: Zapravo nema nikakve greske i nije drugi bend u pitanju. Osrednji bend kojeg izvlachi muzika. Lyrics variraju sa loshih do glupih. Quote
azal Posted October 16, 2007 Author Report Posted October 16, 2007 tvoje izjave variraju sa ldshih do glupih. ako nisi shvatio ironiju i visoki nivou sarkazma u tekstovima SYL-a onda si stvarno na ivici retardacije. Quote
Jason Blood Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 copypasta is made of copypasta. Quote
Vitamin K Experience Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Blargh osrednji lyrics... Je li tako da nisu dovoljno metal? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Zato sto se zemlja okrece i ponasha kao jedna velika dinama,Metali unutar zemlje su se uzburklai promenili magnetno polje i poprimili drugaciji oblik otud i takvi textovi:P Quote
Recommended Posts