Antikristina Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Banatsko crnilo i čemer > skandinavsko Quote
Lunar Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Om je tolko dobar album, da je uništio bend. Meni je samo žao kada sam ih gledao u akademiji zvučali su sjajno, ali bili su bez jednog gitariste i svirali svega 40 min. Ali sa svim onim folk instrumentima, su definitivno doživljaj koji vredi iskusiti. Quote
Grobodan Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 http://www.mediaboom.org/459477-negura-bunget-zi-deluxe-edition-2016.html Inače ja sam već čuo album, nema onih wtf momenata kao Bregović na Tau, standardni Negura sound. 2 Quote
VoivodBG Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 To bre! Šta fali Tau? Meni se više dopada taj ambijent folk fazon koji se primio, nego li oni raniji teški radovi. Quote
Miilos Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Ne znam da li je do mene ili su ove godine svi rešili da me razočaraju. Baš mi se nije svideo album posle prvog slušanja. Do sad su mi se svi albumi sviđali, i sa starom i sa novom postavom (Sala Molksa mi je i dalje ubedljivo na prvom mestu). Quote
Angelystor Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 (edited) Meni na jedno slušanje album delovao kul da uzmem nešto da čitam uz njega. Van toga, prazno-dosadnjikav sa neupečatljivim 'ekstremnijim' trenucima. Edited October 1, 2016 by Angelystor Quote
Grobodan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Šta fali Tau? Meni se više dopada taj ambijent folk fazon koji se primio, nego li oni raniji teški radovi. Ne mislim na to, nego novi album nema what the fuck momenata kao oni Brega momenti u Împodobeala timpului, na to sam ciljao @Miiloš, Angelizationcor: meni je Negura uvek bila bend koji je usko vezan sa atmosferom, preferably da se baš sluša u prirodi. Evo album mi je sve bolji kako je zahladnelo napolju, probajte tako u nekoj atmosferi da ga slušate, možda pomogne. Quote
[Nocturno] Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Meni je dobar album, bas sam tako nesto otprilike i ocekivao. Ko ide na cert? Quote
Face Of Melinda Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 ide se... izmedju dezurstava... nego jel ce biti nesto sa OMa ipak je 10godisnjica albuma? Quote
Lou Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Plakat i najava ni na šta ne ukazuju? http://www.yumetal.net/forum/topic/62474-20161008-bozidarac-beograd-negura-bunget-ossific/ Quote
Face Of Melinda Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Inicijlano sam shvatila da ce biti ceo OM onda me Grob razuverio da nece, a onda mi nista nije bilo jasno... tako sa jbga Quote
obsessed by cruelty Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Pa s obzirom na najavu kapiram trecina neki rani radovi, trecina izabrane sa OM i trecina sa novog Misim, lupam, jel ima neke setliste, nisam ni video Quote
Lou Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 I wring the secret I wring the secret out of my body out of my body Quote
Mickey mouse Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 (edited) meni je Negura uvek bila bend koji je usko vezan sa atmosferom, preferably da se baš sluša u prirodi. Evo album mi je sve bolji kako je zahladnelo napolju, probajte tako u nekoj atmosferi da ga slušate, možda pomogne. Plus na ovo. Mada, izgleda da organizator bg koncerta ne misli ovako, budući da je event smestio u soc-realistički raspadnuti Božidar. ( dobro aj veceji u Božidaru deluju onako ...black metaloidno... ) Edited October 5, 2016 by Mickey mouse 1 Quote
Miilos Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 (edited) meni je Negura uvek bila bend koji je usko vezan sa atmosferom, preferably da se baš sluša u prirodi. Evo album mi je sve bolji kako je zahladnelo napolju, probajte tako u nekoj atmosferi da ga slušate, možda pomogne. Ne znam još koliko treba da zahladni pa da promenim mišljenje. Možda da sačekam decembar, pa da pustim ponovo?! A ta atmosfera koju pominješ mi najviše i smeta. Ni nalik na prošle albume. Jedina pesma koja malo odskače je ova za koji si okačio spot. Ali Negura je to, pa ću biti uporan. Edited October 5, 2016 by Miilos Quote
oʞɾoƃ Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 ova pesma iz videa je smeće gledaću da pustim Zi ovih dana pa da vidim da li je ostatak išta bolji Quote
Demon Seed Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 I wring the secret I wring the secret out of my body out of my body sve ove godine sam mislio da kaže I'm reading the secret... (EP nema buklet haha) ubacih EP sad da ga obrnem malo, 4 pesme, 20 minuta. 1 Quote
Sinjor_Fogi Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 ' timestamp='1475562359' post='2933184']Meni je dobar album, bas sam tako nesto otprilike i ocekivao. Ko ide na cert? Dolazimo. Quote
Demon Seed Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Ja uzeo u susret koncertu da poslušam ove originale što imam od nji', posle 4-5 godina. Dobar bre ovaj Maiastru Sfetnic. Sledeći je Zirsindu-sa, pa Sala Molksa. Malo sam outdated ali bože moj Quote
Recommended Posts