Talvi Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) Ako se dobro sećam: Dacia Hiperboreana, Pamint, Cunoasterea Tacuta, Hora Soarelui, Norilor, La Marginea Lumii. Moguće da sam zaboravio nešto, uglavnom kratko ali slatko beše. Strašno su navežbani i imali su sjajan zvuk, imajući u vidu da ih je u bendu šestoro sa tri vokala i milion onih folk čuda, od one dugačke duvaljke preko kojekakvih bubnjeva i drvenih daski do frula i panovih flauta, neviđenu su atmosferu napravili. Klavijaturistkinja je šećer, onaj lik što peva i svira folk instrumente je kralj. I da, konačno smo svi saznali da se pravilno čita "Negura Bundžet". Edited July 8, 2011 by Talvi Quote
Lou Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Jesi li bio poslednji put kada su svirali u Beogradu? Quote
Demon Seed Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Meni gospodin iz Vokodloka rek'o da se izgovara Negura Bundjet (nesto izmedju Dj i Dz)... Quote
Lou Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Zato i pitam Talvija da li je bio na svirci, jer su se predstavili i jasno se čulo da je u pitanju prelaz između Đ i mekanog DŽ. Quote
phantasm Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 I da, konačno smo svi saznali da se pravilno čita "Negura Bundžet". Zar je moguće da niko nije čuo pesmu ''Dečko Netopir'' benda Analizator? ''Dečko netopir je govno black metala, na koncertu se gura sa svojom glupom kučkom, liči na pederskog netopira, nije došao na Neguru Bundžet!'' Quote
Talvi Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Jesi li bio poslednji put kada su svirali u Beogradu? Nope. Quote
Talvi Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Ja sam se tad štekao za onaj famozni Watain i svi znamo šta je na kraju bilo. Quote
Svart Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Dobri su im instrumenti i zanimljivo zvuce ali nije to muzika za festival. Quote
Talvi Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Meni je baš bilo do jaja kad vidiš ljude koji očigledno ne znaju za njih kako reaguju - u fazonu "What the...?". Cenim da su skupili novih fanova sinoć. Quote
Lunar Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 U Akademiji u septembru prosle godine su bili fenomenalni ali kratko je trajao koncert. Quote
Berliner Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 sinoc sam stigao tacno na poslednji ton poslednje pesme. u picku materinu. 1 1 Quote
Lou Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Čujem da poweraši ponovo dolaze na BM da lupaju minuse. 1 Quote
dAdAiSt Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 kakvo je ovo sranje? Jedan snimak od mene 2 Quote
Demon Seed Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Pomenu Talvi one-man band Marțolea, ovog lika sto svira frulice u NB, tek ga sad poslusah malo bolje, odlican je. Quote
Narsil Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Meni je baš bilo do jaja kad vidiš ljude koji očigledno ne znaju za njih kako reaguju - u fazonu "What the...?". Cenim da su skupili novih fanova sinoć. Било је пар људи од којих су покупили позитивне критике, а први пут их слушају. Иначе, ја сам изговарао са "ђ" - БунЂет. Quote
nefas Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Evo još jedan snimak. http://www.youtube.com/watch?v=SYJF5AL8WX0&feature=channel_video_title Quote
Lou Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Иначе, ја сам изговарао са "ђ" - БунЂет. To je to, malo tvrđe "đ". Quote
Demon Seed Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Poslusah neke Fulmineos-ove projekte/bendove, katastrofa je, upala mu je zesce secjira kad je doso u NB Quote
Recommended Posts