Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni malo idu na zivce ove stvari koje zvuce kao ambijentalni intermezzo a oni ih guraju kao da su ne znam kakvi hitovi, kao ona Norilor, strasan singl.

Daj bre Wordless Knowledge, koji kurac

Zamisli ceo album u ovom fazonu, nocna mora, pa nisam pustio da slusam Wardrunu, nego NB :D

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
Posted (edited)

Bas taj sa Wordless Knowledge je iz 2005, meni omiljeno njihovo izdanje, a ti verovatno mislis na Om, i on mi je odlican, super je i Norilor, ali ne kontam guranje ambijentalnih interlude-ova, a eno i Dordeduh snimise spot za Dojanu. Ko ce ga znati, vole da rade promociju pesmama bez gitare, da l' da bi privukli i nemetal mekusce :D

Postao sam kao kocijas, napisem post, pa se onda vracam i editujem "jebe mater" u "odlican", "jebem li mu mater" u "ko ce ga znati" i eliminisem ostale kurceve i picke materine. Superiška.

Edited by Demon Seed
  • Upvote 2
  • 1 year later...
Posted

Kako je ovo, bre, njima palo na pamet?

A Negru je, u stvari, Nikola Vranjković za siromašne.

Nije mi jasno.

• 3 weeks later...
Posted

E do moga.

Ne dam pare do NSa ako ne dođu u Bg, i onako je Niggru izdajnik, a sigurno se svira samo nov materijal jer newfazi u bendu nisu imali vremena da spreme stare pesme.

Posted

na Exitu 2010 su od mislim 6 stvari svirali 3 sa Oma :D baš super cert bio, mada se dodatno izmenjala postava od tada, ne znam kako zvuči ova trenutna ekipa ali kapiram da je opet dobro

Posted

ovi su tukli Hora soarelui, Norilor i Cunoașterea tăcută

i skroz je dobro zvučalo, Hora mi je najbolja Negurina stvar i zvučala je baš baš predrkano

Posted

Daa, to je to duduče :D

Jesu svirali nešto od Negure onomad u Gun-u? oO

Mislim da ih nisam gledao drugi put kad su bili :D

Ma kakvi, previše svirajki ovde za moj ukus, Inarborat Kosmos konza Velesa

Sad ga pustih, crna čarolija :blek: