Lou Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 I uživo smo ih gledali. Zar nismo imali Dordeduh temu svojevremeno? Quote
obsessed by cruelty Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Nije bio dovoljno dignut hajp prvi put Quote
Talvi Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 http://www.mediaboom.org/429861-sunset-in-the-12th-house-mozaic-2015.html Quote
Grobodan Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Za jedan projekat ovo uopste nije lose i ima svrhu. Cuje se ko je u bendu recimo na pocetku Seven Insignia ili u Ethereal Consonance koja sa onim pojanjem i hladnocom najvise lici na Neguru ali ima svasta da se cuje, od prog rifovanja na Rejuvenation ili teskog turcizma na Desert Eschaton, post rockish quiet / loud dinamizama koji cak idu do Isis eksplozija svasta su ova dvojica ovde umesali. Nije bas remek delo ali zahteva album da se sedne i slusa od pocetka do kraja bez ometanja, sve u svemu ima njihovog identiteta da se provali da su oni a sa druge strane i karaktera dovoljno da stoji samo za sebe. Sad mi zao sto nisam video live, verujem da najvise smisla ovo tripovanje i ima uzivo. Quote
Chicken Little 420 Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 The new Negura Bunget album ZI is now completed! It is undoubtedly a major step for us and we are keen to start sharing with you the many layers of this release. Quote
Јарослав Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 a ovo? https://www.facebook.com/events/531762917033834/ Quote
oʞɾoƃ Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 ide se za ove pare bi stvarno bila sramota propustiti Quote
Chicken Little 420 Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 The album will be available on some amazing editions: - CD digipak with extra hard cover - Gatefold LP (180g vinyl, white) incl. special vinyl mastering, poster, printed inner sleeves and PVD protection sleeve (500 copies) - 2CD+DVD Artbook, hardcover, 28x28 cm, 72 pages with additional artwork, texts and English translations of the lyrics plus bonus CD with two songs and bonus DVD with three videos (1.000 copies) - we are also offering some custom handmade editions through our fundraising campaing, where we build a box on your suggestions Tracklist: 1. Tul-ni-că-rînd (Horn-ing) 2. Grădina stelelor (Garden of Stars) 3. Brazdă dă foc (Furrow of Fire) 4. Baciul Moșneag (The Old Shepherd) 5. Stanciu Gruiul (Stanciu Gruiul) 6. Marea Cea Mare (The Vast Sea) Bonus CD (only artbook) 1. Tul-ni-că-rînd (re-mixed version by Daniel Dorobanțu) 2. Brazdă dă foc (re-mixed version by Silent Strike) 3. Schimnicește (re-mixed version by Tibor Kati & Ionuț Cârja) 4. Baciu moșneag (re-mixed version by Adrian “Oq” Neagoe & Tragacanth) Bonus DVD (only artbook) 1. ZI - album short film 2. Tul-ni-că-rînd - visual 3. Stanciu Gruiul - visual Quote
Talvi Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 http://www.terrorizer.com/news/watch-new-video-from-negura-bunget-tul-ni-ca-rind Quote
Milosh87 Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 http://teamrock.com/feature/2016-08-31/transylvania-s-negura-bunget-unveil-a-spectacular-video Quote
Chicken Little 420 Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 negura je banatski bend, kakva crna transilvanija Quote
Talvi Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 istina, ali šta znaju zapadnjaci Quote
Demon Seed Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Postoji li uopšte neki dobar bend iz Transilvanije? Nije onda loša investicija odseliti se tamo radi sviranja crnog metala Quote
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Imas onaj Tymah, ripof DMDS ere. Imam neki intervju u nekom fanzinu, blejali su po Transilvaniji radi inspiracije. Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Nikad nisam obraćao previše pažnje na Neguru, bili su mi jedan od onih "usputnih" bendova, ali sad sam prvi put kršteno odslušao diskografiju (do 2009.) i mogu samo da kažem da sam ODUVAN. OM je naročito monstruozan album, natopljen mrakom i atmosferom u meri koju odavno nisam čuo. Taman kad pomislim da sam matoro džangrizalo koje više ništa ne može emotivno da pomeri, otkrijem neki dragulj ovog tipa koji mi redefiniše muzičke pojmove. Ne znam šta je ovo, black metal svakako nije dovoljno širok pojam da ga obuhvati, ali većina skandinavske scene iz dvehiljaditih može da sedi i plače što nema kapacitet za ovakva remek dela. Samo OM ima više spiritualnog u sebi nego pola tzv. ortodoksne black metal scene. Quote
Talvi Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 slobodno gazi i posle 2009, ja nemam nikakvih zamerki ni na taj period Quote
kuruz Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 aj reko da probam opet, kad Gojko hvali bend ne vredi, ništa Quote
Grobodan Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Kad sam ja pricao Gojko, smejao si se. Btw sto si stariji sve vece kvalitete slusas. Quote
Talvi Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 valja ga polako usmeravati ka metaličnom hardkoru, ima on kapacitet za tu mržnju i crnilo Quote
Јарослав Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 kapiram da bi mu se YAITW na keca dopao Quote
Grobodan Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Young and into Watain smece. Quote
Recommended Posts