RNA Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Setkam se ovuda i vidim da nesto fali, a ne mogu da se setim sta. Ovo je jedan od najboljih retro hard rok bendova na fazon 70-ih koje sam cuo, a prvi put sam ih cuo kad sam ih video kako gostuju kod - Konana O'Brajana! Svirali su glavnu pesmu sa svog album 'Woman'. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Podstaknut ovim sto si napisao, skinem jednu njihovu stvar na koju sam slucajno naleteo. Zove se Apple Tree. E, sad, da ga jebem. Cista zajebancija, ja bi' rek'o. Vokal iritirajuce odvratan, a od hard rock zvuka nema ni trunke. Mnogo vise vuce na punk. Pa jos onaj zajebantsko-tojdolsovskog usmerenja. Da l' sam bio tol'ko nesrecan da naletim bas na stvar koja je toliko nekarakteristicna za njih, ili sta je u pitanju... Ne pada mi na pamet da se trudim da cujem bilo sta vise od ovih. Quote
RNA Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 Izgleda da jesi, ali vokal stvarno jeste takav, da te ne zacudi. Nadji negde pesmu 'Woman', mozda se predomislis. Quote
MudriPanj Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 meni se ne svidja pjesma woman, u stvari sranje mi je Quote
RNA Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 OK, tvoje misljenje sa kojim se ne slazem. Bas mislim da su fino uhvatili duh 70-ih, jedino vokal ume podosta da iziritira. Quote
Cosmic Sailor Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 (edited) imam im album. veoma je raznovrstan. nije lose, ali na momente je stvarno malo dosadan, upravo iz razloga po meni bezrazloznog experimentisanja. ima i veoma uocljivih stoner elemenata sto je veliki + najsvjetliji moment albuma je Woman sto se vokala tice mene najvise podsjeca na glas Cedric Bixlera iz @ the drive in/The Mars Volta. Edited November 27, 2006 by Cosmic Sailor Quote
RNA Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 E, pa, sad, ja bas i ne pratim toliko taj zanr da bih znao ko je taj lik, ali verovacu ti na rec. Mene kos njih mozda najvise nervira izdrkavanje na klavijaturama, koje ume da bude cesto. Nije to kao virtuozno sviranje a la italijanski power, vec bas pravljenje buke. Quote
scum Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Meni je neki lik na sajmu knjiga preporucivao njihov CD u fazonu "Nirvana srece Led Zeppelin"... Zamalo ga kupih... Quote
MudriPanj Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 OK, tvoje misljenje sa kojim se ne slazem. Bas mislim da su fino uhvatili duh 70-ih, jedino vokal ume podosta da iziritira. Nekako mi to vise dodje skrnavljenje uspomene na to vrijeme Zika mi je ekstra glupa i vrlo 'nemuzikalna' i cisto lozenje stoner feel je ok tu i tamo, ali ima 19000 bendova koji to rade kako treba nije da ih nesto mrzim, mislim, svira se rok, lijepo je to sve, ali ima da se vise potrude za slijedeci put Quote
RNA Posted December 1, 2006 Author Report Posted December 1, 2006 Meni je neki lik na sajmu knjiga preporucivao njihov CD u fazonu "Nirvana srece Led Zeppelin"... Zamalo ga kupih... Ja i hocu, tj. ako nadjem plocu i za neke normalne pare. Ima previse dobar omot da bh uzeo CD. Mali je to format! Quote
rustik Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Sad sam hteo da otvorim temu o ovom bendu, imam ceo album i meni je ok, lepo mi legne ovako uvece, a i zvuk 70-ih mi je oduvek bio perverzija. Ako se Page i ekipa okupe barem za jedan koncert, trebaju da pozovu Wolfmother da im budu predgrupa. Quote
RNA Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 O, hvala kurcu da se nekome jos svidjaju! Quote
Vlaja Buraz Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 UH Pa nemoj tako. Vole ih i momci iz CKM-a, jesi pročitao recenziju možda? Quote
RNA Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Nisam. Stvarno ih volu, bez zezanja? Lepo, iako ne znam za njihovu muzicku kompetentnost, ali svakako cenim njihovo misljenje. Quote
Vlaja Buraz Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Samo za tebe, čiča. :РОЦКДЕВИЛ: Quote
RNA Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Iako ne stojim ni iza jedne reci napisane u recenziji, jebeno je zabavna i nasmejala me kao i sve u tom casopisu. Stvarno su genijalci. Onako nesto treba smisliti! Quote
acanikolic Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Ја скинуо песму Collosal. И добро ми звуче. Али овај сајт са кога сам скинуо ми то више не дозвољава! Јел има неко неки предлог где могу да скинем остале песме! Quote
Sinstrel Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Regresivna Mars Volta. Pevach k'o Lopez is pomenutog benda samo bez naocara i druge rase. Njah... Quote
Sandman Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Ja sam čuo 2 njihove pesme(one su deo soundtracka u Flatoutu 2),jedna se beše zove Pyramid a druge se ne mogu setiti. Sve u svemu nije loše. Quote
Salvation Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Za razliku od Hives-a, Strokes-a itd imaju ustvari prilicno solidne stvar tako da se potpuno se slazem da su najbolji retro bend. Problem je u tome sto jebeni retro smara - jedan je Led Zep!! Pravite originalnu muziku ljudi for fucks sake!!! :violent: Quote
Pit_Maravich Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Samo za tebe, čiča. :РОЦКДЕВИЛ: bolju i precizniju recenziju odavno nisam procitao Quote
RNA Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Добра је за смејање и ни за шта друго. Оно, у праву су што се тиче застарелости звука... па, шта? У томе и јесте фазон. Ако се њима не свиђа, биг факин дил! Quote
SiLverWare88 Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Po meni jedini bend koji je stvarno dobar od svih ovih fazona kao sto su The Kooks,The Klaxons,The kurac,the palac....vuku po soundu na purple iz vremena sa Gillanom Quote
Hobo Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Najbolja stvar sto se tice ovog benda je da sam uspeo (pre nego je sidi postao frizbi) da napravim change za Dying for the world W.A.S.P. Slava mu! Quote
Recommended Posts