bo88gdan Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 17 minutes ago, bradilko said: agree to disagree, otkad se to samo računa broj nanetih udaraca 😄 A sta se racuna? To za koga navijamo? 🤣
bradilko Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 pa evo iz handbooka, pored udaraca, ring control, defense. čak i udarci, ako se gleda ubedljivost jakih udaraca, definitivno su na strani frensisa, da ne pričamo da ih je imao više. nisam navijao za frensisa, očekivao sam potpunu dominaciju tajsona, ali desilo se suprotno.
bo88gdan Posted November 2, 2023 Report Posted November 2, 2023 On 10/31/2023 at 6:13 PM, bradilko said: pa evo iz handbooka, pored udaraca, ring control, defense. čak i udarci, ako se gleda ubedljivost jakih udaraca, definitivno su na strani frensisa, da ne pričamo da ih je imao više. nisam navijao za frensisa, očekivao sam potpunu dominaciju tajsona, ali desilo se suprotno. Pa da kad pogledas fight stats vidis da je Fjuri pobedio ubedljivost jakih udaraca taj deo ubedljivost je jako tesko proceniti ako nisi u ringu pa osecas udarac Direkti Tajsona su dobili mec iako se apsolutno slazem da je trebao ovo rutinski da odradi za rundu, dve ali ne moze se bez forme i kondicije raditi mec na ovom nivou cak i protiv pocetnika sto se profi boksa tice nije se spremio i to je to lupeta kako je proveo 12 nedelja u kampu more like 12 sati
bradilko Posted November 2, 2023 Report Posted November 2, 2023 23 minutes ago, bo88gdan said: ubedljivost je jako tesko proceniti ako nisi u ringu pa osecas udarac tako je, to je subjektivna procena sudija, pored stavki koje sam naveo. ne slažem se da je tajsonov direkt dobio meč, tačnije, apsolutno bih se složio do pete runde. posle apsolutnio nije prednjačio u direktima, a moraju se uzeti u obzir frensisovi jaki udarci do tog, a i posle tog trenutka. kontrola ringa je takođe većim vremenom bila u korist frensisa. ne tvrdim apsolutno da je frensis čist pobednik, ali ne postoji validan argument ni da je tajson čist pobednik. da ne pričamo o ilegalnom laktu...
HEFEST Posted November 2, 2023 Report Posted November 2, 2023 Pa i nije cist pobednik. Split decision brt.
bradilko Posted November 3, 2023 Report Posted November 3, 2023 znam, mislio sam konkretno na bogdanovu tvrdnju.
bo88gdan Posted November 5, 2023 Report Posted November 5, 2023 On 11/3/2023 at 10:30 AM, bradilko said: znam, mislio sam konkretno na bogdanovu tvrdnju.
bo88gdan Posted December 4, 2023 Report Posted December 4, 2023 3 hours ago, bradilko said: sudija teški moron Bukvalno
bo88gdan Posted May 22 Report Posted May 22 20 hours ago, Sreta said: Debelog mrzi da trenira vise. Realno. Bukvalno
Recommended Posts