Jump to content

Recommended Posts

Posted

sta urade mancesterski konjski steroidi , to su te reakcije na hemiju koje je ispoljavao i Kin , Kantona , Cisora ... siptarska balegarska govna .

o jebi jebi jebi mancester !!!

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Na Badrovu stranicu na Fejsbuku su danas postavili snimak nekog treninga Vladimira Klička, nadam se da se nešto zakuvava.

Posted

Ne verujem da će se to desiti u narednih godinu dana. Očekujem da neće biti gnjavaže i čekanja na udarce, nego da će Badr napasti, pa šta bude.

Posted

Sad ozbiljno, mislim da bi imao šanse. Jak je, lud je, treniraće k'o manilak, nije idiot kao Čisora i Hej, fizičke osobine su skoro iste kao kod ovih ukrajinskih gnjavatora, tako da nema razloga da se unapred otpisuje.

• 6 months later...
Posted

Vec su prdeli o tome. Nema od toga nista, mada mma je skoro nikakav ovde, sto se i videlo na ovom poslednjem 'turniru'.

Tesla turniri su dobri i ako bude interesa (citaj love) nema toga ko ce ovo da zabrani.

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

То је то,није лоша ствар,по мени мало сирова,мало више брутална... Само питам,да видим бави ли се још ко.

• Upvote 1
Posted

Jeste. Delovalo mi je dobro kad mi je pričao o tome, čak sam razmišljala da ja počnem da treniram. Predomislila sam se kad sam videla kako se šibaju, sav je izubijan dečko. Al' dobro, tako nešto se očekuje od Rusa. :bigblue:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...