Мајор Гашпар Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Сад би био фазон да се одради још један меч, по ММА правилима и да га лудак угази за пола минута. Чекић и ти фазони. Увек је важно бити добар домаћин. 1 1
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Klasika,PBFMW rutinski odradjivao na poene,medjutim CMG umro,pa je ovaj zavrsio posao. Nije imao sta da izgubi ovde,uzeo super kintu,dobio ekstra reklamu,a nije se ni obrukao. Bas to Сад би био фазон да се одради још један меч, по ММА правилима и да га лудак угази за пола минута. Чекић и ти фазони. Увек је важно бити добар домаћин. pa nikada flojd nece pristati na mma mec, nema teorije
PajatheTrut Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 pa velika su muda od konora sto je izasao na ovaj teren ali nerealno je ocekivati da ce flojd uciniti isto, prosto nema tu smisla da neko sa boksa ustupi u ring gde je sve dozvoljeno
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 pa velika su muda od konora sto je izasao na ovaj teren ali nerealno je ocekivati da ce flojd uciniti isto, prosto nema tu smisla da neko sa boksa ustupi u ring gde je sve dozvoljeno upravo to
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Nisu velika muda,nego je prevelika kinta.
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 hahahah koliko ti profi borbi imas? Jel si imao makar jedan sparing mec u zivotu u bilo cemu? http://www.youtube.com/watch?v=G1gzKgCygag&feature=share Eddie Alvarez ✔@Ealvarezfight Tips your caps To @TheNotoriousMMA , took TBE 10 fucking rounds .. great show for the world of MMA @ufc #greatWork evo ocena profesionalca
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Imam 0 profi borbi,a ti?Opet koja muda?
PajatheTrut Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 sta sad tebi treba posebno nesto da se objasnjava jer si ti nezadovoljan nekim aspektom svog zivota pa trazis da umanjis vrednost drugih kako bi se osecao bolje u vezi sebe? pun mi kurac takvih toksicnih nesigurnih debila 1 3
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Pa da imas znao bi o cemu govorim, odradi jedan sparing mec npr u kik boksu koji ja treniram btw pa onda vidi koja muda, al ja nasao sa aramtaturom da se raspravljam, idi stavi sliku na slike clanova a ne ovako sa bezlicnom osobom da se raspravljam Imam 0 profi borbi,a ti?Opet koja muda?
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Znaci imamo isti broj borbi.Znaci treniras i znas sve.Okacio si sliku na net i sta si ti sad?Neki zajeban tip?Jos uvek mi nisi odgovorio koja su to muda bila potrebna konkretno za ovou borbu?Daj da cuje tu ekspertsku analizu lika koji trenira i kaci slike na net. sta sad tebi treba posebno nesto da se objasnjava jer si ti nezadovoljan nekim aspektom svog zivota pa trazis da umanjis vrednost drugih kako bi se osecao bolje u vezi sebe? pun mi kurac takvih toksicnih nesigurnih debila Znaci pun ti je kurac samog sebe.Nemoj da si toliko nesrecan.Ima mesta pod suncem i za likove poput tebe.
vudun Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 да није било неког тамо црнца, апола крида, не би два ваљана јарана, роки и драго, укрстили рукавице.
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 (edited) Znaci za borbu, za fizicki obracun sa borcem utreniranim nisu potrebna muda? Ma da verujem da je fight za tebe opustena stvar Dobro nisam ja zajeban sto ne stavis sliku da vidimo tebe tako zajebanog lika da se divimo jebote koliko si ti hardkor lik, a ne ustvari si fejk lik sa interneta, nema smisla raspravljati se sa takvom osobom Znaci imamo isti broj borbi.Znaci treniras i znas sve.Okacio si sliku na net i sta si ti sad?Neki zajeban tip?Jos uvek mi nisi odgovorio koja su to muda bila potrebna konkretno za ovou borbu?Daj da cuje tu ekspertsku analizu lika koji trenira i kaci slike na net. Edited August 27, 2017 by bo88gdan
Мајор Гашпар Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Добар је Ирац, немој да се зајебавамо. У својој категорији тата. Плус цепа маркетинг до даске, нервира до момента да га убијеш или га волиш као брата. Све о чему многи спортисти могу само да маштају. Пара направио камаре, боли га пиштољ.
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Ja znam da je Connor bio vodoinstalater,ali ga nisu pokupili sa sljake u i gurnuli u ring.Ima on vec dovljno borbi iza sebe da bi se piskio u gace.A sigruan sam da je i on utreniran.A izbrao je MMA,jer nema muda?Isti taj Connor je pokazivao muda i kad je trebalo i kad nije.Za borbu sa Floydom pristao bi on i da da ta muda i jedan bubreg pride.A to bi uradio svaki MMA borac.Evo javlja se i Stipe,trazi borbu,ali da,treba imati muda. Ja niti trenira,niti sam hardcore,niti kacim slike po netu,ali bitno je da ti treniras i kacis slike i razumes se.
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 eto sad prica sve kontra hahaha sunce ti jebem
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Jeste li vas dvojica malo sporiji?Gospodin synthol je napisao da je trebalo imati muda za borbu sa Floydom,a gospodin sto se slika za net i trenira se slozio.Za ovu borbu nisu bila potrebna muda.Ovo je bio no brainer za Connora.Kinta,reklama,publicitet su bili i vise nego dovoljni,male su sanse da ce se ovako nesto ponoviti.Za Connora je ovo bio no brainer,dok je za vas nobrainere ovo bilo pitanje muda.
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 ajde prekini da seres retardirani majmune 2
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Naravno,samo ti prestani da budes glup na ovoj temi.Imas li muda(mozga) za to?
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Pusi kurcinu picketino sto se krijes iza tastature 2
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Jao iznervirao se decko koji trenira i slika se za net.Iznerviran i glup,pa to je najopasnija kombinacija.Nastavi da budes jos gluplji.Valjda imas muda da se samoudaljis sa topica,kad vec mozga nemas.
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 ja uopste nisam iznerviran al zato ti jesi pickica i to te przi jadnice 2
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Samo se tesi.Tvrdoglavo glup,najjaca kombinacija.Mozda jednog dana dodjes do nivoa na kom ces shvatiti za sta su potrebna muda,a za sta je potrebo ne biti glup.
bo88gdan Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Neka ajde ja sam glup priznajem al ti posto nisi pickica pokazi nam ko si
aRmatuRa Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Ja sam pickica,nisam hardcore,nemam nijednu profesionalnu borbu,ne slikam se za net,retardiran sam majmun,ali kako god okrenes ti samo glup,sto za MMA,sto za sve ostalo.
Recommended Posts