Denny Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Jao spin kick. Najnepraktichniji udarac. Al je jak. Praktichan samo u takvondo sparinzima. Eo sta ja volem: Yoshinkan aikido gozo shioda Meni je odmah bilo cudno da pucaju na Arenu , takav dogadjaj je za Pionir ili tako nesto , a cena karte max 1000 din , onda bi se mozda i skupilo 3-4000 ljudi . A sta mislis, sto su zvali kristijana? Zato sto je dobar iskusan borac? Mojega. Jer je medijska atrakcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Tajson boksuje u Beogradu !!! Joj sta bih dao da se izvuchem taj dan iz vojske pa da gledam i navijam za legendu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 http://www.index.hr/sport/clanak/video-ort...tea/445949.aspx Ajde sve, al zvalanje ove dvojice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 zanimljiv sajt http://www.wingchuninteractive.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Fedor je odbranio titulu prvaka sveta bez borbe,posto je Josh Barnett bio pozitivan na doping testu.Mec je trebao da se odrzi 1. avgusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 To mu je treci put u karijeri da bude pozitivan na nedozvoljene supstance. 15 avgusta ce biti strasan zenski mec: Cyborg Santos vs. Gina Carano. Gina je prvakinja (i super riba,btw) ,a ova druga je prava zvijer iz Brazila. Odgledajte klipove na Tube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ma raspao se affliction zbog toga, otkazali sve borbe. Raspad sistema, vise je vrijeme da svi predju u UFC koja je odlicno organizovana. A i zbog toga jer neki prijete da bi razbili Feodra, al on se kao ne bori u UFC. Taman da ih posklapa sve, pocevsi od Lesnara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Da,Fedor nema nista lijepo da kaze za Danu White-a,a i slusajuci intervjue ovoga drugoga,nije ni cudo. Imao bi Fedor posla sa Lesnarom,ali ne sumnjam da bi ga prosuo. Ovaj ima da uci jos. Sad je vratio Mir-u za onaj poraz,ali Fedor je Fedor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ma Lesnar mora prvo da pobedi Minotaura i ove malo zajebanije likove da bi stigao do Fedora.Jeste on jak i dobar rvac ali je pitanje koliko moze da izdrzi borbu i da se nadobija batina.Jebes ga,kakve je batine fedor dobijao pa nikad nije pao,od onog japanca je popio strasnu pesnicu i odrzao se na nogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ma Lesnar mora prvo da pobedi Minotaura i ove malo zajebanije likove da bi stigao do Fedora.Jeste on jak i dobar rvac ali je pitanje koliko moze da izdrzi borbu i da se nadobija batina.Jebes ga,kakve je batine fedor dobijao pa nikad nije pao,od onog japanca je popio strasnu pesnicu i odrzao se na nogama. Lesnar je pobijedio Frank Mir-a , jedinog covjeka koji je nokatirao Minotaura. Takodje,nokautirao je Randy Coutura,koji je prosuo Gonzangu,koji je opet prosuo Filipovica. Zajeban je Lesnar mnogo,onakvu brzinu covjek njegove konstitucije da ima je frapirajuce,ali Fedor je isto tako brz,plus iskusniji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Fedor rukom ima jaci stisak od pitona kad davi zrtvu,inace evo jedan zanimljiv snimak o njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Znam taj klip,odgledaj ti ovaj Nevjerovatno. Prosjecnog (a bogami i iznadprosjecnog) covjeka ubija u sekundi ili bar nagrdjuje za citavi zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) Lesnar zivotinja. xD Al to je ucf jebeni nisu borilacke vestine xD zanimljiv sajt http://www.wingchuninteractive.com A sta ce tebi to, kineska mistika ti se mesa u hriscansku dogmu. salu nastranu. Siu lim tao je super sto su stavili, ali su blokovi sranje uradjeni. Iz 2 razloga. ( samo po meni. 1. Ne prikazuju stavove nogu i kretanje sto je jako bitno. 2. Prikazuju samo jednu varijantu koriscenja bloka. Edited August 15, 2009 by Elitista u Povoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) Al to je ucf jebeni nisu borilacke vestine xD bash sinocj na bf-u seo malo, i pricham sa nekim likovima o borilachkim veshtinama, jedan bokser, a drugi reche da "trenira MMA", i ja kao- shta.. izgleda da i to mozhe da se posmatra kao posebna borilachka veshtina i da se trenira... 1. Ne prikazuju stavove nogu i kretanje sto je jako bitno. 2. Prikazuju samo jednu varijantu koriscenja bloka. 1. stavovi nogu i kretanje je vishe bitno u TWC-u, (koji uopshte nije tradicionalni, al nije to tema) a sajt nije o njemu, nego o obichnom WC-u.. koliko sam primetio, objashnjeni su u teoriji principi kojima treba da radi borba kada koristish WC, shto je dovoljno za kretanje i stav, jer se borba WC-om zasniva najvishe na instinktu i prirodnim refleksima. 2. jebga, isto shto rekoh- sajt je o wing chunu, ne pokriva TWC ili wing tsun. mada mislim da ima gif slike animacije sa dosta stvari i iz ova 2 da sam video na nekom sajtu davno, al me mrzi da trazhim... Edited August 15, 2009 by рогозуб Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) bash sinocj na bf-u seo malo, i pricham sa nekim likovima o borilachkim veshtinama, jedan bokser, a drugi reche da "trenira MMA", i ja kao- shta.. izgleda da i to mozhe da se posmatra kao posebna borilachka veshtina i da se trenira... To su systemi borilackih vestina moderni trend. Praktichno. Ali bez sireg smisla, tabachina obichna. I to sportska. Dok ruska Systema( to bi tebi ko hriscaninu moglo da se svidi xD ) i ostale indijske kineske japanske borilacke vestine vec imaju pricu iza sebe. http://www.russianmartialart-serbia.com/ U principu ima dosta upliva kineski borilackih vestina, sa porpilcihno ortodoxnom filozofijom sto se tiche pogledom na svet. Mozda ti vise odgovara uz hriscansku doktrinu. http://www.youtube.com/watch?v=oEWzrogninA...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=chtRdG3H6gU...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=pbvzFXwHJnU...feature=related 1. stavovi nogu i kretanje je vishe bitno u TWC-u, (koji uopshte nije tradicionalni, al nije to tema) a sajt nije o njemu, nego o obichnom WC-u.. koliko sam primetio, objashnjeni su u teoriji principi kojima treba da radi borba kada koristish WC, shto je dovoljno za kretanje i stav, jer se borba WC-om zasniva najvishe na instinktu i prirodnim refleksima. Shinko Chenugovog wing tsunga 2 i po god sam treninga to i imam bogato iskustvo kretanje je jako bitno. msm ako mi ne verujes dam ti rrukavice napdnem te dvaput i posle 10 godina ima da dobijes po pichici ako nemas dobro kretanje. 2. jebga, isto shto rekoh- sajt je o wing chunu, ne pokriva TWC ili wing tsun. mada mislim da ima gif slike animacije sa dosta stvari i iz ova 2 da sam video na nekom sajtu davno, al me mrzi da trazhim... Cheungov ili Yip manov wing tsung, u oba su kretanja i stavovi bitni. To ti je u svakoj vestini bitno. A posebno kod wing tsunga gde je bitno odrzavanje centralne linije u borbi ili dolazak sa slepe strane. Edited August 15, 2009 by Elitista u Povoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Shinko Chenugovog wing tsunga 2 i po god sam treninga to i imam bogato iskustvo nerazumem shta bash ovde pishe, ali pretpostavljam da si hteo da kazhesh da si trenirao TWC- tradishnl ving chun (veshtina vilijama cheunga), shto se mnogo razlikuje od obichnog ving chuna, kome je posvecjen ovaj sajt. a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. uglavnom, potpuno nebitno, sajt je odlichan da se ljudi upoznaju sa obichnim wing chunom. http://www.wingchuninteractive.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) Shinko Chenugovog wing tsunga 2 i po god sam treninga to i imam bogato iskustvo nerazumem shta bash ovde pishe, ali pretpostavljam da si hteo da kazhesh da si trenirao TWC- tradishnl ving chun (veshtina vilijama cheunga), shto se mnogo razlikuje od obichnog ving chuna, kome je posvecjen ovaj sajt. a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. uglavnom, potpuno nebitno, sajt je odlichan da se ljudi upoznaju sa obichnim wing chunom. http://www.wingchuninteractive.com Nije vrat nego sija. Sve je to isti kurac. Jedva da se u necemu razlikuje. I postoje 2 vrste wing chuna. Cheungov i Yip Manov. Nista drugo ne postoji. I malte ne su isti. Nego eto cheung posto je zhiv, malo nabija sebi "ime" ko neki veliki majstor. A inache je Yip Manov ucenik Tako da su te price TWC/wc sranje. \ Wing tsung Wing Chun ving tsung ving chun etc slichni "nazivi" su samo neuspeli pokushaji spelovanja na engleski kineske reci. shto se mnogo razlikuje od obichnog ving chuna Ne postoji OBICHAN wing tsung, Tradicionalni etc. Koliko puta treba da ti ponovim. 1. Yip manova skola. To je tradicionalna skola. 2. Cheungova sto je isto to samo eto tu je glavni baja WILIJEM CHEUNG! 3. Sve je to apsolutno isti kurac ne pravi razliku tamo gde je nema. http://en.wikipedia.org/wiki/Wing_Tsun A evo ti ovde to sto ti "delis" http://en.wikipedia.org/wiki/Branches_of_Wing_Chun jedini originalni izvori. Koji se generalno NE RAZLIKUJU PUNO. Iti stavovi, isti gardovi, isti blokovi, iste forme ( siu lim tao i cham kju) u svakom chi sao - jedino se razlikuje ko ti daje stepen. I ne seri vise, taman sam se obradovao da znash mozda nesto. Sad mi pricas o toboze nekim razlikama u wing tsungu, vestini o kojoj mogu da ti predajem sto teoretski sto u praksi. 3 I FUKUSIRAJ SE NA BITNO - KRETANJE JE U SVAKOJ VESTINI BITNO! TO JE MOZDA I NAJBITNIJA STVAR U SVIM BORILACKIM VESTINAMA POSEBNO ISTOCNIM. A NEMOJ ODMA DA BEZISH NA 15 STRANU I DAM I PRICAS BAJKE O RAZLICITIM WING TSUNGOVIMA. Drzi u pizdu materinu edukuj se malo makar sa vikipedije. a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne seri. a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne lupaj a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne lazi a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne seri. a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne lupaj a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne lazi a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne seri. a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne lupaj a i jedno i drugo se razlikuje od wing tsuna. Ne lazi Edited August 16, 2009 by Elitista u Povoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Dobro de sta se ponavljas toliko,pa nismo slepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Dobro de sta se ponavljas toliko,pa nismo slepi Pazi u ovo sto pricham sam toliko siguran da bih mogao svoj kurac na panj da stavim. A kad znam, znam i da kenja i bulazni te "nisu bitni gardovi, nije bitno kretanje" ili sta vec sto je cista nebuloza. Evo ti imas iskustva sa judo i aikido. PA majku mu primetio si da je u svakoj borilackoj vestini od boksa do rvanja najbitnije kako STOJIS i kako se KRECES. I sad on doso da pametuje imas tu WC i TWC i wing tsung sto su tri razlicite vestine i toboze toliko je razlicito sve tu svasta nesto. A razlicito je samo: - metodika treninga. Jedni se razgibavaju u sredu drugi u cetvrtak. - Nacin polaganja. Jedni traze 25 trbusnjaka a drugi 30 na polaganju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Manje teorisanja, a vise rada. Fedor je car, najbolje bi bilo da isprebija jos par njih iz UFC pa da ode u penziju bez poraza. Ne bih volio da vidim kako ga biju pod stare dane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Manje teorisanja, a vise rada. Ajd napravimo yumetal sparing. Lepo da donesemo rukavice i da se cepamo po kalisu. Taman ce forum da bude mirniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Meni ne trebaju rukavice, ja bratalam izvrsno spanskim britvulinom i ponekom polugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Ja Beretom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Mene su prosle godine izmlatila cetvorica,da mi ne bi poznavanja dzudoa dobio bi jos vece batine,prvo nisu uspeli da me obore,drugo imam dobro kretanje i to me je spaslo.E kad sam video da nema sanse tuci se sa cetvoricom jednog sam udario ciglom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts