Prisoner of Dreams Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Odlican bend, upravo su izdali novi album, Astronomy. Uvek mi se cinilo da imaju previse lozacko ime za bend koji svira tako zreo power. Inace, Astronomy mi je jedan od boljih power albuma godine. Quote
azal Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 jel su oni obradili "neverending story?" ako je to taj bend, onda full respect. Dragonland nije nimalo lozacko ime. Quote
Apeiron Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Dobar je Astronomy, dobar. Dobar je i Starfall, dobar. Quote
WindrideR Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Battle Of The Ivory Planes je za mene najbolji njihov uradak. Astronomy sam preslusao samo jednom i za sada nemam neko posebno misljenje o njemu. Videcemo, mozda se promeni. Quote
azal Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 cekamo kent-a da skine ovaj disk sa svog dragonshelf-a i da nam kaze nesto vise o bendu. Quote
Kent Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Haha, podjebavas, a znas vise od mene o svim tim Dragon bendovima! Battle... je najbolji, nema govora, posle su ga bas umeksali. Quote
Black desire Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Hmmm...jos jedan Dragon band, ok od viska glava (ne) boli...hehe Quote
Prisoner of Dreams Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 Ovaj ''dragon band'' je daleko bolji od vecine ostalih! Quote
Mateja Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Evo bas slusam Astronomy i Beethoven's Nightmare je odlicna stvar Quote
Prisoner of Dreams Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 i meni je ona jedna od omiljenih na albumu Quote
Black desire Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Da li se radi o nekom plagijatorskom bendu il' su originalni... Quote
Prisoner of Dreams Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 dosta su originalni. koliko god to power dozvoljava. ustvari i ne sviraju bas kliseirani power, idejno i kompozitorski su dosta jaki. a umeju i dobru atmosfericu da naprave Quote
ErliK Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Nisam slušao taj novi album ali bend je dosta dobar sa ovim što sam do sad čuo. Odskaču od tralala power bendova. Ko voli epske zavrzlame eto mu preporuka. Na Starfall-u gostuje i pevač iz Evergrey-a (aj' čisto da pomenem...) Quote
Kamaitachi Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Uh nabavih Astronomy, poprilicno dobar album, davno nisam cuo bolji power (a dobrog powera je cini mi se sve manje i manje)!Davno mi je ortak srezao prethodne albume, a ja nisam slusao jel sam zbog imena mislio da je ovo jos jedan u nizu "zmaj...Thor...mac...ratnik..." power bendova!Uh, ljudski sam se zeznuo i bas mi je drago zbog toga!Dosta dobar album taj Astronomy! Quote
DBrave Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 konacno neke vesti... mislio sam da su se raspali Novi album se sprema: http://www.myspace.com/dragonland sve se pompezno najavljuje... Posle fantasticnog Astronomy ocekujem dosta od njih Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Kakvo homoseksualno ime za grupu.Znaći,u glavi mi je poljana,i 1000 zmajeva kako se jebe,dok sikću,pušćaju paru na nos,i brekću ko imt-ove makine u najboljim danima sfrj jugoslavije. Quote
Guest HEFEST Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Jedan od najboljih bendova svih vremena!!! Jos malo pa novi album. Joj vec ima novih pesama na Myspace-u. Quote
ErliK Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Kakvo homoseksualno ime za grupu.Znaći,u glavi mi je poljana,i 1000 zmajeva kako se jebe,dok sikću,pušćaju paru na nos,i brekću ko imt-ove makine u najboljim danima sfrj jugoslavije. Pa ime je malo generičko za žanr ali ne i homoseksualno, a pogoovu ne bend. A to šta se tebi mota po glavi... Quote
Necromortum Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 ^______________^ Obozavam ovaj bend.. ASTRONOMY KIDA!!! Ne mogu da prestanem da pustam pesmu "Cassiopeia".. Steta sto nisu poznatiji.. Bilo bi do jaja da u neko skorije dovuku guzice u bg.. Quote
DBrave Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 jedino kao predgrupa nekome... Bilo je idealno sad sa Stratovariusom, ovako nam ostaje da cekamo neki sledeci power dogadjaj... Mozda kao predgrupa Kamelotu, ko zna Quote
Guest HEFEST Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Dragonland je zakon!!! Momci uzivo kidaju. To bi bio dozivljaj videti. Ne mogu da se setim mnogo grupa koje bi zeleo da vidim pre njih. Quote
рогозуб Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) jebga, prvo me odushevilo, al samo mi je okej bend. spid stvari koje kidaju previshe gushe klavijaturama, simfonik stvari jesu odlichne, al ja nevolim bash tolko melodije.. Edited January 28, 2011 by рогозуб Quote
Recommended Posts