Guest HEFEST Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Pa ovde je bas i fazon u klavijaturama i melodijama. Za ljubitelje melodija retko koji bend nadmasuje Astronomy album Dragonland-a. Quote
рогозуб Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) ma cju se drzhim ja stormvoriora, a kad treba neki paver s melodijama, tu su gardijani x) Edited January 28, 2011 by рогозуб Quote
Guest HEFEST Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Dragonland ti je vise progresiv nego paver samo sto je dosta brz. Meni su gardijani jedina grupa power metala koja mi posle nekog vremena kada je slusam dosadi. Ne znam zasto, ali tipujem na boju glasa pevaca koju ne volim previse. Nije cak ni da ne volim nego jednostavno ne radi me dovoljno dok na primer ovaj iz dragonlanda ima neki cudan glas koji mi se bas svidja i svaki put kada ga cujem upadam u ekstazu. Quote
рогозуб Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) shto se tiche glasova, kod mene bash obrnuto, hansi mi je dojaja, ovaj i nije neshto.. de gustibus itd.. Edited January 28, 2011 by рогозуб Quote
Runner Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Ovog Dragonlanda se sjecam iz perioda od prije desetak godina, kad je bio aktuelan album "Battle of Ivory Plains" ili kako se vec zvao.. Pustala ih je Jadranka na Radiju Studio B i imali su lozackih speed pjesama poput "Storming Across Heaven" ili "Dragonland". U to vrijeme sam zivio bukvalno u nedodjiji i nije bilo sanse da nabavim taj album, a kasnije mi vise nije bilo zanimljivo traziti. Sad bih ako nista mogao sa neta skinuti taj album koji sam pomenuo, da vidim je li ostalo ista od te magije. Quote
Grobodan Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Meni ti stari nisu nešto, kliše totalni. Najbolji mi Astronomy, power s nekim ličnim pečatom, prevrni taj ako imaš živaca. Quote
Guest HEFEST Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 (edited) Sve sto sam gore napisao odnosi se na Astronomy. Prethodni albumi su dosta losiji da ne kazem krs. Starfall je isto slusljiv. Sa tog albuma ova stvar mi je uvek bila dobra. Obozavam kako peva na japanskom!!! http://www.youtube.com/watch?v=0DC5tNFlQMs Edited February 2, 2011 by HEFEST Quote
Guest HEFEST Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Gotov novi album!!! :rockdevil: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=161961 Quote
DBrave Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 evo cover: i nova pesma: http://www.thegreybanner.com/ Quote
Grobodan Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Novi album predstavlja blagi povratak na starije radove i zanemarivanje kursa zauzetog s Astronomy - šteta po meni, jako originalan album - ali ovaj put sve masivnije i grandioznije zvuči od starijih albuma koji su malo tanušni bili. Epične orkestracije i ekipa iz Amaranthe je tu u nekim ulogama, sve u svemu fin album za ljubitelje fantasy strane power metala. Quote
Srlandand Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Skroz ok bend, ciljam da bih drkao na njih da sam ih cuo kad sam bio mladjaniji, mada im je ime mnogo veliko sranje. Quote
ErliK Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 bilo bi lepo da valja koliko i prethodni Quote
ErliK Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 bilo bi lepo da valja koliko i prethodni not even close Quote
Recommended Posts