Anno Mundi ! Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Jel moguce da nema tema o ovom fenomenalnom bandu? Quote
WIZARD OF GORE Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 xaxaxa i ovu temu su obrisali :) :) Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Nemojte slucajno da nabavljate Live Nottingham 2004, jer je ocajan zvuk... Quote
WIZARD OF GORE Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 a to je neki bootleg? bas cudno da je los zvuk :ironicnismajli: Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Nije bootleg, nego limited edition bonus CD uz poslednji album. Jurio sam ga kao lud i kada sam ga na kraju nekako nabavio - razocarenje. Nisam ocekivao da ce sebi da dozvole izdavanje necega sto je ovoliko neprofesionalno snimljeno... Quote
Grobodan Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 mene je novi album pomalo razocarao,negation ostaje najbolji. mrzi me da pisem o5,na staroj temi je bilo verovatno brdo mojih pametnih misli Quote
Sinstrel Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Jedan od retkih death metal bendova koje mogu/volim da slusam... Istina, slusao sam samo "Winds of Creation" kad se pojavio pa sam malo i zaboravio na njih. Vidim imaju jos tri albuma od tad! Skoro sam video (novi?) spot na HHeadbangers Ball... drugacije je. Nije lose... Quote
Anоnymous Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Dobri Poljaci, dobri. Novi album je ubistvo pretočeno u muziku. Quote
Josif Visarionovič Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Imam jedan spot,skroz je ok mjuza Quote
Rock_N_Roll_Nigger Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 stvarno fenomenalna grupa, najvise mi se svida Winds Of Creation a i The Negation je isto jako dobar Quote
Hell on Earth Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Ja mislim da je Winds of creation jebeno savrsenstvo Quote
Justin Case Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Smatram da je Nihility daleko najveci uspeh benda. Spheres Of Madness mi je najbolja.Ostalo slabo slusam,ne lezi mi bas. Quote
Buried in Smoke Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 uf ovo mi je jedan od najdrazih bendova. nihility remek delo! winds of creation predobar album (jos kad se uzme u obzir da su to napravili tinejdžeri onda se nema vise sta rec!), the negation predobar, a ovaj zadnji organic hallucinosis mi je jos nekako i najslabiji, ali opet jako dobar album Ja mislim da je Winds of creation jebeno savrsenstvo a s ovim se slazem 120% !! onaj prelaz negde na 0:38 mi je tolko savršen da to ne mogu opisat ako mislis na pesmu,a ne na album sta bih dao da ih vidim live... Quote
Sisus Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 (edited) Nemogu da verujem!!!!!!!!! Nakon teze saobracajke koju je Decapitated imao pre neki dan na turneji na putu za Belorusiju, bubnjar Vitek je podlegao povredama. RIP. Edited November 2, 2007 by Onan Varvarin Quote
oʞɾoƃ Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 I ja sam pratio situaciju, i sad videh evo maločas da je bubnjar preminuo... Užas Ironično u celoj priči jeste da je bubnjar benda Decapitated umro od posledica povreda glave... Quote
Sisus Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 I ja sam pratio situaciju, i sad videh evo maločas da je bubnjar preminuo... Užas Ironično u celoj priči jeste da je bubnjar benda Decapitated umro od posledica povreda glave... Jos jedna ironija je da mu je pokojni Doc iz Vadera pozajmljivao bubanj za snimanje Winds Of Creation. Quote
Grobodan Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Au koje sranje... Decko je kidao, a uz to je bio i mlad... Neka pociva u miru. Quote
Hell on Earth Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Lik je stvarno rasturao bubanj. Steta stvarno za coveka.. Quote
Џрк Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Trebali su da dodju 2008e kod nas... Quote
Recommended Posts