Maunator Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 Decapitated 09.07. u Osijeku http://www.ufo.com.hr/2011/05/11/stize-nam-decapitated/ Quote
Talvi Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hHIDLTPo0Ac Zvuk je go kurac, jbg. Quote
HeLLsarma Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) [/media] Malo iznenadjenje za sve vas Mene je ostavilo bez teksta,ne znam dali ce vas ... Edited June 17, 2011 by HeLLsarma Quote
azal Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XcWaSE5Qlrk mislim da nema sta da se sekirate Quote
HeLLsarma Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 mislim da nema sta da se sekirate Prijatelju reci mi koliko bi kostala postarina da narucim paket cd plus majica... |Otprilike u dinarima 1800 kosta paket,al me zanima postarina,ako neko moze da mi pomogne,neka kaze... Hvala unapred... Quote
banedeathmetal Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Hehe...kada se setim jos kad-ikad sam nabavio "Winds Of Creation", i sad posle toliko godina...stvarno, skidam kapu. Nije nesto sto cu svaki dan slusati, ali prosli su najgore, i izrasli su kao bend. Nego, sta mislite, jel vreme da se DECAPITATED dovuku u Srbiji na jesen, hm? 2 Quote
HeLLsarma Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) Gledao sam ih prosle godine na Exitu... I hocu opet :red:... Bio si i ti Talvi,zar ne ? e da i Baneta sam video ,kako shreduje Edited June 17, 2011 by HeLLsarma Quote
xenon Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Definitivno bi mogli doci.Na exitu prosle godine jebali keve Quote
[Nocturno] Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Uh, jebeno. Ima i LP da se naruci, hehehee. Quote
Demon Seed Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Posteno ga razbise na Exitu, ono jes. Quote
Fapril ethereal Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 mislim da nema sta da se sekirate Vogg zvuci neinspirisano.. Piotrowski je totalno moderan i ima super dredove.. bice ovo jos jedan album za zaborav.. Quote
azal Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 ako si neki samo oldschool/samo true peder verovatno ce ti biti smor, ali ako si fan organic hallucinosis, ne znam kako ne bi bio uzbudjen sa ovakvim preview-om. Quote
Fapril ethereal Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 tezak old skul peder Halucinozis sam zamrzeo zbog usranih vokala..Winds i Negation su mi vrhunci tech death metala..sasvim nepretenciozni i zarazni rifovi,old skul vokali,Vitekovovo hirurshki precizno unistavanje bubnjeva...ken vi ask for mor? Quote
banedeathmetal Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 @ azal, HeLLsarma, xenon: Imacu onda lepe vesti za vas kada izadje album, mooozda malo ranije. 1 Quote
Grobodan Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 tezak old skul peder Halucinozis sam zamrzeo zbog usranih vokala..Winds i Negation su mi vrhunci tech death metala..sasvim nepretenciozni i zarazni rifovi,old skul vokali,Vitekovovo hirurshki precizno unistavanje bubnjeva...ken vi ask for mor? idi u šumu i zaboravi sam na sebe Quote
HeLLsarma Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) @ azal, HeLLsarma, xenon: Imacu onda lepe vesti za vas kada izadje album, mooozda malo ranije. Narucices za nas paket : cd + majica ??? Boze samo da saznam kolika je postarina,narucujemo ortak i ja... Ima li neko da prodaje Organic Halucinosis ? Gojko javi se !!!! @ azal, HeLLsarma, xenon: Imacu onda lepe vesti za vas kada izadje album, mooozda malo ranije. Tacno znam na sta ciljas,ako je to sto mislim onda si car ... Edited June 17, 2011 by HeLLsarma Quote
Talvi Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Bio si i ti Talvi,zar ne ? Ja nisam, ali ima jedan čova na forumu sa avatarom jako sličnim mom, pa verovatno na njega misliš. Quote
xenon Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 @ azal, HeLLsarma, xenon: Imacu onda lepe vesti za vas kada izadje album, mooozda malo ranije. taman vi da svirate sa njima Quote
HeLLsarma Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Ja nisam, ali ima jedan čova na forumu sa avatarom jako sličnim mom, pa verovatno na njega misliš. Avatar sa planete Pandora ? Quote
Berliner Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Picke Pi"cke\, n. [Prob. fr. pightel or pingle.] A small piece of land inclosed with a hedge; a close. [Obs.] [Written also pickle.] Quote
Господин Граул Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Јес, стварно, могли би да се врате оним старим вокалима... све остало је много добро. Quote
Berliner Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Vokali meni odlicni. Ta tekstura growl/shout-a vazda bolje ide uz ovakvu svirku i produkciju. Miks vise dise ovde nego na prethodnim albumima i sve je super uklopljeno, da su tu old school vokali jako bi davili. Na organic hal. nisu mi skroz legli bili vokali ali cujem da je ovde to to, formula je usavrsena. Quote
Recommended Posts