HeLLsarma Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Potpuno se slazem,Bane je veoma perspektivan covek,i ljubav prema muzici ga vodi... E na BANE-u je definitivno bilo klanje ... prijateljske sutke,sto bi rekao jedan moj ortak... 1 1 Quote
Slava Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Gledah Decapitated na UFO festivalu u Osijeku... Blago receno, rasturili su sve zivo, nove stvari zvuce premocno live i vokal od lika nisam mogao svariti, no live ga je odradio samo tako... MEni definitivno jedan od najboljih koncerata na kojima sam bio. Quote
jerotimije Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Nema potrebe porediti te dve osobe. Zna se ko je kakav. Svi to znaju. Ja sam za Bane divljao, a Svart Crow sam gledao i uzivao. Ja sam se polomio za Bane sa SC sam prespavao. 1 Quote
Slava Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Evo kako bijase: http://www.youtube.com/watch?v=sd7MYeFV3uQ Quote
HeLLsarma Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 SLava reci nam playistu koja je bila,ako mozes da se setis vecine pesama koje su odsvirali... Quote
HeLLsarma Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 setlist.fm je tvoj prijatelj. Proveravao sam sinoc Talvi,znam za taj sajt,hvala u svakom slucaju ... Ali vidis da je zadnja od aprila,zanima me posto su sad izdali album kako su sklopili playlistu... Quote
Mord'Sith Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Ovo se ne propušta! Prošle godine ih nisam propratila a ove i da nemam para 'leba da jedem otići ću. Quote
Slava Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 E pozdrav! Svirali su nekoliko novih stvari, zapravo, na tome se i koncert bazirao, i onda winds of creation, zaobisli su sa Nihility sto mi je njihov najdrazi album, ako me pacenje dobro sluzi bila je samo The Spheres of Madness kao zadnja stvar, Odsvirali su day 69 i te mi zasad padaju na pamet. Ali bio je dobar show, iako je vise bilo novih stvari, sto u neku ruku i shvacam, novi vokal koji koristi dosta visljih tonova, vristi kao lud Ali koncert je bio do jaja. Quote
HeLLsarma Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 SAMO DA ODSVIRAJU VISUAL DELLUSION I THE FURY !!! OSTALE KULTOVE SAM CUO PROSLE GODINE Quote
Pupakable Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=188429797878998 Quote
xenon Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mBFsql9H3mk Quote
banedeathmetal Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Jbg, tek sad stizem da objavim, no nije (nikad) kasno. Sta da vam kazem, imate mesec i po dana da skupite 850 dinara za koncert. Nije moglo jeftinije, naprotiv, toliko sam maksimalno spustio cenu karte da svesno ulazim u minus, ali jednostavno takva je situacija u nasoj divnoj Srbiji, ali necemo se zaliti - nema predaje. Posto sam bio odsutan neko vreme, samo da se vratim par post-ova nazad...: @ azal: Stari, pricali smo vec. Jeste da prostor i nije bas adekvatan za takav bend, ali jednostavno NEMA boljeg. Prvo mi je bila dilema da li uopste da radim koncert (zbog katastrofalnih uslova), ali sam se onda ipak odlucio bolje i to nego da nema koncerata i da svi pljuju po sceni koju ni nemamo. Mislim da je ovo vec opsta poznata situacija i ne vredi sad puno pricati o tome...i da, jeste da smo mi, ili Svart Crown mnogo manje zahtevni sa zvukom, ali Decapitated imaju svog tonca + svoj back-line, tako da ako bude los zvuk...jbg. Jasno je da nece biti kao sto treba (ultra napucano), ali izvucice se maksimum, bar to ocekujem od njih kad su vec profesionalci. Sve u svemu zao mi je sto neces biti tu tad, no bice jos prilika! @ HeLLsarma: Hvala puno brate na lepim recima, zaista znaci. Nisam bas siguran da bih ikada radio Slayer koncert (pogotovo u Srbiji), jer vec ovo je previse posla, no nikad se ne zna. Haha, sigurno necu biti rip-off na sceni, tako da bez brige. Vidimo se! @ Xibir: Hvala brate na podrsci! Vidimo se uskoro! Toliko za sad ljudi. Uzdravlje! 2 Quote
Grobodan Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Ne seri, 850 dinara je džabe. Dolazi se na ovo pod obavezno. Quote
HeLLsarma Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) Ako ova cena karte ne napuni Ciklon,nece nista napuniti,Bane svaka cast na ovakoj ceni,usao si u ovo svestan svakog rizika i pokazao si da ti nije vazan biznis nego muzika,i da das ljudima sto bolje i pristupacnije... Skidam ti kapu jos jednom... Samo vi nama opicite THE TRUE INSOMNIA i PANDEMONIUM,to je za sve pare ... Ima opet da pravimo festu ... Edited July 24, 2011 by HeLLsarma 1 Quote
Drogarito Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JdasgYBc5Yc kakve rifcine Quote
oʞɾoƃ Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Set lista sa Party Sana: Intro Day 69 Pest United Mother War 404 Winds Of Creation A View From A Hole The Knife Ko ne dođe na ovo u BG-u, taj nije normalan. Vrhunski utegnuta svirka. Quote
Angelystor Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Nekad kad videh da dolaze krenuo sa obrtanjem diskografije, da ih overim taman konacno...i sta reci, dolazi se na gig sigurno :] Muzika prejebana, samo mi vokal uzasno dosadan i monoton. To vazi za prve albume pre svega, a ovaj na Organicu mi jos i gori... Da je vokal neki upecatljivi mislim da bih se tako nalozio na bend, ovako su mi samo vrlo bas dobri, hah. Za najbolji rad mi se kolju Winds i Organic, novi tek treba da se obrne... Quote
Господин Граул Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Jel su karte u pretprodaji , il se kupuju na ulazu, kako to obicno biva sa Ciklonom? Quote
Demon Seed Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Ima na temi o koncertu. Pretrodaje nema, samo na ulazu, 850 kinti karta. Edited September 9, 2011 by Demon Seed Quote
Angelystor Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Novi album mi ogavan. Decapitated ja mislim jedini bend cija mi muzika, u globalu, odgovara, a da su promenili tri vokala, a da ni za jednog ne mogu nesto pohvalno reci, a ovaj najnoviji mi mi ubedljivo najgore. Mars u tri lepe sa ovim "deracima", ne znam da l' nesto vise mrzim.... Nadam se da nece silovati mnogo novi na koncertu, eventualno za "United" ili "A View From A Hole" mi ne bi bilo zao cuti, ali u globalu, groove the fuck off sa ovim sranjem... 1 1 Quote
Talvi Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Decapitated Sorry guys but tonight show in Sofia, Bulgaria is canceled due to problems on the serbian border Jebote. Quote
Demon Seed Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Sad nas psuju Bugari ko mi sto psovasmo 2005. za Nile... Hrvatska granica bese? Quote
Recommended Posts