Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slusao ovo neko nekad?

Hair Apparent su specificni po jednoj osnovnoj stvari - pevac benda ima IDENTICAN glas kao Geoff Tate (Queensryche)!!! Prosto neverovatna slicnost.

Medjutim, nikad nisu nista vise napravili, s obzirom da Qryche vec postoji.

Album Triad je karika koja nedostaje izmedju The Warning i Rage For Order albuma Queensryche-ovih, to bi bio najprecizniji opis zvuka :da:

Jest' da je taj album izasao pre sto vekova, ali neka teme, mozda se neko i zainteresuje.

Posted

Problem sto nisu napravili nista lezi u cinjenici da nisu imali vezu kao Queensryche, pa da odmah prvi album izdaju za veliku izdavacku kucu, nego su na izdavanje uopste cekali skoro dve godine i to za Black Dragon Records. "Graceful Inheritance" je zakon!

Posted

Ime benda je Heir Apparent,saznao sam za njih sa nekog Hellion-ove promo diska od prije nekoliko godina.Imam "Graceful Inheritance".Zaista imaju slicnosti sa starijim periodom Queenstyche-a.S obzirom na kvalitet,definitivno su zasluzili bolji status.Svakako,preporuka i sa moje strane.

Posted

-- We , the People...PERSONAL FAVORIT

Fantasticna pesma...

Ma, slucajno otkucah Hair, to negde u sred noci pred polazak u BG, sad cu ispravim :bigblue:

Sve u svemu, slazemo se - bend koji je trebao dobiti mnogo vise paznje s obzirom na kvalitet koji su posedovali...

• 2 years later...
Posted (edited)

Sad sam više iz dosade guglala da vidim šta se o njima piše u poslednje vreme, verovali ili ne, imaju ljudi sajt....

Postoje tri albuma:

Graceful inheritance (1986)

Triad (ovo nažalost nisam čula)

One Small Voice (1989)

Edited by Ајлин
Posted (edited)

Odličan sijetlski prog osamdesetih... Nastali su u isto vreme kad i QRyche što im je donekle omelo razvoj karijere jer je menadžment obraćao pažnju na QR a ne na njih... drugi razlozi su neraščišćeni računi oko autorskih prava koje su imali sa izdavačkom kućom... Ko voli QR iz ranih dana voleće i ovaj bend.

Edited by Ајлин
Posted

i ja sam isto preko Hellion sampler saznao za njih nazad u dan.

meni vise lici na Night on Broken era FW nego QR.

to su ti vokal iz bunara reverbi. :)

• 2 years later...
Posted

Kultni prog heavy  bend Heir Apperent je ponovo aktivan i 15 januara imaju koncert u Atini..Nastupace u orginalnoj postavi, znaci sa Paul Davidson-om na vokalu i izvodice sve pesme sa prvog albuma Graceful Inheritance...Inace  njihovom drugom pevacu  i po mom  misljenju jednom od najboljih pevaca u metal muzici uopste Steve Benito-u koji se pominje u prethodnim postovima zbog neverovatne slicnosti svoga glasa sa G.Tate-om izgubio se svaki trag...to mi je potvrdio u nedavnom razgovoru Terry Gorle gitarista i jednan od osnivaca benda ..

• 2 weeks later...
Posted

Tek sad vidim ovaj info.. I dalje stoji onaj fakat da svi kultovi dolaze u Atinu.

Taj Grateful Inheritance nikako da preslusam, iako ga odavno imam. A sto se tice One Small Voice, kako je jednom neko napisao na nekom stranom blogu: One Small Voice - One Big Album!

• 7 years later...
  • 9 months later...