almost honest Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 od levena je bolji i tarner ovaj iz kamelota mozda za nijansu leone nije hayer nije za ovog iz simfonija nemam pojma posto i nikad nisam slusao simfoni iz tiatra jeste i gildenlow to je 4 Quote
Hudini Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Ali zato što nisi slušao Symphony. Kad preslušaš biće 5. Quote
vladream Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 evo ja da dodam Tobiasa Sammeta, da ti pomognem, Mijicu, i to je svakako pet Quote
vladream Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 e da, Dzaja odma' na prvo mesto Quote
°°Džoca°° Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Roy Khan, Mats Leven, Fabio Lione, Olaf Hayer, Daniel Heimann, Russel Allen, Daniel Gildenlow, James LaBrie....mrzi me da kucam vishe a i ko sto vidis ovo mu dodju uglavnom vokalni solisti njegovih godina tako da ono Ljubi te seka tako pametnog ==== bata zna xD Quote
Moody Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Po meni bolji od Cansa su: Bruce Dickinson, Micheal Kiske, Kai Hansen, Hansi Kursch.... Inache naj balade: Iron Maiden - Blood Brothers Hammerfall - Always Will Be Avantasia - Inside Blind Guardian - The Eldar Megadeth - A Tout Le Monde Helloween - In A Middle Of A Heartbeat Gamma Ray - Farewell Iced Earth - Blessed Are You .................................................. I josh mnogo, mnogo, mnogo drugih! Quote
enclave Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 almost honest - Ljudi su ti nabrojali 20 likova covece shvati da je lik dobar pevac ali nije najbolji a nije ni u vrhu...... Quote
Vlladimir Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Tornado - The Wall Kamelot - Wander Blind Guardian - Harvest Of Sorrow Dream Theater - Wait For Sleep Quote
Hudini Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Ljudi su ti nabrojali 20 likova covece shvati da je lik dobar pevac ali nije najbolji a nije ni u vrhu...... Ma nije ni dobar. Quote
Valkyrie Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Meni su balade Judas Priest najbolje... nisu ljigave ni meke. Tipa Turbo Lover, Touch of evil... kako kome, meni su balade. Quote
זאבים Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 swallow_the_sun_the_justice_of_suffering Quote
Hudini Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Turbo Lover, Touch of evil... E to! Nisam baš siguran da su ih Judasi shvatali kao balade, ali te stvari to sigurno jesu. Dodaću 'Diamonds And Rust'. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 kad smo kod priesta - angel Quote
Valkyrie Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Diamonds and rust je obrada, zapravo... nije originano Judas, zaboravila sam izvođača. Angel je prava balada... Quote
_powerslave_ Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Angel je mnogo dobra pesma, dobra je za slushanje kad si u nekom bedaku. Quote
Perfector Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Diamonds and rust je obrada, zapravo... nije originano Judas, zaboravila sam izvođača. Angel je prava balada... Jeste obrada...Joan Baez izvodi u originalu Quote
DragonHeart Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Joan Baez izvodi u originalu To je ona teta s akusticnom gitarom koju moj tata gotivi Quote
Perfector Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Hahahah, e sad ne znam za tvog tatu, al jest' teta sa akustichnom Quote
almost honest Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 to je rad sad neko kaze da je dikinson najbolji a onda njih 300 nabrajaju redom vrhunske pevace dio,koverdejl,gilan,midnajt,halford,dajmond.........mustejn ))))))) i svi oni su bolji od dikinsona....... to ti pricam,he,he... Quote
Hudini Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Od tih koje si nabrojao jedino Dio i Halford mogu da prismrde Dickinsonu. Ostali teško. Quote
Recommended Posts