Amphitritê Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Bruce Dickinson - Tears of the Dragon Quote
Drogarito Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Judas Priest Angel ili Megadeth Promises Quote
**** Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Uf, moraću da budem pristrasan i da izdvojim MANOWAR - Heart Of Steel! Quote
F4R15 Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Kolko vidim niko ne spomenu W.A.S.P. - Forever Free Quote
Night's Blood Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 TON - Love You To Death Iron Maiden - Wasted Love WASP - Hold On To My Heart Iced Earth - Melancholy, I Died For You I verovatno jos neke kojih ne mogu trenutno da se setim... Quote
Night's Blood Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Pesma se zove Wasting Love. Hvala na ispravci nisam ni skontala da sam pogresno napisala. Quote
Aces High Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Ne znam da li je neko spomeno ali: Judas Priest - Eulogy Odlicna balada... Quote
In The Flesh Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 (edited) Dream Theater -Space-dye Vest -Wait For Sleep Vjerovatno ima ljudi koji nece kliknuti ove linkove,jer ne slusaju prog (kao sto ja ne bih kliknuo neki black metal bend). Ali,ovo su,po meni,jedne od najboljih balada ikad,ne samo u metal muzici. Night Blood: Touch Of Evil je vanvremenska pjesma,ali tesko da je balada. Edited May 7, 2009 by Just Like a Timepiece Quote
NatashaNS Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 (edited) -Wait For Sleep Vjerovatno ima ljudi koji nece kliknuti ove linkove,jer ne slusaju prog (kao sto ja ne bih kliknuo neki black metal bend). Ali,ovo su,po meni,jedne od najboljih balada ikad,ne samo u metal muzici. Ne moram da kliknem na taj link jer znam tu pesmu (mada, to nije razlog zbog kog ne treba da kliknem, naravno; cak bih je mogla opet cuti, nisam dugo). Jedna od najlepsih metal balada (a sto ti kazes, ne samo metal, nego i inace), definitivno. Edited May 7, 2009 by NatashaNS Quote
Bata Trokrilni Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Slušajte malo i domaće, a staro: Pergament - Trokrsta gora, Rok mašina - Promašen san, Griva - Svega će biti, al' nas nikad više. Quote
In The Flesh Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Ne moram da kliknem na taj link jer znam tu pesmu (mada, to nije razlog zbog kog ne treba da kliknem, naravno; cak bih je mogla opet cuti, nisam dugo). Jedna od najlepsih metal balada (a sto ti kazes, ne samo metal, nego i inace), definitivno. Klikni onda i na ovaj drugi Space-dye Vest Quote
Grob Bez Dna Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 hipocrisy - deathrow, slippin' away, living to die, the 4th dimension... pitanje kolko su prva i cetvrta balade, al ok. grim reaper - the show must go on accept - winter dreams itd Quote
Talvi Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Paled Empty Sphere, kolega. Najlepsa Hypocrisy balada. Quote
Grob Bez Dna Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 o, da, svakako...ali, vidis da sam stavio tri tacke. xD Quote
Buba :) Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 jedne od meni licno top balada/smrtnih pesama xD: slipknot - snuff pain of salvation - iter impius, this heart of mine, second love, undertow katatonia - tonight's music riverside - conceiving you, embryonic, loose heart, schizophrenic prayer Quote
Justin Case Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) bathory - ode http://www.youtube.com/watch?v=WF_B6aooR3Y judas priest - diamonds & rust (u novijim live izvedbama,ne album verzija) mercyful fate - melissa Root - Corebeu part 1 Edited May 13, 2009 by Personal Demon Quote
In The Flesh Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) @Buba : Svaka cast za izbor Snuff je dobra pjesma ali prepatetican text. Edited May 13, 2009 by Just Like a Timepiece Quote
Buba :) Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 @ just like... : fala takodje od kate - in the white Quote
Recommended Posts