Aces High Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Nego sta, Warning razvaljuje... Pravi Doom, cak i pevac, koliko mi se cini, place dok peva... Stvarno tako izgleda... Vrhunski, nema sta... Da ne bude spam: Solstice - Blackthorne (strasna balada, poslusajte je)... Edited December 10, 2009 by Aces High Quote
Srlandand Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Moja omiljena- A Tale that Wasn't right od Helloween-a. 1 Quote
Horo Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Dream Theater - Forsaken, Sonata Arctica-Still Loving You, ajde da kazem i Unforgiven I... Quote
Andrija Smith Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Da nastavimo sa Opeth. Coil. Zatvorite temu. Vrhunska je to pjesma, ali meni su Face of Melinda i To bid you farewell daleko bolje. http://www.youtube.com/watch?v=CwECOt62od0 Quote
In The Flesh Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ovo,ljudi,ovo http://www.youtube.com/watch?v=BdxxrVnmsAY Andrija: Kolicina emocija koju nose te dvije pjesme je sazeta u 2-3 minuta Coil-a. A moguce da je Coil izasla u cudnom trenutku za mene,pa zato je favorizujem. Quote
KazimKazim Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Arena - The Eyes Of Lara Moon, moz' da prodje kao neki prog rock/metal Quote
cavalera Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Watch the Children Pray - Metal Church Quote
feyd Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 A Opeth - Burden ? nije loše. ni coil nije loš. mada što se tiče emotivnog naboja, čini mi se da je coil intenzivnija pesma. also, "when". Quote
In The Flesh Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 ...nije balada (Iako mi je vjerovatno najbolja njihova pjesma,uz Demona) Quote
CrystalArcade Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mGtrNZwqpCY 1 Quote
feyd Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 ...nije balada (Iako mi je vjerovatno najbolja njihova pjesma,uz Demona) sad ćemo i ti i ja umreti verovatno, ali izgleda da se slažemo oko jedne stvari. Quote
heavy me(n)tal Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 A Opeth - Burden ? nestvarna pesma. melodija na kraju bukvalno razdvaja dusu i telo. evo nekih mojih omiljenih: OPETH - harvest MDB - sear me MCMXCIII ANATHEMA - parisienne moonlight KATATONIA - deadhouse LAKE OF TEARS - to blossom blue FIELDS OF THE NEPHILIM - celebrate PAIN OF SALVATION - undertow ima ih jos al' ajde... Quote
Mr.Murray Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Fade to black, Bard's Song, The Lord of the Rings ima jos Quote
TheBloodHand Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 sonata arctica ima vrh balade najbolja je mozda shy ili replica Quote
Thrasher Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Metallica - Fade To Black Iron Maiden - Remember Tomorrow Hammerfall - Glory To The Brave Quote
obsessed by cruelty Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 trenutno, forever and one od helloweena mi je neprikosnovena 1 1 Quote
Floyd Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 WASP - the great misconceptions of me, the idol moze i skid row - i remember you al mi je to vise neki rock.... Quote
Diddy Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Hypocrisy-Slippin' Away Hypocrisy-Paled Empty Sphere Dark Tranquillity-Misery's Crown Opeth-Hope Leaves Suicidal Tendencies-How Will I Laugh Tomorrow Pantera-Cemetery Gates 1 Quote
Samhain Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Mercyful Fate - Melissa Scorpions - Still Loving You Fear Factory - Human Shield, New Promise Iced Earth - A Question Of Heaven Machine Head - The Burning Red, A Farewell to Arms, Descend The shades of Night Type O Negative - Creepy Green Light Danzig - Let It Be Captured Quote
Recommended Posts