Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Anarki StarScream said:

Ih, zeno a neki ispit?

Dala sam samo engleski, 10. imam UPT iliti Opstu pravnu istoriju, kako se do ove godine zvala. Valjda cu proci, ocekujem neku visu ocenu. A nesrecnim slucajem mi je rimsko ostalo za april (za koji sam planirala da ostavim samo dosadni Uvod). A ti? Kako tebi ispiti, dragane moj?

Posted
  Lady in Black said:

E pa mogla bih i ja da kazem da sam na I godini Pravnog fakulteta. To je to cime bih mogla da se pohvalim zasad :cool:

Tek?! Jbt ja na leto zavrsavam fucks..

Posted
  Lady in Black said:

Dala sam samo engleski, 10. imam UPT iliti Opstu pravnu istoriju, kako se do ove godine zvala. Valjda cu proci, ocekujem neku visu ocenu. A nesrecnim slucajem mi je rimsko ostalo za april (za koji sam planirala da ostavim samo dosadni Uvod). A ti? Kako tebi ispiti, dragane moj?

U utorak imam tek od ove godine ispit ... i onda 17-og ... brrr pri samoj pomisli na izlazak pred one idiote dodje mi da povratim ...

Posted
  Death-of-Art said:

studiram filozofiju i religijske znanosti

jer sam kršćanka

i gotičarka

i lijepa naravno

e jeste sad, sve to odjednom... de ima...

a ja sam danas polozio fiziku 'bem ti sunac...!

Posted
  Death-of-Art said:

ti imaš problema s vidom..pogledaj bolje bleso :confused:

to sto cu ja da gledam bolje ne znaci da ces ti izgledati pametnije ):

Biblijo... jel ti ostalo nesto za aprli?

Ako nije, prebicu te.

Posted

tipologiju sam ostavila, nisam izlazila uopste.

a ostalo...pa mislim da sve prolazim. samo za sisteme i urbanizam nisam sigurna.

aj dolazi da pijemo veceras!

:mrgreen:

Posted (edited)
  Nazzgul said:

Tek?! Jbt ja na leto zavrsavam fucks..

Tek? Ne znam sta ti zamisljas, da sa nepunih 19 (koliko sam imala kada sam posla na fax) zavrsim 4 godine? :rolleyes:

I blago tebi, ziv bio kad zavrsavas.

Anarki StarScream said:

U utorak imam tek od ove godine ispit ... i onda 17-og ... brrr pri samoj pomisli na izlazak pred one idiote dodje mi da povratim ...

E, cuh ja da vi, u Kragujevcu, imate vise ispitnih rokova? Mi imamo 2 za prvi semestar, 2 za drugi, i naravno, oktobar 2 za debile :) (gde cu ja zavrsiti ako ne dam Uvod u aprilu). A Opstu pravnu istoriju su mi pomerili za ponedeljak (pa da sam trazila ne bi bolje ispalo) :cool:

Srecno ti bilo, dragi!

Edited by Lady in Black
Posted
  Lady in Black said:

E, cuh ja da vi, u Kragujevcu, imate vise ispitnih rokova?

mi na primer ovde u nishu, na mom elektronskom faxu imamo sledece ispitne rokove:

januarsko/februarski, martovski, aprilski, majski, junski, septembarski, oktobar 1, oktobar 2, novembarski i decembarski :D:P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...