Goatik Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 mislim da smo svi kapirali da cemo dobiti vise... ali ono, bitno da smo prosli. sad prelazim na strahovanje za sisteme hahah.. da.. sinoc sam srela trifunovica i rekao je da bi nestor trebalo sledece nedelje da izbaci rezultate...
Buba :) Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 provericu sutra, kod njega sam na studiu
tovar Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 pola leba, litar jogurta, pakla lakija, novine (zbog horoskopa), natalna karta i psiholodki profil. remedi streberuuu!!! e da, i jedna ljuta! 100 maraka. sa akcentom na drugom a.
SixStepsOnTheMoon Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 (edited) Ja studiram Arhitekturu u PG-u...meni ako bude trebala pomoc mogu da se obratim na sajt dizajn-zonu...mada sto znam mozda mi tamo ne mogu bit od velike pomoci ovdje su ipak YumEtal people Edited February 18, 2007 by SixStepsOnTheMoon
ReMeDy_ Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 ovde smo propali arhitekti, tamo su oni s prosekom iznad 9,50. ! ladno sam u studiju sa Bibili... kuda ide ovaj svet.
Goatik Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 100 maraka. sa akcentom na drugom a. ok, znas sta da radis! dodjes kod mosta, moze brankov, on je onako najblizi trgu, uzNes vrecu, metnes novce .. i taakooo
Buba :) Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 ladno sam u studiju sa Bibili... kuda ide ovaj svet. o zivote lutalico je li??? jao kako cu da te prebijem tamo na bezaniji, i bacim negde gde te niko naci nece
SixStepsOnTheMoon Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 ovde smo propali arhitekti, tamo su oni s prosekom iznad 9,50. ! ladno sam u studiju sa Bibili... kuda ide ovaj svet. Okle ti znas da su propali arhitekti? I sto hvali prosjeku 9,50.!? mada kruze priche da se ovaj nas fakultet bolje snalazi,nego taj jer se uglavnom svi zale na njega... Mada iskreno,sto se organizacije i svih ostalih stvari tice ne mogu da pohvalim ni ovaj nas fakultet...opet se sve radi nekako na brzinu bez zadrzavanja na nekim glavnim temama,opet mi smo buduci inzinjeri ArHiTektuRe a to mora da se shvati kao siri pojam.....jes da nas je na fax-u finih 48 ali opet nedostaje mnogo toga...
tovar Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 ok, znas sta da radis! dodjes kod mosta, moze brankov, on je onako najblizi trgu, uzNes vrecu, metnes novce .. i taakooo ma nema problema...
Goatik Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Okle ti znas da su propali arhitekti? I sto hvali prosjeku 9,50.!? mada kruze priche da se ovaj nas fakultet bolje snalazi,nego taj jer se uglavnom svi zale na njega... Mada iskreno,sto se organizacije i svih ostalih stvari tice ne mogu da pohvalim ni ovaj nas fakultet...opet se sve radi nekako na brzinu bez zadrzavanja na nekim glavnim temama,opet mi smo buduci inzinjeri ArHiTektuRe a to mora da se shvati kao siri pojam.....jes da nas je na fax-u finih 48 ali opet nedostaje mnogo toga... ladno vas je samo toliko?!?! milina... btw, koja si godina? @lestate: it's a deal
SixStepsOnTheMoon Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 (edited) godina I a stvarno je banjoza sto nas je ovoliko + 2 grupe = 24 po studiju se podijelimo..ehe Edited February 19, 2007 by SixStepsOnTheMoon
ReMeDy_ Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 ma to dodje isto ko kod nas... samo sto kod nas ima tipa.. 13 studija po 25 ljudi (:
Goatik Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 hah, pretpostavila sam po tom optimistickom stavu... njah.. a stvarno sam pomislila da vam je mozda bolje.. i, kako ti se cini??
Minerva_SD Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Davno prodjose ta lepa vremena studiranja...
CrvenaBestija Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Davno prodjose ta lepa vremena studiranja... Ufffff meni jos samo par ispita pa da sam gotova vec jednom i sa tim! Vec mi dopizdeo i faks i ispiti!!!!!
*nitro* Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 jedan moj ortak isto nishta ne studira..reci koja koincidencija jbt!?
Guest Adria Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 umetnicku produkciju/mas.medije i odnose sa javnoscu
fabled oak Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 i da, bolonja je sranje. imam 15 ispita u prvoj, a do prosle godine je bilo 7. dva su prepolovili, 2 su prebacili iz trece godine (jedan od njih je akcentologija) , 2 su nova i ostale su strpali u jedan semestar. jbg, ko mi je kriv kad nisam upisala na vreme...
Recommended Posts