Jump to content

Recommended Posts

Guest Ace Of Spades
Posted

Cuo sam da ima neka visa skola u ulici 29.Novembra na kojoj ima i odsek za zurnalistiku.

Jel moze neko da mi kaze nesto vise o toj visoj.Jel ima mozda neki sajt posto sam ja trazio ali nemogu da nadjem.

Kazu da je jedna od najlaksih.

Posted

nije visa, faks je. zove se akademija lepih umetnosti, i na nivou je megatrenda po kvalitetu znanja i cenama.

Posted

Jel' studira neko molekularnu biologiju mozda?Ili bilo sta na bioloskom faxu?:/

Na sajtu bioloskog faxa pise da se radi u 4 grupe:

molekularna biologija i fiziologija

biologija

profesor biologije i hemije

ekologija i zastita zivotne sredine

ali sam cula da sad vise nema grupa i je sve spojeno do trece godine:/

jel' zna neko nesto o tome?;/

Posted

Imash smerove na bioloshkom fakultetu.

Odakle ti ta informacija da je sve spojeno... i to bash do trece godine? :)

Na vecini fakulteta dobijash struchnije predmete u 3. godini... mozda je neko to chuo, a prirodno obdaren paranojom... pa se malo igrao teoretisanjem i prosledio takvu vest...

Smer molekularne biologije je zajebano upisati, jer ti je potreban i fenomenalan uspeh iz srednje shkole + rasturanje samog testa na prijemnom.

I naravno, jake radne navike, pogotovo sada kada je uvedeno chishcenje godine... (ali to vazi za sve fakultete, osim ako neko zeli da bude "vechiti student" ) .

Posted

u pravu je. ne postoje vise smerovi na bioloskom u prvoj godini. sve je spojeno do cetvrte godine a tokom ove tri godine skolovanja uci se sve opste i tek se u 4 odlucuje molekularna, profesor...s tim sto ima gomila nekih izbornih predemeta kako bi te lakse usmerili na odgovarajuci smer. imate u danasnjoj, politici izaso neki clanak o novom sistemu studiranja na bioloskom, a naravno za vise informacije pogledajte sajt :pivopije:

Posted

Studirao agroekonomiju al se nisam pronasao u tome i sad spremam prijemni za kompjuterski inzenjering.

@Nunslaughter

Moj brat je zavrsio medicinu u roku,kontam da je to jedan od najtezih fakulteta,najduzi sigurno.

Specijalizirao za neurohiruga i anesteziologa.

Posted
u pravu je. ne postoje vise smerovi na bioloskom u prvoj godini. sve je spojeno do cetvrte godine a tokom ove tri godine skolovanja uci se sve opste i tek se u 4 odlucuje molekularna, profesor...s tim sto ima gomila nekih izbornih predemeta kako bi te lakse usmerili na odgovarajuci smer. imate u danasnjoj, politici izaso neki clanak o novom sistemu studiranja na bioloskom, a naravno za vise informacije pogledajte sajt :pivopije:

Jbt, koje sranje... !!! U chemu je stvar... zar je budalashtina IN? :confused:

Nevermind... PMF ionako tone zbog podzemnih voda... :rockdevil:

Posted

jebiga, sta ja znam

e da to sam cuo za pmf da tone hahha tj deo sa hemijskim faksom :) :) :) :) :)

a ja jos razmisljao za svaki slucaj da dodjem da polazem na biohemiji, al posle ovoga :) :) :)

Guest Ace Of Spades
Posted
nije visa, faks je. zove se akademija lepih umetnosti, i na nivou je megatrenda po kvalitetu znanja i cenama.

To je to.

Najverovatnije upisujem menazment umetnicke produkcije.

Ja sam cuo da faks nije tezak a i uzeo sam neki njihov informator i koliko sam mogao da vidim sve je u stvari teorija a i stvare koje se uce tamo su stvari koje mene ionako zanimaju.

Lepih devojcica pretpostavljam ima koliko hoces..

• 2 weeks later...
Posted
Jel' studira neko molekularnu biologiju mozda?Ili bilo sta na bioloskom faxu?:/

Na sajtu bioloskog faxa pise da se radi u 4 grupe:

molekularna biologija i fiziologija

biologija

profesor biologije i hemije

ekologija i zastita zivotne sredine

ali sam cula da sad vise nema grupa i je sve spojeno do trece godine:/

jel' zna neko nesto o tome?;/

Kod nas u CG to nije spojeno....Ja sam na ekologiji i zastiti zivotne sredine i cak smo druga zgrada od biologije,dok cista hemija...hm....mislim da nam to ide posle trece da biramo!Uglavnom,to je smrt ako vam je sve spojeno,uzas!!!!!Mogu samo zamisliti kako bi to bilo tesko :huh:

Posted

Jel zna neko koje sve stipendije postoje i kako doci do njih? Ja sam na BG univerzitetu umetnosti-primenjene umetnosti.Jel zna neko koje sve stipendije postoje i kako doci do njih? Ja sam na BG univerzitetu umetnosti-primenjene umetnosti.

Posted

i na stomatologiju sam primljen isto izgleda :pivopije:

pa jebem li ga mislim cekam listu jos da izadje al lik koga su poslednjeg primili na medicinu prosle godine imao je 74 poena a ja imam 93,18 tako da ono :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...