Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Marija Prokopijevic said:
Verujem da ima i takvih bisera :)

Веруј ми да нема, мој другар који је имао 9 (словима: девет) кечева у првом полугодишту четврте године гимназије је уписао Фабус у Новом Саду.

Posted

da, da...devojka koja opušteno za svojih devetnaest godina života nikad nije čula za Bodlera (!!?) je upisala art menadžment....

Svako ti danas studira... :rolleyes:

Guest Ace Of Spades
Posted

bolje to neko da radis

Ima i onih koji kazu da vole da rade...tek su oni mazoisti

Posted (edited)
  ReMeDy_ said:
Ko zeli da upise arhitekturu je mazohista

Apsolutna istina. Nemaš pojma koliko mi je drago što nakon sledećeg ispita uzimam to njihovo parče papira i bežim iz te jazbine glavom bez obzira.

Edited by Hudini
Posted (edited)

A da li ti je drago sto si diplomirao/stagod?

tj

Da li ti je drago sto si izdrzao sta god da je trebalo izdrzati? Jel' se isplatilo?

Edited by TamTam
Posted
  TamTam said:
A da li ti je drago sto si diplomirao/stagod?

tj

Da li ti je drago sto si izdrzao sta god da je trebalo izdrzati? Jel' se isplatilo?

Nisam još uvek diplomirao, imam još taj jedan ispit (+ diplomski), ali mogu ti reći da mi je prilično drago ne zato što sam na samom kraju, već zato što sam uspeo ipak nešto i da naučim. Iako još nemam to parče papira, već uveliko radim (pa, maltene u struci) i to me prilično ispunjava. Mada bih lagao ako ne bih priznao da sam milion puta hteo da napustim faks, ubijem nekog od nastavnog osoblja, zapalim studentsku službu i slično...

Ovde ćeš pročitati jednu od mojih poslednjih frustracija vezanih za Arhitektonski fakultet u Beogradu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...