Jump to content

Recommended Posts

Guest Chucky's bride
Posted

trebala bih par savjeta!! jel mi može netko ukratko objasniti kako funkcioniraju prijamni ispiti u beogradu? inače, iz zagreba sam al bih se sljedeće godine voljela upisat kod vas na filozofski fakultet.

unaprijed hvala :wink2:

Posted
trebala bih par savjeta!! jel mi može netko ukratko objasniti kako funkcioniraju prijamni ispiti u beogradu? inače, iz zagreba sam al bih se sljedeće godine voljela upisat kod vas na filozofski fakultet.

lepo ti reche covek. dodjes, prijavis se, popunis te formulare, dodjes na prijemni, polzis, i onda platis posto si strani drzavljanin. ali naravno raspitaj se na fakultetu :pivopije:

Posted

hibridno :)

kako je nama rekao dekan na uvodnom casu - medicinski fakultet je prihvatio bolonjsku deklaraciju i sproveo reforme za prvu drugu trecu i cetvrtu godinu i u toku je rad na petoj i sestoj. ali bolonja ne vazi za medicinu u potpunosti tako da vi studirate sest godina kako god okrenete :) :) :)

da. danas sam cuo da ce katedra za hirurgiju da se podeli na predmete iz kojih je sastavljena mada to su neke okultne glasine :ph34r:

Posted

Pazi malo mi je nelogicno, zato sto ti kada izadjes na ispit tebe ispituje komisija, gde ces imati abdominalca, kardio, decjeg hirurga itd tako da kako god da okrenes pitaju te sve...

A btw vise od 80% profana ne zna sta je Bolonja, tako da veruj mi to na nasem faxu, je samo otezalo stvari tipa, ucite redovno i kontiniurano, radite kolokvijume, dajte godinu u roku, a gradivo nije smanjeno, pa anatomija koja je bila 3 sada je 2 semestra a ucis istu kolicnu gradiva. :udri:

Nama su jedino farmakologiju dozvolili da prenesemo u cevtru, jer tipa pored patologije, patofiziologije, radiologije, statistike, interne propedevtike, stvarno i da se genije ne mzes da das farmu... ma ludaci...

ali za nas je bolje jer dolazimo na kliniku sa celom preklinikom :bigblue:

Posted (edited)

Јављам се после првих неЂељу дана студирања права! :) :)

Лепо је за сада док нико ништа не пита. :) :)

Има нас превише, минимум 700 људи буде у сали сваког дана + исто толико преподне (укупно 1600, ал' не долазе).

Дом квлт, никад га на бих мењао за становање у неком изнајмљеном стану!

Edited by Директор
Posted (edited)
jel haras po zenskim sobama u domu? :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Пети блок Патриса квлт!!!Него, има у дому један лик из Билеће који је на Медицинском, мени буде мука кад чујем колико времена проводи на факсу. У среду је био од 9-оо до 20-оо тамо, а ја четвртком и петком имам предавања од 15.20 до 17.00. :) :) Edited by Директор
Posted
:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Пети блок Патриса квлт!!!Него, има у дому један лик из Билеће који је на Медицинском, мени буде мука кад чујем колико времена проводи на факсу. У среду је био од 9-оо до 20-оо тамо, а ја четвртком и петком имам предавања од 15.20 до 17.00. :) :)

da da. to sto je njemu sreda meni je utorak. ja tada imam od 8 do 19

Posted
Eh... cekajte polako... kada budete bili druga godina zamislite radni dan od 11-19h sa 45 min. pauze ukupno...

:no: :no: :no:

znaci najlaksa je 6 godina :) :) :) :)

Posted

Plaćaš studije kao strani državljanin, a pre toga moraš da položiš prijemni, to je sve.

Posted
Ima li ovde nekog s rafa, realno, koliko su im teski prijemni? Jer ako su onakvi kao iz zbirke, ono je stvarno smejurija...

Malo kasno odgovaram, ali jbg, bolje i to nego ništa

Anyway, sad sam brucoš tamo, prijemni je bio smešan, a kako je kasnije, videćemo (mada ih 60% otpadne do kraja, izgleda da baš drže kriterijume), ako te zanima još nešto, pitaj.

Aaaa, tek sad sam video, user Djommy sa priprema, pa kako nam je Irma, jel pravi kobasice?

Posted

Covece....jes da nisam pregledala sve stranice,posto nisam pratila od pocetka,ali nigde nisam videla da neko studira gradjevinu like meee...... ajmo ajmo gradjevinci! javite se!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...