vudun Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Kad je neko streber,streber je!!!To je ono kao jedan izvesni clan koji je zavrsio fax i napisao u profilu koji prosek je imao.Respect totalan imam za coveka i zato ga necu pominjati!!! hahaha, jel' to beše jedan od one dvojice koje je ''Razbijač'' pobrkao ne tako davno ?!
Guest BARAKUDA Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Studiram kineski. Ako vas neshto zanima,slobodno me pitajte.Bez ustrucavanja!
WoI Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 mislim da ce Melinda imati da te pita par stvari :)
miss Penny Lane Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 pascu jednostavno u nesvest jednog dana. imam predavanja utorkom i cetvrtkom od 10 do 19 h... ne mogu da se ispavam...
WoI Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 i bre pa bar kreces na faks u deset. mozes se naspavas ko covek do osam bar
Baal Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 i bre pa bar kreces na faks u deset. mozes se naspavas ko covek do osam bar A ja imam uglavnom predavanja od 16-17h.
WoI Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 A ja imam uglavnom predavanja od 16-17h. da se nosis ti u tri lepe znas jebote jutros sam ustao u pola sest da idem na praksu i doso kuci u pet. falim te boze pa mi je petak slobodan dan ima sutra da spavam do devet vala!
Baal Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Pa, doktore, bar ćeš posle da zarađuješ lepe pare.
ΣΟΚΙ Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 da se nosis ti u tri lepe znas jebote jutros sam ustao u pola sest da idem na praksu i doso kuci u pet. falim te boze pa mi je petak slobodan dan ima sutra da spavam do devet vala! koji si huligan? do devet:) ja cu do 12 vala :*
Duke Of Borca Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Koji ste huligani, ja lezem tada
WoI Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Pa, doktore, bar ćeš posle da zarađuješ lepe pare. ma i to je pitanje. specijalizacije zatvorene, zavrsih ti sest godina i onda na kraju odes u lokalni maksi da radis kao kasirka
Grobodan Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Jebote ovaj WoI vise ne dolazi na forum, ali zato mora strebercina da se javi na ovoj temi! Studiram zivot, sta mi fali?
Baal Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ma i to je pitanje. specijalizacije zatvorene, zavrsih ti sest godina i onda na kraju odes u lokalni maksi da radis kao kasirka Dobro, pipaćeš i kite mladim dečacima, tako da ti je to još jedan plus.
miss Penny Lane Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 i bre pa bar kreces na faks u deset. mozes se naspavas ko covek do osam bar pa da. ali dodjem kuci u 8. pri tom napominjem da mi je fax na nbgu. a zivim na zvevdari.
Sisus Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Dobro, pipaćeš i kite mladim dečacima, tako da ti je to još jedan plus. Boli ga kurac u dupe junacko. pa da. ali dodjem kuci u 8. pri tom napominjem da mi je fax na nbgu. a zivim na zvevdari. Moj faks je bio u Novom Sadu, a zivim u Rumi.
MALICE Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ne studiram,a m,ogla sam odlucila sam se da nastavim zivot bez toga,pa sad gledam kako mi ide,za sad nije lose.
Face Of Melinda Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 da se nosis ti u tri lepe znas jebote jutros sam ustao u pola sest da idem na praksu i doso kuci u pet. falim te boze pa mi je petak slobodan dan ima sutra da spavam do devet vala! Sta se zalis ja sutra imam patofizu od 9 do ako budem te srece do 12h... btw sutra je subota Ma opusteno inace danas je bila dodela nagrada nekih na nivou faxa, ja sam igrom slucaja dosla... Za najboljeg rukovodioca nastave je proglasena profesorka koja vodi i koja je idejni tvorac OKP-a majko mila... slatko sam se nasmejala kada sam se setila OKP-a
Sisus Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 sisus - uteha Ma stanovao sam. Al` sam u srednju putovao svaki dan u NS. Sreca, pa se zavrsilo i jedno i drugo.
Zen Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ma studiranje je keva, ne bih menjala fax za neki posao , ima vremena
Recommended Posts