Pagan Saviour Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Akademija lepih umetnosti-smer masovni mediji sranje od faksa,pogotovo gluposti poput dramske umetnosti i slicnih sranja,istorija novinarstva i tako to.povraca mi se od toga..
Zen Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Akademija lepih umetnosti-smer masovni mediji sranje od faksa,pogotovo gluposti poput dramske umetnosti i slicnih sranja,istorija novinarstva i tako to.povraca mi se od toga.. Pa sto upisa to kad ga nagrdi toliko?
Pagan Saviour Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Pa sto upisa to kad ga nagrdi toliko? ceni se diploma
Mita Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 то је тај викиншки фолк. toooooooooooooo Nele dobar ukus
Zen Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 ceni se diploma Ako je to tako kao sto kazes, onda su sigurno i drugi to primetili tako da se ja u to "cenjenje" diplome ne bi uzdala ni malo. Narocito sto ono sto se ove godine ceni za par godina moguce da niko nece jebati 2%. Btw jos nisam upoznala ni jednu osobu da je ista pametno rekla za taj fax... Nemoj da se provedesh ko posle Megatrenda. No kad si se uhvatio/la u kolo a ti igraj... Srecno.
Pagan Saviour Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Makar vidjam Adrianu Cortan i Jelenu Zezelj svaki dan
salebghouse Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 @through the loop-tu se ceni samo veza..pocni sto pre da sljakas,makar i volonterski za prvo vreme...bice vas ko kusih pasa sa tim diplomama,bez iskustva i kontakata sam papir nece znaciti mnogo
Pagan Saviour Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 ma znam,jedino sto ja kad bih pisao o politici zavrsio bih u zatvoru,ko ce mene da zaposli mene samo rock n roll zanima ,mozda neke muzicke novine,ako ima takvih jos uvek
salebghouse Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 ponudi nekom da pises za dz,danas svako moze da se igra novinara...u najboljem slucaju mozes dobiti neke ponizavajuce pare,ali ce ti ulaz na koncerte biti zagarantovan...jos kad kazes negde da si novinar,mozes da pokupis dodatne poJene
Fapril ethereal Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 jos kad kazes negde da si novinar,mozes da pokupis dodatne poJene ili batine..
*Nameless* Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Zvucni inzinjering i nadam se da cu ove godine upast na filo faks ili novinarstvo.. Zagreb naravno.
Kwlt Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 turizmologiju...mislim da ne postoji lakshi fax od nj.
Rehabilitovani Bagrem Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Хах, са Ољом дрољом. Ne znam ni ko je ta i ne studiram to,ortak napisao dileja...Ja sam ponositi masinac
Samurai Jack Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Ja ne volim In flames. Niti drkam na Vikinge. I ide i još jedna devojka iz moje škole na skandinavistiku, a nema nikakve veze ni sa metalom, ni sa Vikinzima i sl. To je kao da kažeš da svi koji studiraju japanski seku vene za mangama. Pazi, faks i sama nastava je odlicna. TAko mi kaze drug koji to sudira. On je po starom programu koji je imao svega 16 ispita, sada kada su dvosemestralni mislim da ima 23. No, rad je u malim grupama, uvek je odlicna atmosfera na predavanjima i nije im toliki raspad oko predavanja kao na ostalom filoloskom ... Ako te to zanima, trebalo bi da upises, dobijes zvanje dipl. filolog skandinavistike
Brynhildr Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Da, da, znam. Svi samo hvale. Problem će nastati kad završim faks. Al' dobro.
Маузер Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 JA za dve godine to cudo upisujem. Nadam se da cu upasti.
Brynhildr Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Kakve 2 godine? Ja upisujem za 3 meseca, znači ti dodaš još samo godinu dana.
Теша Тешановић Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 meni je drago sto studiram filozofiju jer nebi mogao sebe da zamislim da studiram ista drugo
Nisko_Se_Mazim Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Pauper Aristoteles cogitur ire pedes
kuruz Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Kakve 2 godine? Ja upisujem za 3 meseca, znači ti dodaš još samo godinu dana. Ко каже да уписујеш? Полажеш пријемни, а да ли ћеш уписати још се не зна.
Brynhildr Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Ко каже да уписујеш? Полажеш пријемни, а да ли ћеш уписати још се не зна. Kad su u pitanju takve stvari, kod mene reč "možda" ne postoji. UPISUJEM! Ukoliko se eventualno nešto desi sa mnom tog dana, pa mi znanje jezika ne bude na zavidnom nivou, upisaću poljski. Ali sumnjam.
Recommended Posts