Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Pa zapravo da, više nego komp na primer :da:

Sve je to nula kad pomsilim koliki je moj fax i kako je zimi uvek +25 C :)

Mada, bolej da se u ovoj drazvi pozabave nekim pametnijim stvarima, recimo ko krad ei gde idu pare od skolarina nego da brinu o sijalicama...

Nas polako modernizuju.. U nekim ucionicama cak ima i komp pored ovoga... A desi se i klima :):)

maj-2009-013fdu01.jpg

Edited by Smorock
Posted

Lep kabinet. :da:

U nasem (na Filoloskom) imamo jezicku laboratoriju (koja ne radi), i dva tva koja jedva funkcionisu. Skolarina 120.000rsd.

Posted

A šta dragi moji filolozi kažu na obaveštenja koja su nikla na vratima slušaonica?! Svetlo uključujte na samom početku predavanja, ako je neophodno. Gasite ga čim se završi predavanje. Dugujemo milione, kurce palce..

Posted (edited)
A šta dragi moji filolozi kažu na obaveštenja koja su nikla na vratima slušaonica?!

Nisam to ni citao, iskreno. Nisam primetio da ljudi to postuju, bar ne 3-4sprat, nova zgrada.

A ni mrak nije los.Ja prvi znam sta bi radio u mraku na Filoloskom. :bigblue:

Ooooo, da. Volim svoj faks kad se leto blizi. :wub:

Edited by Mare^^
Posted (edited)
Mrak na Filološkom... Neviđeno mi se sviđa onaj balkon Sale Heroja :wub:

Savrsen je. :da:

Edited by Mare^^
Posted

Ja sam cuo price da na Filoloskom ima gomila pedera.E u to sumnjam.To su verovatno plasirali ovi sa fakulteta prirodnih nauka.Krivo im sto im je na fakultetima pederbal,nema riba uopste. :rockdevil:

Posted (edited)
Ja sam cuo price da na Filoloskom ima gomila pedera.

Hahahah, pa realno - mali je broj strejt likova (koliko ja vidim).... svaka čast izuzecima - Gojko und Mare :D

Ovo je, nazalost tacno.

Engleski slusam sa ljudima iz razlicitih grupa - prilicno je deprimirajuce biti jedina osoba koja voli zene u prepunoj ucionici ljudi.

Pre bih rekao da mozda neke zene koje vidjam tamo vole zene, muskarci - nikako. :)

Andjo, ti si strejt zena na nasem faksu - kako se vi snalazite po pitanju muskaraca?

Edited by Mare^^
Posted (edited)
Hahahah, pa realno - mali je broj strejt likova (koliko ja vidim).... svaka čast izuzecima - Gojko und Mare :D

Premali :(

A ovu dvojicu ne znam :icon_ne:

kako se vi snalazite po pitanju muskaraca?

Filozofski je odma' pored nas :D

Edited by Mississippi_Queen
Posted
Ovo je, nazalost tacno.

Engleski slusam sa ljudima iz razlicitih grupa - prilicno je deprimirajuce biti jedina osoba koja voli zene u prepunoj ucionici ljudi.

Pre bih rekao da mozda neke zene koje vidjam tamo vole zene, muskarci - nikako. :)

Andjo, ti si strejt zena na nasem faksu - kako se vi snalazite po pitanju muskaraca?

Priznaj,muvali su te. :mhihi:

Posted (edited)
Priznaj,muvali su te. :mhihi:

Kako ne. :)

ajd malo posaljete zena na moj faks,u teskom minusu smo.moze ljudi?

NE DAM! MOJE, MOJE, MOJE! :zuba:

EDIT: Eto, lepo kaze Karnisero, pedere moz' da dobijes.

Edited by Mare^^
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...