Jump to content

Sta studirate?

chatjunkie

Recommended Posts

a ima kod mene na faksu i kul likova koji nisu klosari kao sto je ovaj moj kolega

S7301245.jpg

AHAHAHAHAH!

ovaj lik je jebeni kralj

lik je isti hitman :cool:

mada ono, tripuje se malo

Moj brat upisuje istoriju ove godine na Filozofskom u Beogradu i očekujem da će da razgoni skotove. Dva metra i 110 kila mišića, ima da beže čim ga vide, a tek kad se udruži sa Mrvicom sa pedagogije biće leševa narkomana.

Položih ispit danas! :rockdevil:

Нисам знао да се ико ложи на ликове с филозофског. Тамо су сви клошари (нарочито они блејачи у термама и на степеницама), осим историчара уметности. Они су чудни.

Čo'ek pun predrasuda. Ja imam zgodnog filozofa :da: A dva dobra druga studiraju, tj. jedan završava, drugi nastavlja i nisu uopšte za bacit', naprotiv... :da:

Žene su mostly čudna bića koja se lože na filozofske klošare... ni ja ne shvatam žene ponekad

Pa šta ti je to filozofski klošar? :confused:

Изашао сам на два испита данас...две десетке, једна за другом! :D Не могу да верујем, овај датум ће бити уписан црвеним, зеленим,

не знам ни ја које боје, словима у календару! :D Када дођу испитни рокови, сав се утрипујем, погубим и постајем прилично нервозан...

а и делимично опасан, по околину. Тачније, по појединце из околине.

Edited by Вуду шнеле Неле

E jebem mater ovoj Univerzijadi i ko je dotera u beograd prokleti, samo nek prodje i da se ne ponovi vise. U periodu [22, 27] sam imao svaki dan kolokvijum, 25. dva komada, jedan za drugim, poludeo potpuno.

Svaki dan kolokvijum? Pa to je na anglistici kod nas ko dobar dan...Ja bih se uplasila kad ne bi imali svaki jebeni dan kolokvijum...Nego jer ima ovde neki anglista da mi objasni da li je i kako moguce poloziti prevod kod Natase na 2oj god?

E jebem mater ovoj Univerzijadi i ko je dotera u beograd prokleti, samo nek prodje i da se ne ponovi vise. U periodu [22, 27] sam imao svaki dan kolokvijum, 25. dva komada, jedan za drugim, poludeo potpuno.

Ma i ja isto proklinjem glupu Univerzijadu.Ceo ispitni rok nam je zbijen zbog nje. :angry:

Broj tačnih odgovora: 10 od 15. Vidi se da su pripreme za prijemni u punom jeku. Tvoje znanje je veoma solidno, ali i dalje nije na nivou na kome možeš izaći an prijemni bez treme i nervoze koji vrlo lako mogu da poljuljaju tvoje samopouzdanje.

ovo je s infostuda, neka pitanja za srpski. a jos nisam pocela da ucim. u punom jeku my ass.

Filoloski, sta tacno jos ne znam. mozda ceski, al videcu. eee a od gramatike srpskog nista od osnovne. ucenjeeeee :uhoh:

Ne bi trebalo da imas problema sa srpskim zaista. Zuta gramatika i testovi i to je to. Ako to spremis znaci da ces moci da odneses max bodova. Pritom sto jos i imas vremena, ja sam prijemni spremala 11 dana :) I upala na budzu. Osim ako nisi BAS bila duduk za srpski u osnovnoj, kapiram da neces imati problema ;) Ono, ako ti treba nesto - feel free to ask ^^

Hvaaala :) pa ono, znam srpski manje-vise. secam se dosta toga iz osnovne. imam knjigu i sve to :) samo ja da sednem i pocnem, plus engleski... da obnavljam sve sto sam zaboravila. nego, je l' znas mozda odakle se sprema engleski? Mislim, da li postoji neka posebna knjiga ili treba iz onih za gimnaziju ili sta vec? posto smo mi koristili one oxfordove, sem u prvoj godini :)

Kupi "English entrance exam practise" testove... ;)

I milion drugih stvari, ja nema šanse da uradim sve što imam. Mada ne znam šta si čekala do sad, ali 'ajde...

A prijemni iz srpskog je lak (barem je do sada tako bilo), samo pređi 2-3 puta gramatiku.

Ja sam krenula nešto ozbiljnije sa pripremama, valjda ću nakupiti jebenih 88 bodova za budžet.

@Brynhildr: A odakle ti da ce ti trebati bas 88 za budzet? :) Sve u svemu, ako si sad krenula smesi ti se budza svakako ;)

Jao, ja se ne secam kako se zvala moja knjiga sa testovima iz engleskog, ali bila je crvena i mislim da je to ova o kojoj Brynhildr prica. Imas u Savremenoj cini mi se, ima i crvena i plava.

E sad, iz mog iskustva, engleski nije odradjen po sablonu kao srpski. Testovi iz kojih vezbas ti samo utvrdjuju znanje, tip pitanja nije nuzno isti. Sve je na zaokruzivanje, 40 pitanja. I iz godine u godinu se razlikuju po tezini, sto se tacno vidi po broju bodova koji ljudi odnesu.

Filoloski, sta tacno jos ne znam. mozda ceski, al videcu. eee a od gramatike srpskog nista od osnovne. ucenjeeeee :uhoh:

Kao buduca koleginica uveravam te da ce te za to vuci za rukav da upises bez obzira koliko budes imala bodova na prijemnom... Mada moram da priznam da je Svedski poprilicno perspektivan jezik...

Ма где перспективан, кроз 20 година бела куга има скроз да их изеде. Збориће га тек понеки усамљени чича у планинској околини Малмбергета.

Ма где перспективан, кроз 20 година бела куга има скроз да их изеде. Збориће га тек понеки усамљени чича у планинској околини Малмбергета.

Ili kineski npr? Kao era komunizma i ruskog jezika se zavrsila, Amerika polako propada... A Kina?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...