Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salteruse na mom fakultetu su postale nekim cudom izuzetno ljubazne ali ostao je jedan deo ostavstine kojeg ne mogu da se rese a to je da igraju linijice-mira i sloba :lol:

Nikada necu shvatiti kako moja keva uspe da nabije skor 1700 na tome.

Posted

A ja danas tj juce bio na dodeli diploma-svecanoj :mhihi:

Jebena sramota sto je diploma bila u fascikli umesto u onoj futroli,istina ne izgleda ni ovo lose ali kada sam vec dao 4k din mogao sam dobiti jebenu valjkastu futrolu oblozenu kozom-popizdeo sam :udri:

No kako je danas jos jedan mladji kolega diplomirao,castio je pa se lokalo pivo na Platou,klosarski onako iz gajbe :D

Jedva sam se posle vukao po gradu i na onoj vrucincini :)

Posted

Mislis, da li moras naknadno da overavas fotokopije?

Ne, nema potrebe.

A sada mi reci da i ti ides na skandinavske jebene jezike i zaklacu te, tako mi omiljene gumice za kosu!

Posted

e superiska :)

kakvi crni skandinavski. mislim da cu na holandski, posto jelte opada broj poena potrebnih za budjet tokom godina. main naam is Snezana haha a i nije los jezik, dosta je razumljiv :D

Posted
Nikada necu shvatiti kako moja keva uspe da nabije skor 1700 na tome.

mira i sloba...sta je beshe to??? koja je to igra?

Posted

Danas oduzila drug drustvu ... Trecu godinu za redom radim na prijemnom... nadam se da ce i ove godine moji kandidati imati uspeha u daljim kvalifikacijama za reziju :wub:

Posted

Dobićeš je na prijemnom, poređaće vas u klupe i podeliti vam šifre koje pišete na vaš rad umesto imena i prezimena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...