B@K@ Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Čovek je čoveku vuk, juzer je luzeru fejk? 1 3
In The Flesh Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Ne znam kako da shvatim ovo,sem da si moj pravi nalog nazvao luzerom. U svakom slucaju,stidi se. Mata: Da mu dam 2 minusa?
Vresište Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Apsolutno i bez rezerve. Samim tim sto si na taj nacin protumacio ovo ja mislim da ima razloga da se uvredim.
B@K@ Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 (edited) Mata: Da mu dam 2 minusa? http://www.youtube.com/watch?v=sEHkCNWlVmg ergo - doskoč.ica Edited April 19, 2010 by B@K@
Vresište Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Matatrta, odkud ti, sto godina... smorija' se na poslu za medalju, pa reko aj' malo da zagadjujem sjberspejs....
-Mare Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Ajd preporucite neku literaturu vezanu za osnove informacionih i komunikacionih tehnologija. Hvala unapred.
Zoidberg Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 (edited) Je l' pokusavao neko od vas da falsifikuje pitpis profesora? Nisam uspeo da uzmem jedan potpis x) Edited May 26, 2010 by Zoidberg
Zoidberg Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Ma profesor izgleda otiso negde, nece ga biti 2-3 nedelje
Генеральный Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Odeš na konsultacije i tražiš? треба му потпис, не рецка. 1
Zoidberg Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Na ispit se moze izaci bez potpisa? I semestar se moze overiti bez tog jednog potpisa, samo da se plati dodatno? Mislim, taj ispit sam sredio preko kolokvijuma ionako, samo sam sad zajebo stvar x)
Night's Blood Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Na ispit se moze izaci bez potpisa? I semestar se moze overiti bez tog jednog potpisa, samo da se plati dodatno? Mislim, taj ispit sam sredio preko kolokvijuma ionako, samo sam sad zajebo stvar x) Kod nas si mogao da platis potpis ako si po starom programu. Bolonjci to ne mogu. @Gojko- Blago tebi, mi placamo 1300 overu i jos se smaramo sa nesposobnom sluzbenicom iz studentske.
Zoidberg Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Izgleda da moze da se overi bez potpisa, vidim da u cenovniku pise ''overa semestra bez jednog potpisa''. Daklem, das im pare i sve je u redu xD . Samo ne znam moze li se na ispit bez toga, al' izgleda da i to moze...
Talvi Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 @Gojko- Blago tebi, mi placamo 1300 overu i jos se smaramo sa nesposobnom sluzbenicom iz studentske. To ona sa epic poprsjem?
Night's Blood Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 To ona sa epic poprsjem? Mi je zovemo "Sisata Ne znam". Jbt sta god da je pitas (a bas ona bi trebala da zna) ona ne zna.
kuruz Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 (edited) Код мене је потребно присуство на 20% часова и потписи са вежби које углавном дају свима. Edited May 26, 2010 by Куруз
Brynhildr Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 Hehe. Zato ja volim svoju katedru. Naletiš na profesora u hodniku, raspričate se, pita kako stoje stvari, ima li kakvih problema, bla bla, ti ga usput pitaš kad je već tu da l' možeš da pogledaš svoj rad, upišeš ocenu, šta već, bez obzira što mu konsultacije nisu tog dana (iako ima zvanični termin, na konsultacije možeš otići kad god je tu ) Usput ti ispriča sve živo šta se desilo na poslednjoj sednici i da bi pola profesora poslao u Lazu, a posebno one srbiste. Onda se žali generalno na fakultet, obrazovni sistem, ovu državu, 15 minuta kasnije te pita: "A što si ono beše došla?" i onda se seti, uradi to što ti treba, nastavi da pljuje po svemu (ili priča kako dolaze neki Skandinavci ili ide u neku ambasadu, pa će ići da im se šlihta za pare ili eventualno stipendije za studente). Car. najjače je kad u pauzi između predavanja mi blejimo u hodniku, a on nam se pridruži. Al' svi ga gotive, niko neće reći "Koji smor" ili tako nešto. Do problema dolazi samo sa izbornim predmetima. A ukoliko dođe do nekih ozbiljnih problema, samo odemo kod našeg profesora i on nam sve sredi.
Zen Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 Mi smo poslednja generacija ne-bolonjaca. Poslednja 4. godina montaze, posto po bolonji traje 3. Wow. I to je nesto
kuruz Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 Do problema dolazi samo sa izbornim predmetima. A ukoliko dođe do nekih ozbiljnih problema, samo odemo kod našeg profesora i on nam sve sredi. Ма какви проблеми, ишли смо по једном недељено са картицама осталих шесторо или седморо, провлачили их да би сви бајаги били присутни и то је то. Једино на Облигације сам ишао. На вежбе углавном не мора да се долази, пошто колоквијуме и тзв. предиспитне обавезе нико не гледа.
Brynhildr Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 U cemu je svrha predispitnih obaveza ako ih niko ne gleda?
Recommended Posts