Jump to content

Recommended Posts

Posted

Само сам чекала неки овакав довитљиви коментар.

Напоменула сам, НЕКОЛИКО пута да не кажем да сам у праву, да сам ЈА ЕКСТРЕМ, да ћу вероватно променити мишљење о томе итд. али не, ти си морао да покушаш да будеш духовит и наравно да повежеш са нечим што нема везе ни са чим.

Али да будем пристојна.Не, не купујем хлеб импресијама о Антихристу. Мама и тата зарађују за хлеб још увек.Да, јесам и ја зарађивала неки динар.Не, не планирам да живим на грбачи родитеља јер желим да се бавим уметношћу и да читам Достојевског(Хајде, да употребим твоје интелигентне, увек актуелне, форе).

А, да, било би фино кад бих могла да зарађујем за хлеб импресијама о Антихристу.(Јер их заправо и имам).

И не, не мислим да ћу живети од ваздуха.И да, свесна сам да ћу морати да радим, врло вероватно, и оно што не желим понекад(јер у једном моменту неће се тицати само мене).

Али хеј, човече, је л' смем да мало маштам? Твој проблем је што мислиш да си супер-реалан и ,свестан' стања у свим сферама живота, као на пример:кад су људи сјебани, онда су патетични и слични закључци, живи живот, немој да се смараш филозофским просеравањима итд.

Па хеј, управо живим твоју политику - живим живот, и ако је у тренутку мој живот импресија о Антихристу или читање Идиота - јесте.Некоме може и то да буде смисао, запрво.

Any further question?Нека занимљива и вицкаста реплика?

Још нека занимљива реплика?

Drugarice,niko nije napadao tvoj stil i nacin zivota i tvoje shvatanje stvari,vec se sprdao sa TVOJIM predrasudama i TVOJIM zlim jezikom. :da:

Znaci sestro.

Posted

О Леми лееее

о Леми лееее

уз тебе сааам

и када иде и када не иде то знааааај

Posted

Drugarice,niko nije napadao tvoj stil i nacin zivota i tvoje shvatanje stvari,vec se sprdao sa TVOJIM predrasudama i TVOJIM zlim jezikom. :da:

Znaci sestro.

Ехеј, жена сам - зли језици су природна датост.

И напротив, ја немам микакве предрасуде, већ ми се чини да људи угуравају себе у предрасуде и калупе сами - као, ако сам навијач, морам да будем зајебан, ако сам зајебан, а притом слушам метал, не смем никако да се облачим као металац јер то није никако кул, а притом морам да форсирам то како су металци ограничени, а притом морам да причам да су кеш и сплавови до јаја, али да се и даље кунем у метал.

Не говорим ни о коме посебно, игром случаја, више примера сам таквих срела и сваким следећим ми се потврђује исто.

значи брате. (мора и да се говори зајебано брате, матори, и то, јер је то, кул, то показује да ниси ограничени металац)

Posted (edited)

Zato sto si slika i prilika 90-ih i ti si zapoceo rat.

Ницам ницам ницам!!!

Edited by Куруз брате
Posted

.И напротив, ја немам микакве предрасуде, већ ми се чини да људи угуравају себе у предрасуде и калупе сами - као, ако сам навијач, морам да будем зајебан, ако сам зајебан, а притом слушам метал, не смем никако да се облачим као металац јер то није никако кул, а притом морам да форсирам то како су металци ограничени, а притом морам да причам да су кеш и сплавови до јаја, али да се и даље кунем у метал. Не говорим ни о коме посебно, игром случаја, више примера сам таквих срела и сваким следећим ми се потврђује исто.

Много бих волео да упознам неког навијача који слуша метал.

Posted

Ехеј, жена сам - зли језици су природна датост.

И напротив, ја немам микакве предрасуде, већ ми се чини да људи угуравају себе у предрасуде и калупе сами - као, ако сам навијач, морам да будем зајебан, ако сам зајебан, а притом слушам метал, не смем никако да се облачим као металац јер то није никако кул, а притом морам да форсирам то како су металци ограничени, а притом морам да причам да су кеш и сплавови до јаја, али да се и даље кунем у метал.

Не говорим ни о коме посебно, игром случаја, више примера сам таквих срела и сваким следећим ми се потврђује исто.

значи брате. (мора и да се говори зајебано брате, матори, и то, јер је то, кул, то показује да ниси ограничени металац)

Da,ti si prepuna predrasuda.I prepuna nerazumevanja prema ljudima koji su drugaciji od tebe.To sto si open minded i kao nekih alternativnih pogleda na svet,ne cini te oslobodjenom predrasuda,sto upravo dokazujes ovakvim stavovima.I da,govoris o odredjenim ljudima,i tacno se vidi na koga konkretno mislis.Nemoj folirati.

I mani se tog metala,metalac i slicnih gluposti.Niko to ovde nije pominjao i potpuno je nebitno.

Posted

Da,ti si prepuna predrasuda.I prepuna nerazumevanja prema ljudima koji su drugaciji od tebe.To sto si open minded i kao nekih alternativnih pogleda na svet,ne cini te oslobodjenom predrasuda,sto upravo dokazujes ovakvim stavovima.I da,govoris o odredjenim ljudima,i tacno se vidi na koga konkretno mislis.Nemoj folirati.

I mani se tog metala,metalac i slicnih gluposti.Niko to ovde nije pominjao i potpuno je nebitno.

Немој бити толики буквалиста, ни ти ни Куруз, навела сам пример и ред епитета и карактеристика који не иду нужно уз једну особу већ које се најчешће провлаче.

Сви смо људи предрасуда, то је неминовна чињеница.Али у овом случају, могу то да оповргнем, и говорим да је баш НАПРОТИВ - ти неки људи САМИ СЕБЕ угуравју у предрасуде.Тј. онако како би требало да буде.

То је неки синдром регресивне ауто-предрасуде, не знам ни ја како да назовем. (и не, не говорим ни о коме конкретно сада) - значи, имаш човека који припада неком соју, рецимо метал/металац(иако излизано и фразетина је, али је сликовито) и кад уђе у тај свет(обично као клинац) сав је у фазону, морам да носим мартинке, морам да имам дугу косу, морам да мрзим фенсере, морам да хедбенгујем(што је све део укљућивања у предрасуде- дедуктивно - Металац сам ако имам дугу косу, мрзим фенсере, носим мартинке и слушам метал. А онда дође време кад се дефазираш и схватиш да је глупо бити у таквим оковима, да је то пубертетско срање и глупост и клиначки, да не мораш да се облачиш као металац да би то слушао - период сазревања.И онда одједном - крећеш на сплавове, крећеш да купујеш паћоти и ер макс јер је то нешто што показује да ниси притупи металац који ће да носи само лого мајице, крећеш да слушаш хаус помало, јер, јебига, то је исто кул.

И тако сам себе угураваш у друге калупе несвестан тога.

Наравно да није правило.Наравно да ти заправо можеш да волиш све то у шта прелазиш.

Само кажем да примећујем да је симптоматично и често радикално и то је све.

Хаха, алтернативни поглед на свет - симпатично. :haha:

• Upvote 4
Posted

Bezlicni FTW.

:haha::haha:

Одо' да нађем неке навијаче металце који истовремено мрзе металце. :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...