B@K@ Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Не офтопичи. Тек ћеш се ти сасушити, међ' скроловима.
Face Of Melinda Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 grupna terpaija je pravo resenje... "Sgt. Pepper's Lonely Non-Budget Testicles Club"
B@K@ Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Хепинес из а ворм ган - подгреј ми, мајко, топ! 1
Face Of Melinda Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 (edited) Mislim da bi himna ove teske situacije i kuburenja sa budzetom bila... "Ti mi nikada nisi dala tvoje pare..." Edited July 3, 2011 by Face Of Melinda
Lou Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 (edited) A kad je to žena dala svoje pare... Edited July 3, 2011 by Lou
DunkelheitRa Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Ја се вратих на библиотекарство. Изгледа да ми је суђено... Ja sam bas sa tog smera otisla ove godine, i ne bih se vracala.
Zen Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Pa doktorka je, normalno da se brine za zdravlje foruma
Face Of Melinda Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 A kad je to žena dala svoje pare... Zena= majka...
Face Of Melinda Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Vratimo se na prvu moju recenicu testisi ce se sasusiti anyway koliko puta si sedeo za svojom stolicom i besciljno gledao u nedogled, sanjao kako ces jednoga dana kada zavrsis fax biti veliki covek, pun znanja, ali u jednom momentu to snevanje se prekida, jer su se testisi pregrejali... Ponavljanje ovakvih stvari tokom minimuma sokolovanja od 4 godine i ovakvog uzastopnig pregrevanja dovesce do sasusenja testisa... Osim ako ne nadjes zenu sa slabom cirkulacijom, kojoj su hladne ruke, u tom slucaju, problem resen
Slavic_Blood Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Vratimo se na prvu moju recenicu testisi ce se sasusiti anyway koliko puta si sedeo za svojom stolicom i besciljno gledao u nedogled, sanjao kako ces jednoga dana kada zavrsis fax biti veliki covek, pun znanja, ali u jednom momentu to snevanje se prekida, jer su se testisi pregrejali... Ponavljanje ovakvih stvari tokom minimuma sokolovanja od 4 godine i ovakvog uzastopnig pregrevanja dovesce do sasusenja testisa... Osim ako ne nadjes zenu sa slabom cirkulacijom, kojoj su hladne ruke, u tom slucaju, problem resen Znaci odmah da krenem da trazim zene sa slabom cirkulacijom. Inace, nema leba od mene dok stignem do seste godine...
Face Of Melinda Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Tako je, prvo je u´vatis za ruke ako vidis da su joj hladne odma´ je zeni... a s obzirom da nas fax traje 6 godina, mislim da je dobro resenje "Big Love" varijanta ili poligamija... To i sam znas 50% termoregulacije odlazi na radijaciju toplote (u slobodnom prevodu, hladniji prima od toplijeg) Sada mi je sinulo, da je u stvari hladna zena univerzalni primač
Face Of Melinda Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Nikolo de Generalni, ja sam inspirisana uvek... Samo gradivo koje ucim je toliko dosadno da nemam zelje da se vratim za knjigom vec delim svoje inspiracije sa masom umesto da ih zadrzim za sebe
Slavic_Blood Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Tako je, prvo je u´vatis za ruke ako vidis da su joj hladne odma´ je zeni... a s obzirom da nas fax traje 6 godina, mislim da je dobro resenje "Big Love" varijanta ili poligamija... To i sam znas 50% termoregulacije odlazi na radijaciju toplote (u slobodnom prevodu, hladniji prima od toplijeg) Sada mi je sinulo, da je u stvari hladna zena univerzalni primač Ma ja bih bacio komentar u stilu "Nisi hladnija od limenke piva..." , za big love na faxu nema leba, ipak je poligamija prvo i jedino resenje zaladjenje pregrejanih testisa.
Lou Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 koliko puta si sedeo za svojom stolicom i besciljno gledao u nedogled, sanjao kako ces jednoga dana kada zavrsis fax biti veliki covek, pun znanja, ali u jednom momentu to snevanje se prekida, jer su se testisi pregrejali... Ponavljanje ovakvih stvari tokom minimuma sokolovanja od 4 godine i ovakvog uzastopnig pregrevanja dovesce do sasusenja testisa... Najveća pretnja po moje testise je trenutak kada sedam da učim, nebrojeno puta sam za dlaku izbegao pogibiju.
Face Of Melinda Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Auh bre Lou skrati ih, leto je, nije higijenski
Lou Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Auh bre Lou skrati ih, leto je, nije higijenski Ne bih kratio jaja, nekako mi trebaju.
Face Of Melinda Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 nebrojeno puta sam za dlaku izbegao pogibiju. hehehe dlake su sastavni deo ekipe, zar ne I kao sto rekoh nemas potrebe da kratis nista, sve ce studije sasušiti
Sandman Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Od oktobra studiram japanski,a za 4 godine blejim na birou. 4 1
Morphy Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Od oktobra studiram japanski,a za 4 godine blejim na birou. Respect za japanski. 1
Footog Qpoos Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Od oktobra studiram japanski,a za 4 godine blejim na birou. svaka cast za ovo...mada,mislim da bi od kineskog imao veci benifit...daleko od toga da neces od japanskog...
Recommended Posts